Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, John Coltrane said:

Pošto je Murinjo potrošio 13dinara na transfere :laugh:

Kakve veze ima koliko je Specijalac potrošio? Šta je kupovao nije odneo sa sobom. DDG, Lindeloff, Shaw, Fred, McTominay, Pogba, Rashford, itd, sve je to ostalo u amanet iz njegovog režima ili još ranijih.

Dakle, kad na specijalni squad koji je uzeo drugo mesto dodaš Oleovih 300 miliona, prilično je... nonšalantno... reći "nismo ni blizu prvom, odakle vam ta ideja".

Posted

NIje Vini, nemas pojma :D

Najveca boljka, i dobranih 10-ak bodova, Junajted je kostao Fred (silom prilika jbg) i nemogucnost da se kvalitetno zaustavi kontranapad. Tuga i nevjerica kako to neko ko je placen to nije onomad razmotrio. 

Posted
3 hours ago, kipo said:

Najveca boljka, i dobranih 10-ak bodova, Junajted je kostao Fred (silom prilika jbg) i nemogucnost da se kvalitetno zaustavi kontranapad. Tuga i nevjerica kako to neko ko je placen to nije onomad razmotrio. 

To i budala (da ne kažem big Sam) vidi

Screenshot-20211114-090016.png

• +1 3
Posted
15 hours ago, kipo said:

My bad, Freda je dakle kupio Solskjaer a ne Specijalni. Šta to tačno menja povodom njihovih plasmana?

Da li je Olov™ izgovor, "Murinjo je morao da završi prvi jer nije imao raspalog Freda, ja ne mogu nikako da konkurišem za prvo mesto jer imam raspalog Freda"?

Posted
10 hours ago, Weenie Pooh said:

My bad, Freda je dakle kupio Solskjaer a ne Specijalni. Šta to tačno menja povodom njihovih plasmana?

Da li je Olov™ izgovor, "Murinjo je morao da završi prvi jer nije imao raspalog Freda, ja ne mogu nikako da konkurišem za prvo mesto jer imam raspalog Freda"?

Freda je kupio portugalski šibicar.

Posted
45 minutes ago, WTID said:

Dean Smith ekspresno back to business!

Je l' ono Mark Hughes uspio dva tima (Southampton i Stoke) odvući u zonu ispadanja prije par godina ili sam nešto permutovao (a ne bih da mi ko u historiji pretrage nakon smrti pronađe da sam išta tražio u vezi Marka Hughesa)?

Posted

Norwich ne može mnogo dublje da pokopa.

Šteta ipak što nisu Lamparda unajmili, pisao je neko da bi to bio prvi put u istoriji fudbala da trener ima veći net worth nego vlasnik kluba.

Posted

Za opuštanje u smiraj repstativne pauze, malo centaršuteva spoljnom:

• +1 4
Posted

Ako ste mislili da inbredi u Engleskoj kontrolišu samo sudijsku organizaciju, zakoračite u svijet britanskih medija, ali na vlastitu odgovornost.

Mendy.jpg

• Haha 6
Posted

Taman posao da pitam u cemu je problem, pa sad skapirao!

Posted

Saliven i Gold poslali privatni avion u Jamajku da doveze Antonia...Napokon da mogu staviti ovaj smajli :smiley_hail: za nešto što su uradili. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...