Pokojni Ruxin Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 ali familija vec zna da konstantno evoluiram 1
Jeremija Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Čitam sad na Red Cafe-u, navijači su besni što je Ole otišao u Norvešku na nedelju dana, ne mogu da se složim, bolje da je tamo nego da na OT pravi probleme... Jedna vest za Ruxina... Ako sa Oleom ne odu i svi njegovi treneri, dzabe se krečilo...
189- Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 24 minutes ago, Pokojni Ruxin said: spustim ti ga u usta lol oprosti što evoluiram za razliku od vas ne vredi ruxine, ili si pravi navijac i navijas za liverpool ili nisi uopste navijac. tako bar kaze perfektni reprezent victimpoola aleksandarosamdesetosam. 1
copkillah Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 19 minutes ago, dragance said: Obrati se tako svojoj familiji. zar nismo svi ovde jedna PPPorodica? ja već prepoznajem i ko je onaj ujak što na slavi pita klince "je l' ga šiljite?" 1
Lancia Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 De se dede onaj cuveni Pl topik, kojim se toliko hvalite?¿ 1
copkillah Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 3 minutes ago, Lancia said: De se dede onaj cuveni Pl topik, kojim se toliko hvalite?¿ Vidiš da bez pogovora primamo i izbeglice iz Perhanere, šta se žališ? 1
James Marshall Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Ruxin je banovan jer je pretjerao, ali ako možete da spustite loptu sa prozivanjima drugih forumaša raznoraznim kvalifikacijama kojima ovdje nije mjesto, hvala
WTID Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 2 hours ago, Aleksandar88 said: 5 hours ago, John Coltrane said: Ne mislim uopšte na Liverpul, niti na ovu sezonu. Ne okreće se svet oko vas, iskulirajte malo. Jedna titula u 30 godina i ne može se pisati od vas… Kako misliš ne vrti se? Pa imaš na forumu grupu ljudi koji su zbog mržnje prema Liverpoolu počeli da se predstavljaju kao navijači Čelzija, Totenhema i Šefilda. Ovde nema navijaca Šefilda, barem ja jos nisam naisao na nekoga ko se hvali da je navijac najstarijeg kluba na svetu.
Weenie Pooh Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 5 hours ago, John Coltrane said: Ne mislim uopšte na Liverpul, niti na ovu sezonu. Ne okreće se svet oko vas, iskulirajte malo. Jedna titula u 30 godina i ne može se pisati od vas… Kažeš "setite se faulova nad De Geom", ja navedem jedan faul nad De Geom, a ti odmah "Ne taj faul, mislio sam na neki drugi, nije bitno koji! Smarate sa tim Liverpulom više!!1!" 1 1
Weenie Pooh Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 6 hours ago, Jean-Luc Picard said: Inače, Ogbona bi mogao lako propustiti ostatak sezone. Ona prva povreda kolena, pre Žotinog lakta, je mnogo ozbiljnija nego što se mislilo. ACL je oštećen, i u idućih nekoliko dana će se utvrditi da li je potrebna operacija, u kom slučaju je njegova sezona završena, a verujem i njegova karijera u WHU pošto mu ističe ugovor. Ispada da mu je Jota onim nokautom učinio uslugu, jer bi samo pogoršao situaciju da je dalje nastavio da igra. Ono kad je proklizao jureći valjda Salaha i iskrivio koleno? Meni nije bilo jasno zašto ga vraćaju, delovalo je prilično ozbiljno. To što je sposoban da hoda ne znači ništa; primera radi (izvini John Coltrane!), i Van Dijk je pešice izašao sa terena pošto ga je Pickford polomio pa ga posle nije bilo godinu dana. Već nekoliko puta ove sezone se dešava da povređenog igrača lekarski tim pušta da se vrati u igru, kao "probaj pa da vidimo šta bude", pa ga par minuta kasnije gledamo na nosilima. Nešto im ne rade novi protokoli oko povreda glave, šta li? Bonus izmena, ovo-ono, a sa klupe ipak pokušavaju da isforsiraju ošamućenog igrača po svaku cenu. Bolje da su im lepo dozvolili pet izmena, kao sav normalan svet. 1
Weenie Pooh Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 1 hour ago, Jeremija said: Ako sa Oleom ne odu i svi njegovi treneri, dzabe se krečilo... Ne znam zašto ste toliko negativni oko RWB Sancho plana, meni deluje sasvim smisleno. Nije potrebna ne znam kakva defanzivna veština da popunjavaš broj pored tri štopera, a da bude gori nego Wan Bissaka teško da je moguće.
Jeremija Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Ne znam zašto ste toliko negativni oko RWB Sancho plana, meni deluje sasvim smisleno. Nije potrebna ne znam kakva defanzivna veština da popunjavaš broj pored tri štopera, a da bude gori nego Wan Bissaka teško da je moguće. I te kako bi bio gori, ne znam da li si primetio, ali čovek je spor k'o puž, deluje da uopšte nije za PL, pogotovo ne za krilo, ili u ovom slučaju, RWB...
Mindaugas Žukauskas Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 1 hour ago, Weenie Pooh said: Bolje da su im lepo dozvolili pet izmena, kao sav normalan svet Meni se ne sviđa 5 izmena, kao drugi sport da gledam.
Baldrick S. Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 I te kako bi bio gori, ne znam da li si primetio, ali čovek je spor k'o puž, deluje da uopšte nije za PL, pogotovo ne za krilo, ili u ovom slučaju, RWB...Van Bisaka je dobar da se nabije u čoše o da brani. Da ga staviš da igra ofanzivnog beka i da jurca po krilu gore dole je osudjeno na propast. Čim je blizu polovine terena ne zna gde bije. Kad čuva svojih 10 kvadrata pored linije je dobar. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Weenie Pooh Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 44 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni se ne sviđa 5 izmena, kao drugi sport da gledam. I mene je neobično kad krenu u LŠ da cepaju duple i trostruke izmene pred kraj, ali to je samo stvar navike. Ne mora pet, što se mene tiče, može tri standardne plus privremena medicinska izmena koja po isteku 5-10 minuta može da se otkaže (vrati se zamenjeni igrač) ili postane trajna. 2 minutes ago, Zlurad said: Van Bisaka je dobar da se nabije u čoše o da brani. Da ga staviš da igra ofanzivnog beka i da jurca po krilu gore dole je osudjeno na propast. Čim je blizu polovine terena ne zna gde bije. Kad čuva svojih 10 kvadrata pored linije je dobar. Ima i za njega mesta, ne forsiraju treneri slučajno one formacije sa tri štopera pozadi od kojih je jedan u stvari mobilniji tj. može da igra i klasičnog beka. Azpi, Walker, itd. AWB je viđen za takvu poziciju, A ono da je Sancho prespor za krilo stvarno prvi put čujem, verujem da bi i Nemci bili iznenađeni.
Recommended Posts