Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

U Portu, cak je uspeo i da se nadje u startnih 11 protiv St. Clare.

Posted
10 hours ago, Deco said:

Istini za volju, samo kasnije edicije. Mrzi me sad statistiku da tražim (ako je ima uopšte) ali pod Gvardiolom Mesi je koliko mogu da se setim učestvovao u svim fazama obavezne igre na nivou ostatka tima, nema teorije da su onakav brutalan presing uopšte mogli da igraju sa jednim igračem koji se šetka po terenu. Doduše tad je imao deset godina manje...

Zadnji, ko ih je naterao da trce, bio je Luis Enrike.

Posted
26 minutes ago, Lancia said:

Zadnji, ko ih je naterao da trce, bio je Luis Enrike.

Lančo, plaču li Katalonci za Valverdeom?

Posted
5 minutes ago, ArleKino said:

Lančo, plaču li Katalonci za Valverdeom?

Naravski, ostao im u uspomeni po kvalitetnim treninzima. Samo se igralo po dvojica u krugu. Atrofirali su skroz, zato i silne povrede.

Posted (edited)

Edit pogresan topic

Edited by John Coltrane
Posted
3 hours ago, Lancia said:

Naravski, ostao im u uspomeni po kvalitetnim treninzima. Samo se igralo po dvojica u krugu. Atrofirali su skroz, zato i silne povrede.

Ja pitao za Valverdea zbog rezultata Barce kad ono ovi iz Uniteda baš čitaju forum. Navodno ga ganjaju za interim menadžera.

Posted
11 minutes ago, ArleKino said:

Ja pitao za Valverdea zbog rezultata Barce kad ono ovi iz Uniteda baš čitaju forum. Navodno ga ganjaju za interim menadžera.

Udje u istoriju kao jedini koji je bio manager i CR i Messiju...

• +1 1
Posted
14 hours ago, radisa said:

da, tek u kasnijoj fazi, ali su tada počeli i da padaju, Mesi je bio pošteđen...

U Pepovim godinama, trčao je kao sumanut...

Dobro izgleda da mi pamćenje nije otkazalo totalno. :)

Problem je malo kad tako čovek gleda nekog igrača maltene celu karijeru u različitim verzijama pa se to sve nekako slije jedno u drugo.

Posted

Nazalost, ne mozemo to da proverimo jer sajt UEFA ne cuva statistiku za daleku 2009 godinu npr. :isuse:

Posted
1 hour ago, 189- said:

Užas... Ozbiljan problem za ambicije o tituli. Ne znam kolega kako ćemo preživeti bravure Markusa do kraja ove godine. Imam osećaj da ćemo gledati i Aspija na levom beku neko vreme ( kao u stara dobra vremena kad je Bane bio neprikosnoven na desnom beku)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...