Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jbt koliko su dosadne utakmice na Etihadu 

Posted

na šta ovo liči

ni su u Manu blesavi što su propustili Contea

Posted

Konteov Totnam defanzivniji od NESovog :huh:

Sa druge strane Vnovaković uspeva da zamijeti kako 21-godišnji golman Lidsa nema kompletni golmanski arsenal, i mora da radi na pojedinim stvarima. Bravo Kolumbo

Posted
Just now, John Coltrane said:

Kako ovo nije penal?!

Ovo bi i Renne svirao :fantom:

Posted

Napucano sa pola metra, ruka u prirodnom položaju, odmah se videlo da nije penal.

Vnovaković koji insistira na mućenju skandinavskih samoglasnika, ali igrača iz Kolumbije izgovara "Dejvinson" :isuse:

Posted (edited)

Pa da,bitno da onom moronu Nevilu i ostaloj ekipi ne valja Konte,kaze jos danas da on nije za Junajted,jebene stetocine.

Sad Kerik trener,znaci pakao.:isuse:

Edited by Bogotac
Posted

Živo me zanima na šta će da liči Cirkus Ali pod Konteom

Posted
17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Napucano sa pola metra, ruka u prirodnom položaju, odmah se videlo da nije penal.

Vnovaković koji insistira na mućenju skandinavskih samoglasnika, ali igrača iz Kolumbije izgovara "Dejvinson" :isuse:

Ali se sviralo nekoliko puta ove sezone. Ruka "odručena", nije uz telo ili iza ledja. 

Dvostruki standardi jbg. 

Posted

Sviralo se na gol liniji Risu Đejmsu i to je to, koliko ja znam

Posted
31 minutes ago, Bogotac said:

Pa da,bitno da onom moronu Nevilu i ostaloj ekipi ne valja Konte,kaze jos danas da on nije za Junajted,jebene stetocine.

Sad Kerik trener,znaci pakao.:isuse:

Katastrofalan tajming. Prvo ga nisu otpustili posle Lestera, Lpoola...Siti se valjda pisao i pre sezone kao poraz. Propustili Kontea i onda posle novog debakla ostali na Keriku, što je za mene isto kao da je tu Ole.

No, posle kiše uvek dolazi sunce tako da uhvatimo se za ručice i zajedno pomolimo fudbalskim bogovima da se još 1 ostvari nepisano pravilo da nov trener ne počinje porazom.

I Mojes da drkne Peparu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...