Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, Weenie Pooh said:

Kažeš "setite se faulova nad De Geom", ja navedem jedan faul nad De Geom, a ti odmah "Ne taj faul, mislio sam na neki drugi, nije bitno koji! Smarate sa tim Liverpulom više!!1!"

DDG uhvatio loptu a VVD uleteo u njega ramenom i glavom - fin naziv za “nadskočio”. Lopta u DDG rukama pola metra od VVD glave, urnebesan si u pokušajima. 

Praviš se lud, jasno je da mislim na faulove nad DDG koji nisu bili poništeni golovi.

Posted
On 29.10.2021. at 7:08, John Coltrane said:

Česi ulaze u Praslina!!! 

Već smo pisali :fantom:

Posted

Već su sa Součekom i Coufalom napravili korak ka tome da postanu Zapadnji Šunka.

Posted

hmmm... kretinski... javljaju mi se neki ružnalovski naslovi

:fantom:

Posted

Taman da se kali 2 godine u premijer ligi do klupe Pula :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

• -1 1
Posted

:smiley_hail: Majkl :smiley_hail:Edvards:smiley_hail: potvrdio da odlazi iz Liverpula (i NE prelazi u Njukasl), zameniće ga njegov asistent, Džulijan Vard. Kaže da je od prvog dana znao da će ostati u klubu najduže deset godina, da je osoba koja veruje u promene itd itd. Nadam se da će tranzicija biti bezbolna i da je Vard naučio puno toga od njega, kao i da ima da donese nešto svoje.

Nadam se i da neće nigde drugde u PL, Barsa i Real bi realno mogli da se pokolju oko njega ako mu se radi isti posao kao do sada.

• Tužno 1
Posted (edited)

Capture iz Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nije preveliki spojler alert ali je bas zabavan detalj koji se ponavlja jos par puta u filmu, kad je jos zabavnije. Dosadno, nema utakmica, moram da se zabavljam ovakvim nebitnocama :lolol:

Spoiler

Capture.JPG

16 minutes ago, copkillah said:

Majkl :smiley_hail:Edvards:smiley_hail: potvrdio da odlazi iz Liverpula

Na kraju ugovora, ne odmah

Edited by Zlurad
Posted
3 minutes ago, Zlurad said:

Capture iz Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nije preveliki spojler alert ali je bas zabavan detalj koji se ponavlja jos par puta u filmu, kad je jos zabavnije. Dosadno, nema utakmica, moram da se zabavljam ovakvim nebitnocama :lolol:

Reveal hidden contents

Capture.JPG

Na kraju ugovora, ne odmah

Na kraju sezone, mislim to se podrazumevalo, neće na pola sezone :D

Posted
gerrard ce biti trener ville izgleda.
Sa Rangersima je doterao minis do 140 mil pa kao pacov bezi sa Titanika.
Posted (edited)

Pardon, nije 140, 104 typo.

Poslednji izvestaj pokazuje minus od 25 miliona.

Ne znam koliko pratis tamosnji fudbal, glavni izvor prihoda od kako su izasli iz stecaja i krenuli od 4. ranga takmicenja je izdavanje novih deonica. Od prodaje igraca, sponzora itd Rangers, i pored uspeha u poslednjih nekoliko sezona, prihoduje daleko manje od Celtica.

Edited by WTID
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...