ArleKino Posted November 22, 2021 Author Posted November 22, 2021 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Šta misliš da bi Zidane mogao da uradi sa Ronaldom, da ga pretvori u Benzemu? Da ga ostavi na klupi? Ne bi mogao napraviti Benzemu od njega, ali bi imao muda ostaviti ga i na klupi, ako to znači da će igrati urugvajski Higuain koji je za ovakvog Ronalda urugvajski Suarez. Napad bi bio tečniji, pritisak na suparničku zadnju liniju konstantniji, i td, i td. Čak i da to ne uradi, Zidane je trener koji nema rigidnu filozofiju koje se drži i to mu je najveća preporuka za ovaj United. Njegova najveća kvaliteta je u tome što maksimalno koristi karakteristike svojih igrača. Tako je od Rafinog Reala kojem je Barca bez Messija spičila četiri na Bernabeueueueu napravio tim koji je za jedan bod ostao bez titule u ligi + uzeo Ligu šampiona. Znao je značaj kvalitetnog defanzivnog veznjaka dok je još igrao za Real i Galacticose. Kad su prodali Makelelea i doveli Beckhama, rekao je: "Why put another layer of gold paint on the Bentley when you are losing the entire engine?" U Realu je kao trener formirao od Casemira, Kroosa i Modrića nepoderiv vezni red i na tome bazirao sve kasnije uspjehe. Ne bih se začudio da odmah od Woodwarda zatraži Rižu™ za novog Casemira. Mene više zanima kako bi uklopio Pogbu i Fernandesa, ali držim da bi to bio slađi dio problema. 1
kipo Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 48 minutes ago, ArleKino said: Znao je značaj kvalitetnog defanzivnog veznjaka Ovo mi je prvo palo na um jer kontam da bi insistirao na Rajsu A Pogba i Bruno.. pa jedan ispred drugog, nikakav problem. 8, 10 , krila i napadac
Weenie Pooh Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Pa Rajsa ganjaju i ovako, FFS, kakve veze on ima sa novim trenerom? Treba im Zidan da im kaže da je ovaj zver od igrača? A Pogbu može da uklapa kad preuzme repstaciju
kipo Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Uvijek se moze naci genije koji ne resava tu crnu rupu, jer ima vec igraca na toj poziciji a moze i Pogba da uleti.
Meazza Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Stvarno ne znam kako se resava igrac sredine terena kojeg mrzi da trci. 1
radisa Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 16 minutes ago, Meazza said: Stvarno ne znam kako se resava igrac sredine terena kojeg mrzi da trci. Prodajom ili klupiranjem... U modernom fudbalu nema da neces da trčiš u vrhunskom klubu... Zato ManC, Chelsea, Liverpul, Bayern deluju zastrašujuće, svi trče kao navijeni celu utakmicu... Mogu izgubiti poneku utakmicu, čak i važnu utakmicu ali kontinuitet trčanja je tu... 4
Lancia Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 9 minutes ago, radisa said: Prodajom ili klupiranjem... U modernom fudbalu nema da neces da trčiš u vrhunskom klubu... Zato ManC, Chelsea, Liverpul, Bayern deluju zastrašujuće, svi trče kao navijeni celu utakmicu... Mogu izgubiti poneku utakmicu, čak i važnu utakmicu ali kontinuitet trčanja je tu... I Barsa deluje zastrasujuce, zaboravio si kazes. 1
Meazza Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Ima i treci nacin, da ga svi ostali pokrivaju tako sto ce trcati jos vise. I cetvrti nacin, da ceo tim bude planski izgradjen i da trenerov sistem bude planski podredjen tom jednom igracu koji ne trci. Imali smo vec uspesne primere toga u modernom fudbalu. Ono sto je meni neshvatljivo je da taj fudbaler kojeg mrzi da trci igra centralnog veznog, i to u jednom od najbogatijih klubova na svetu. Jedini primer takvog superstara za koji znam je iz pedesetih godina proslog veka, a i njega su za tren oka sutnuli iz Real Madrida zbog toga.
radisa Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 12 minutes ago, Lancia said: I Barsa deluje zastrasujuce, zaboravio si kazes. Delovala :(
copkillah Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Sad videh da Bruno Fernandeš nije imao šut na gol više od dva meseca Miču za sirotinju?
Mindaugas Žukauskas Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 20 minutes ago, copkillah said: Sad videh da Bruno Fernandeš nije imao šut na gol više od dva meseca Miču za sirotinju? Treba na'raniti Ronalda prvo
Meazza Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 3 hours ago, radisa said: Delovala :( Oni su spadali u ovaj drugi primer.
Deco Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 4 hours ago, Meazza said: Oni su spadali u ovaj drugi primer. Istini za volju, samo kasnije edicije. Mrzi me sad statistiku da tražim (ako je ima uopšte) ali pod Gvardiolom Mesi je koliko mogu da se setim učestvovao u svim fazama obavezne igre na nivou ostatka tima, nema teorije da su onakav brutalan presing uopšte mogli da igraju sa jednim igračem koji se šetka po terenu. Doduše tad je imao deset godina manje...
radisa Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 6 hours ago, Deco said: Istini za volju, samo kasnije edicije. Mrzi me sad statistiku da tražim (ako je ima uopšte) ali pod Gvardiolom Mesi je koliko mogu da se setim učestvovao u svim fazama obavezne igre na nivou ostatka tima, nema teorije da su onakav brutalan presing uopšte mogli da igraju sa jednim igračem koji se šetka po terenu. Doduše tad je imao deset godina manje... da, tek u kasnijoj fazi, ali su tada počeli i da padaju, Mesi je bio pošteđen... U Pepovim godinama, trčao je kao sumanut...
John Coltrane Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Gde je šta radi prvo Kloparino pojačanje?! Popodne ću okačiti, ne mogu sa moba 1
Recommended Posts