Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, napadaj said:

Čista lopta

Potpuno se slazem, pokusao je da dodje do lopte.

Odakle nekome ideja da leze na loptu i stiti je telom?

Posted

Bilo je i gorih stvari ovog vikenda za koje nije ni žuti dat

• +1 2
Posted

1 hour ago, napadaj said:

Čista lopta

Koja, KDB ili Jones?

Za ovo drugo, primeti da ga prvo nabada negde u predelu kuka/stomaka dok je lopta još na travi, dakle jeste Bosingwa nivo džiberluka. Ili ako je potreban skoriji primer, ovaj nivo:

58 minutes ago, WTID said:

Odakle nekome ideja da leze na loptu i stiti je telom?

• +1 1
Posted
48 minutes ago, Mercuzzio said:

Jebiga, vidiš da se džentlmenski izvinio, znači nije hteo, znači ništa žuti.

Posted
52 minutes ago, Mercuzzio said:

Sada će ovi da ti objasne da je bilo čisto sve, na loptu. 

Posted

Koji je to gol sumnjiv protiv bazena??

Posted

Copi kad bi sudio utakmicu ostalo bi 6 igrača na terenu. Retko uviđajan i senzibilan gospodin :D

Posted
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Copi kad bi sudio utakmicu ostalo bi 6 igrača na terenu. Retko uviđajan i senzibilan gospodin :D

Aj da vidimo nešto, igraš fudbal i dok si na zemlji, neko ti prileti i namerno ti napuca loptu u jaja ili stomak, kako bi reagovao? :D

Posted
34 minutes ago, copkillah said:

Aj da vidimo nešto, igraš fudbal i dok si na zemlji, neko ti prileti i namerno ti napuca loptu u jaja ili stomak, kako bi reagovao? :D

Verovatno mi ne bi bilo prijatno, kao ni ovom kukavnom Hogliju:

Ali sudac pokaže, žuti, ili samo običan faul, i teraj dalje, to je fudbal.

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Verovatno mi ne bi bilo prijatno, kao ni ovom kukavnom Hogliju:

Ali sudac pokaže, žuti, ili samo običan faul, i teraj dalje, to je fudbal.

Ne bi bilo loše da si mi odgovorio na pitanje umesto što si okačio klip koji nema nikakve veze sa pitanjem

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Ne bi bilo loše da si mi odgovorio na pitanje umesto što si okačio klip koji nema nikakve veze sa pitanjem

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Verovatno mi ne bi bilo prijatno

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

znači na namerno napucavanje lopte u jaja dok ležiš na zemlji, tvoja reakcija bi bila "verovatno mi ne bi bilo prijatno"?

ok Gandi, nisam te prepoznao, mea culpa :D

• +1 1
Posted

Oko gola Ogbonne, tj. autogola Alissona bi se dalo raspravljati. Vidjeli smo taj 1 čudan kriterij oko golmanskog peterca još iz prve utakmice prvenstva (Brentford-Arsenal). Da se razumijemo, nigdje u Zakonima nogometne igre ne piše da je golman zaštićena zvjerka. U krajnjoj liniji, dovoljna mu je zaštita ta što jedini u svom 16-ercu može da igra rukom. Koliko ga je ondje nedozvoljenom upotrebom tijela omeo igrač West Hama, to je stvar interpretacije.

Ovaj Dobrojebačev™ faul, s druge strane, nije sporan ni za (Dioga) jotu. Čist crveni karton za igrača West Hama, ono je opasna igra taman da je 1000 puta stigao do lopte. Norma je zamišljena da bi zaštitila igrače od kamikaza koje u potjeri za loptom idu kopačkom na tuđe vitalne organe.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...