Mindaugas Žukauskas Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Jbt koliko su dosadne utakmice na Etihadu
levi Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 na šta ovo liči ni su u Manu blesavi što su propustili Contea
Mindaugas Žukauskas Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Konteov Totnam defanzivniji od NESovog Sa druge strane Vnovaković uspeva da zamijeti kako 21-godišnji golman Lidsa nema kompletni golmanski arsenal, i mora da radi na pojedinim stvarima. Bravo Kolumbo
Lancia Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Just now, John Coltrane said: Kako ovo nije penal?! Ovo bi i Renne svirao
Mindaugas Žukauskas Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Napucano sa pola metra, ruka u prirodnom položaju, odmah se videlo da nije penal. Vnovaković koji insistira na mućenju skandinavskih samoglasnika, ali igrača iz Kolumbije izgovara "Dejvinson"
Bogotac Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) Pa da,bitno da onom moronu Nevilu i ostaloj ekipi ne valja Konte,kaze jos danas da on nije za Junajted,jebene stetocine. Sad Kerik trener,znaci pakao. Edited November 21, 2021 by Bogotac
Mercuzzio Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Živo me zanima na šta će da liči Cirkus Ali pod Konteom
John Coltrane Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Napucano sa pola metra, ruka u prirodnom položaju, odmah se videlo da nije penal. Vnovaković koji insistira na mućenju skandinavskih samoglasnika, ali igrača iz Kolumbije izgovara "Dejvinson" Ali se sviralo nekoliko puta ove sezone. Ruka "odručena", nije uz telo ili iza ledja. Dvostruki standardi jbg.
Mindaugas Žukauskas Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Sviralo se na gol liniji Risu Đejmsu i to je to, koliko ja znam
čekmeže Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 31 minutes ago, Bogotac said: Pa da,bitno da onom moronu Nevilu i ostaloj ekipi ne valja Konte,kaze jos danas da on nije za Junajted,jebene stetocine. Sad Kerik trener,znaci pakao. Katastrofalan tajming. Prvo ga nisu otpustili posle Lestera, Lpoola...Siti se valjda pisao i pre sezone kao poraz. Propustili Kontea i onda posle novog debakla ostali na Keriku, što je za mene isto kao da je tu Ole. No, posle kiše uvek dolazi sunce tako da uhvatimo se za ručice i zajedno pomolimo fudbalskim bogovima da se još 1 ostvari nepisano pravilo da nov trener ne počinje porazom. I Mojes da drkne Peparu.
Recommended Posts