ArleKino Posted November 11, 2021 Author Posted November 11, 2021 Simpatična zabava u najavi na Tnjiteru. Micah Richards se naglas upitao da li će Carragher braniti Gerrarda onako strastveno kako Neville brani Solskjaera, a Carragher se majstorski nadovezao. Čeka se Nevilleov odgovor.
čekmeže Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Jedina Majčina™ preporuka za posao koji radi je što su imali prazno mesto za pundita Sitijevca i što izgleda dobričina kad se onako krupan smeje. Showbizz. 1
John Coltrane Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 12 minutes ago, čekmeže said: Jedina Majčina™ preporuka za posao koji radi je što su imali prazno mesto za pundita Sitijevca i što izgleda dobričina kad se onako krupan smeje. Showbizz. Plus SKY sponzoriše Lets kick racism out of football, pa da ne kazem da je i boja koze 1 od Ričardsovih prednosti. Meni jako teško da ga slušam, valjda jedna od retkih stvari gde se slažem sa Kinom
ArleKino Posted November 11, 2021 Author Posted November 11, 2021 Fun fact: Villa je nakon pobjede na OT-u uzela tačno 0 (nula) bodova. Neko zloban bi rekao da je sama činjenica da su na OT-u dobili samo 1-0 bila dovoljan razlog da Smithu uruče otkaz. 3
goofs Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Opa, izgleda Lamps u Norvicu. Cekaju se Dzon Teri i Vejn Runi
WTID Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 6 hours ago, copkillah said: a u međuvremenu: dogodine u Championshipu... Villa Park je dobro gostovanje.
Mindaugas Žukauskas Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 4 hours ago, ArleKino said: @dragance @Mindaugas Žukauskas Baš bih volio znati šta kažete na drugi gol Newcastlea (pustite video od 8:10). Asprilla skače, tijelom ometa Ladića da skoči i spušta loptu za Beresforda koji zabija drugi gol na utakmici. Hrvati su kukali da je bio faul nad Ladićem. Sviđa mi se ovo što je Vini pisao, da su golmani previše zaštićeni u ovim situacijama. Imaju već tu prednost da smeju da skidaju loptu rukama, i još treba da ne sme niko da ih dotakne. Ffs. Ovo što je Asprilja uradio može da prođe na terenima engleske lige. Malo mi je čudno da je to prošlo na utakmici nekog evropskog takmičenja, jer su kontinentalne sudije rigoroznije. Zaključak, ja verovatno ne bih svirao, ali kapiram da se ovo više svira nego što se ne svira. 1 1
WTID Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 2 hours ago, goofs said: Opa, izgleda Lamps u Norvicu. Cekaju se Dzon Teri i Vejn Runi 1
ArleKino Posted November 11, 2021 Author Posted November 11, 2021 @dragance @Mindaugas Žukauskas Ovo je bila prva utakmica 2.pretkola LŠ, taman nakon The Franjo Tuđman Derbyja u 1.pretkolu. 2-1 za Svrake u Engleskoj, u revanšu Sušecov rant na Ursa Meiera, 2-1 za Modre u 90 minuta (bili sa 10 igrača i gubili 0-1 od 45.minute, Cvitanović zabo za 2-1 u 90.minuti), a onda Newcastle u 120. zabija za 2-2. Asprilli oprošten crveni za lakat u glavu Šimića.
Pokojni Ruxin Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 izvinjavam se svima na šabanskom ispadu nekarakerističnom za ovaj sveti topic i 1 velikog gospodina i cenjenog forumaša, mene. u moju odbranu bio je objektivno vrhunski kvalitetan fazon da na dragančetovu konstantaciju o spuštanju lopte odgovorim najgrđim postom ikad. ko kaže drugačije laže sebe. nemam primedbe na ban. I regret nothing. 6
Baldrick S. Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: izvinjavam se svima na šabanskom ispadu nekarakerističnom za ovaj sveti topic i 1 velikog gospodina i cenjenog forumaša, mene. u moju odbranu bio je objektivno vrhunski kvalitetan fazon da na dragančetovu konstantaciju o spuštanju lopte odgovorim najgrđim postom ikad. ko kaže drugačije laže sebe. nemam primedbe na ban. I regret nothing. U to ime, kad kreces da navijas za Aston vilu? 2
Jean-Luc Picard Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 (edited) RIža pokraden Edited November 12, 2021 by Jean-Luc Picard
copkillah Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 RIža pokradenSamo je Salah bolji od Salaha 1 1
Recommended Posts