Mindaugas Žukauskas Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 6 minutes ago, John Coltrane said: Ovo se zove gol “kroz uši”. A i nema šta da traži na liniji kod kornera. Ne, juče da nisi sklapao komodu, video bi šta je gol kroz uši
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne, juče da nisi sklapao komodu, video bi šta je gol kroz uši Na koji gol misliš?
WTID Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Kako nema sluha ovaj komentator.. pusti nas da cujemo Bubbles!
Mindaugas Žukauskas Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 7 minutes ago, John Coltrane said: Na koji gol misliš? Na drugi naravno, ali ti nisi gledao, kakve veze ima
Jean-Luc Picard Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 On 6.11.2021. at 18:03, čekmeže said: Hvala Barnliju 3 1
čekmeže Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Čestitke Praslinovcima na tituli. Kod drugog gola Ox ne pravi faul na sredini, užasavaju me takve stvari. Alkantaru u kobasice, beskoristan je.
renne Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 braćo napaćena pulđanska, šta bi ovo đe mi je vini 1
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Hvala Origiju za popravljanje bednog utiska. Da je još ono Maneovo sa pet metara ušlo, bod bi trebalo slaviti kao pobedu. Skoro svi u dresovima krem boje su mi umorno delovali, a pristup utakmici mi nije najjasniji. Četiri grdosije na CB i DCM a ti forsiraš centaršut. Još kao napadaš malog Johnsona, ali Robertsonom koji celu sezonu ne može vola da ubode. Salah već tri utakmice bez gola Kad će opet taj Man Utd?
goofs Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 On 5.11.2021. at 22:32, goofs said: A jel (Vlade) Divac Oridji šugav ili šta se dešava?! Kad bi me Klopara malo vise slusao, gde bi mu bio kraj
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Na drugi naravno, ali ti nisi gledao, kakve veze ima Onda ti ne znaš šta znači "kroz uši", al voliš da jedeš govna...tvoj izbor.
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 2 minutes ago, čekmeže said: Alkantaru u kobasice, beskoristan je. Našao si koga da kritikuješ večeras, jbt Da je Thiago igrao od početka umesto Oxa ili Hendersona, dali bi još dva gola. Ovaj jedan što su iz igre umuvali je upravo posledica njegovog pokušaja da nešto - get this - odigra po zemlji kroz sredinu, umesto bezveznim centaršutem sa krila ili Salahovim driblanjem jedan na šest.
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 1 hour ago, WTID said: Samo fale 3-4 frejma. Evo u dva frejma, za početak, pa ti dodaj šta još fali. 1
Recommended Posts