Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sad je prava prilika, za svekolike pravednike, da se sete faulova nad DDG posle prekida :fantom:

Posted
Sad je prava prilika, za svekolike pravednike, da se sete faulova nad DDG posle prekida :fantom:
Misliš ono kad su poništili gol VVD zato što se usudio da nadskoči DDG?

Jednostavno, ako mene pitaš - nije bio faul nad golmanom tada, nije faul nad golmanom sada.

Ti verujem da ceniš drugačije?
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Inače, Ogbona bi mogao lako propustiti ostatak sezone. Ona prva povreda kolena, pre Žotinog lakta, je mnogo ozbiljnija nego što se mislilo. ACL je oštećen, i u idućih nekoliko dana će se utvrditi da li je potrebna operacija, u kom slučaju je njegova sezona završena, a verujem i njegova karijera u WHU pošto mu ističe ugovor. Ispada da mu je Jota onim nokautom učinio uslugu, jer bi samo pogoršao situaciju da je dalje nastavio da igra. 

Posted
40 minutes ago, Weenie Pooh said:

Misliš ono kad su poništili gol VVD zato što se usudio da nadskoči DDG?

Jednostavno, ako mene pitaš - nije bio faul nad golmanom tada, nije faul nad golmanom sada.

Ti verujem da ceniš drugačije?

Ne mislim uopšte na Liverpul, niti na ovu sezonu. Ne okreće se svet oko vas, iskulirajte malo. Jedna titula u 30 godina i ne može se pisati od vas…

• +1 4
  • Haha 1
Posted (edited)

ovakvi smo od prvog dana, nego si ti malo butthurt* pa ti se pomešalo pamćenje :fantom:

*kao i mnogi Sektaši™ uostalom 

Edited by copkillah
Posted

Onaj faul Kalvert-Luina nad DDG pretprosle sezone koji je prethodio golu

Posted

Ne mislim uopšte na Liverpul, niti na ovu sezonu. Ne okreće se svet oko vas, iskulirajte malo. Jedna titula u 30 godina i ne može se pisati od vas…
Kako misliš ne vrti se? Pa imaš na forumu grupu ljudi koji su zbog mržnje prema Liverpoolu počeli da se predstavljaju kao navijači Čelzija, Totenhema i Šefilda.
  • +1 1
Posted
7 minutes ago, Aleksandar88 said:
2 hours ago, John Coltrane said:

Kako misliš ne vrti se? Pa imaš na forumu grupu ljudi koji su zbog mržnje prema Liverpoolu počeli da se predstavljaju kao navijači Čelzija, Totenhema i Šefilda.

Malo si paranoičan. Valjda smo se prebrojali™ na početku.

Ako mi je promaklo da neko otvara nalog na PPP samo da bi “mrzeo” Live onda izvini. 

Posted (edited)

Pogba aut 2 mjeseca.

Edited by borris_
Posted
1 hour ago, Aleksandar88 said:
3 hours ago, John Coltrane said:

I Lestera, Mančester Sitija i Sundrelanda... Doduše, taj što navija za sva ova tri kluba, navije i protiv ManU... :fantom:

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Aleksandar88 said:
4 hours ago, John Coltrane said:

verovatno zbog likova kao sto si ti.

Posted

Malo si paranoičan. Valjda smo se prebrojali[emoji769] na početku.

Ako mi je promaklo da neko otvara nalog na PPP samo da bi “mrzeo” Live onda izvini. 

Evo ih, sami se javljaju [emoji38]ol:
  • Haha 1
Posted
19 hours ago, dragance said:

Polako, ali sigurno, postaješ kao ruxin.

Čak je i on (malkice) spustio loptu svom patetičnom forumskom opusu na ovoj temi.

spustim ti ga u usta lol 

30 minutes ago, radisa said:

I Lestera, Mančester Sitija i Sundrelanda... Doduše, taj što navija za sva ova tri kluba, navije i protiv ManU... :fantom:

oprosti što evoluiram za razliku od vas :fantom:

Posted
3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

spustim ti ga u usta lol 

oprosti što evoluiram za razliku od vas :fantom:

Obrati se tako svojoj familiji. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...