Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) 57 minutes ago, ArleKino said: A šta si ti očekivao? Da održe simetriju sa severnolondonskim susedima, Arse dobio znači red bi bio da Spursi izgube. Ali ne prati Conte te novije tradicije, vidi mu samo frizure. Edited November 7, 2021 by Weenie Pooh
Mercuzzio Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dobar je Conte... Ovakve utakmice su Nuno i Mourinho gubili.
copkillah Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 dobro, šta sad, faul nad golmanom, kao da to utiče na gol
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) Nije faul nad golmanom, Ali je inicirao kontakt, nepotrebno se zabio u Ogbonu umesto da gleda gde ide lopta. I naravno sam je skrenuo u svoju mrežu Jebi se Ramzese... Edited November 7, 2021 by Weenie Pooh 1
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Creswell baš govnarski, nameran follow-through Hendersonu u koleno. Sudija ceni da nije ni faul, pipnuo je loptu, šta ima veze... 1
Baldrick S. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Holgate popio crveni za isti ovakav start pre 45 minuta. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 2
Weenie Pooh Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) 4 minutes ago, Zlurad said: Holgate popio crveni za isti ovakav start pre 45 minuta. Gori je ovo start od Holgejtovog, onaj je samo izbio loptu a protivnik mu naleteo odnapred, nije mogao nikako da ga izbegne. Ovaj levom izbija loptu a onda gleda kako da desnom odvali protivnika po kolenu. Edited November 7, 2021 by Weenie Pooh
copkillah Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Nije faul nad golmanom, Ali je inicirao kontakt, nepotrebno se zabio u Ogbonu umesto da gleda gde ide lopta. I naravno sam je skrenuo u svoju mrežu Jebi se Ramzese... Krenuo je Ogbona unazad i potkačio ga je i rukom ali nema veze, neka bude i na teži način
copkillah Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 2 minutes ago, čekmeže said: Zašto su gledali handball umesto faula? imam ja univerzalno objašnjenje kada su engleske sudije u pitanju, mislim da ga znaš 1
Recommended Posts