Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, John Coltrane said:

Jel Klopara, opet, kukao na sudjenje?

On možda i nije, ali copi svakako jeste :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Kucamo na vrata zaboravljenih asova:

Posted
5 hours ago, ArleKino said:

Gledam na Tnjiteru™ kako svi sad navijaju za Olea pa se sjetih da se isto tako navijalo da Mou ostane što duže, prije njega da LvG ostane što duže, a prije svih njih da Moyes ostane što duže... Ko kaže da ne postoji kontinuitet? :D

Mojsije je ostao samo 10 mjeseci bese, opravdano u njegovom slucaju.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

On možda i nije, ali copi svakako jeste :fantom:

ja se oglasim svaki put kada vidim inbredsku™ nepravdu, ko god da je oštećen :fantom:

Posted

Polako, ali sigurno, postaješ kao ruxin.

Čak je i on (malkice) spustio loptu svom patetičnom forumskom opusu na ovoj temi.

• Haha 1
Posted

Nećemo valjda da ćutimo na nepravde i da ih normalizujemo??

Posted

A šta je konkretno nepravda, što je Ogbona udario leđima Alisona u ruku i što Ronaldo nije uspeo da se zaustavi u sred klizećeg, kad je video da odjednom čovek leži? Previše trošiš tu reč, zatrebaće ti kad se desi prava nepravda. ;)

Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

A šta je konkretno nepravda, što je Ogbona udario leđima Alisona u ruku i što Ronaldo nije uspeo da se zaustavi u sred klizećeg, kad je video da odjednom čovek leži? Previše trošiš tu reč, zatrebaće ti kad se desi prava nepravda. ;)

Da nismo videli njegov izliv frustracije u sličnoj situaciji pre nepune dve nedelje pa i da ti prođe ovo :lol:

Posted

Ronaldo je frustriran zato što saigrači nisu na njegovom nivou, a čovek je rođeni pobednik i razumem njegove frustove. Moš misliti napucao loptu na kojoj je ležao igrač, ni prvi ni poslednji put da smo to videli, a ne bih rekao da je neko isključen za to.

• +1 2
Posted

Ti praviš sad od Ronalda nekog SRamosa ili Pepea, što je daleko od istine.

Posted

Flopari frka da ne trigeruje Koltrejna, pizdi na reportere što ga vuku za jezik:

Klopp: “There was another situation with Aaron Cresswell on Jordan Henderson."

Interviewer: “You thought that was a red card?

Klopp: “My god. I'm not your puppy. Hopefully, you have an opinion yourself. All good."

@John Coltrane

• Haha 3
Posted
11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ogbona udario leđima Alisona u ruku

FDoHkodXMAMJsr8.jpg

Više je rukom o ruku, ja sam ovaj kadar propustio sinoć na snimku ali ipak cenim da je Alisson debil što inicira kontakt telom umesto da ide na loptu.

Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ronaldo je frustriran zato što saigrači nisu na njegovom nivou, a čovek je rođeni pobednik i razumem njegove frustove. Moš misliti napucao loptu na kojoj je ležao igrač, ni prvi ni poslednji put da smo to videli, a ne bih rekao da je neko isključen za to.

Pa to što ti RAZUMEŠ njegove frustove ga ne opravdava. I stvarno ovo nije situacija koja treba da se normalizuje, kao što sam malopre rekao. 

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ti praviš sad od Ronalda nekog SRamosa ili Pepea, što je daleko od istine.

Ne pravim ja ništa, njegovi potezi su ti koji govore o njemu. Naravno da nije u istom rangu kao pomenuti, ali uz sva prenemaganja i dajvove, ovo bi bio baš ružan dodatak njegovom nasleđu, a kao da mu postaje navika. Filip Kostić da se pričuva!

Posted
33 minutes ago, Weenie Pooh said:

Flopari frka da ne trigeruje Koltrejna, pizdi na reportere što ga vuku za jezik:

@John Coltrane

Ne sme više čovek ništa ni da pita…

Posted

preterao je ovde ronaldo. trebao je kao bosingwa pa da ga kao gospodin gurne nogom u dupe.

inace predlazem trodnevnu zalost na topiku posto je liverpool primio jedan sumnjiv gol.

• +1 1
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...