Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Kakva patka bre, ima da ih utegne kao strelu, a ni januar nije daleko da se dodatno pojača. 

E sad, kako će ih tačno pojačati? Mislim, Newcastle se češe po džepu, svrbe ih stotine miliona koje će morati upucati u tim da bi uopće igrali PL iduće sezone. Kane je u kurcu i garant mu je opala vrijednost na tržištu. U Spursima je malo igrača čijom bi prodajom mogli napuniti Conteov budžet.

Posted

Newcastle izgleda uzima Emeryja.

Arsenal zainteresovan za posudbu Luke Jovića.

Posted
2 hours ago, dragance said:

Žao mi Nuna. Uzeo posao kojeg bukvalno niko nije hteo i sad dobije šut kartu. Nadam se da će biti lepo isplaćen.

A i tu je mozda ispusio, s obzirom da je pregovarao sa Levijem o ugovoru.

Konte i ako ne potrosi sulud kes na igrace, skockace dobar tim sigurno. To sto mu Levi nece dati pare kad god zakuka samo ce ubrzati razlaz. Sezona i po max kontam.

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Kakva patka bre, ima da ih utegne kao strelu, a ni januar nije daleko da se dodatno pojača. 

Moze da utegne samo djoku, da me izvinete na izrazu.

Konte bas nije trener koji pravi od govana pitu, troskario je sto milki po sezoni u Interu i skoro dvesta po sezoni u Celziju. Spursi nemaju te pare, osim ako prodaju Kejna (kome cena dosta opada), ali onda te novce moras spucati u novog spica.

Mislim, bice Totenhem bolji nego sto je bio do sada, sto i nije bas tesko jer su sad grozomorni, ali hoce li to biti dovoljno za nesto vise i znacajnije? Sumnjam, ne vidim ih medju 4 i na mestu za CL. Mozda osvoje onaj kup Lepe Brene.

Posted
27 minutes ago, goofs said:

Moze da utegne samo djoku, da me izvinete na izrazu.

Konte bas nije trener koji pravi od govana pitu, troskario je sto milki po sezoni u Interu i skoro dvesta po sezoni u Celziju. Spursi nemaju te pare, osim ako prodaju Kejna (kome cena dosta opada), ali onda te novce moras spucati u novog spica.

Mislim, bice Totenhem bolji nego sto je bio do sada, sto i nije bas tesko jer su sad grozomorni, ali hoce li to biti dovoljno za nesto vise i znacajnije? Sumnjam, ne vidim ih medju 4 i na mestu za CL. Mozda osvoje onaj kup Lepe Brene.

Pa dobro, Spursi su u dobroj poziciji u Liga-kupu - četvrtfinale igraju kod kuće protiv West Hama, FA Kup će se igrati nakon što Conte već bude uvelike upoznat sa kvalitetama i manama tima i dovede neko pojačanje na kritičnoj poziciji, a KLB je ionako pizdarija od takmičenja gdje nema nekih velikih imena. S tim, Conteov evropski učinak je prilično jadan imajući u vidu da je vodio Juventus, Chelsea i Inter koji nisu baš topovsko meso.

Trofeji jesu ono što Spursima fali. Otkako su otpustili Juandea Ramosa, zadnjeg koji je nešto osvojio (Liga-kup 2008.godine), NES je šesti trener kojeg su otpustili (Redknapp, AVB, Sherwood, Poch, Mourinho, NES), ne računajući ove koji su uskakali tipa Allen i Mason.

• +1 1
Posted

A ok, ako im je cilj da namaknu neki trofej, Konte mozda to isporuci. Ja nekako vidim da oni moraju da pikiraju na to da budu konstantni ucesnici CL, pa kroz taj rast ekipe da ucine nesto vise. Jbg, za to im je Poketino bio savrsen, sjeb je sto je otisao, i za njih i za njega.

5 hours ago, goofs said:

Ja mislim da je ta prica oko Spursa i Kontea samo agentska patka koja bi pogurala Junajteda da sto pre zavrsi sa Oleom. Nema teorije da Konte pristane na Totenhem ako su mu ovi potencijalna opcija. Cak i sve da gurnemo na stranu, Konte je trener koji voli puno da trosi, a Junajted ima para, Totenhem nema.

Inace ovo u potpunosti "didn't age well" :D

• Haha 3
Posted

@ArleKino i @goofs

Rano je reći da li će prodati Kejna i koga može dovesti za te pare? Sitiju svakako treba špic, a Hari se ne dojmi baš kao presrećan u Londri.

Sa druge strane Konte je tek od leta bez posla, ne verujem baš da je na birou i da mu se žuri sa vadjenjem kestenja iz vatre bez rukavica. Valjda Levi može naći pare kod tetke iz Kanade™ bar za jedno zvučno januarsko pojačanje uz mogućnost neke pozajmice uz pravo otkupa.

Ako krene sa 3 stopera Sančez, Romero, Dajer a možda Doerti ili Ben Dejvis kao wideCB (to je nova rola na FM :D ). Ispred njih Skip i Hojberg da tuku a Dele Ali da izigrava ofanzivnog veznog koji će asistirati Kejnu i Sonu. Na bokove Regulion (već je pokazao da ume da asistira) i Emerson Rojal/ Tanganga, a može i Sona koristiti na boku, bar on trči kao navijen ili Bergvajna. U tom slučaju Kejnu bi falio partner u napadu, ali i tu bi onda mogao gurnuti Dele Alija a na njegovo mesto Lo Selsa.

Mislim da ima previše centralnih veznih kojima se ne zna ni uloga ni svrha, a koji bi mogli biti daleko korisniji (Ndombele, Winks, pored gore pomenutih).

Dakle ako Son ode na bok dovešće nekog u špicu, u protivnom ne vidim koliko to novih igrača njima treba? Možda world class štoper, ali tek tu je tržište previše suženo .

ITA SKY kaže da mu je ponudjeno "samo" 18 meseci ugovor.

Posted
[mention=153]ArleKino[/mention] i [mention=687]goofs[/mention]

Rano je reći da li će prodati Kejna i koga može dovesti za te pare? Sitiju svakako treba špic, a Hari se ne dojmi baš kao presrećan u Londri.
Sa druge strane Konte je tek od leta bez posla, ne verujem baš da je na birou i da mu se žuri sa vadjenjem kestenja iz vatre bez rukavica. Valjda Levi može naći pare kod tetke iz Kanade[emoji769] bar za jedno zvučno januarsko pojačanje uz mogućnost neke pozajmice uz pravo otkupa.

Ako krene sa 3 stopera Sančez, Romero, Dajer a možda Doerti ili Ben Dejvis kao wideCB (to je nova rola na FM [emoji3] ). Ispred njih Skip i Hojberg da tuku a Dele Ali da izigrava ofanzivnog veznog koji će asistirati Kejnu i Sonu. Na bokove Regulion (već je pokazao da ume da asistira) i Emerson Rojal/ Tanganga, a može i Sona koristiti na boku, bar on trči kao navijen ili Bergvajna. U tom slučaju Kejnu bi falio partner u napadu, ali i tu bi onda mogao gurnuti Dele Alija a na njegovo mesto Lo Selsa.
Mislim da ima previše centralnih veznih kojima se ne zna ni uloga ni svrha, a koji bi mogli biti daleko korisniji (Ndombele, Winks, pored gore pomenutih).

Dakle ako Son ode na bok dovešće nekog u špicu, u protivnom ne vidim koliko to novih igrača njima treba? Možda world class štoper, ali tek tu je tržište previše suženo .

ITA SKY kaže da mu je ponudjeno "samo" 18 meseci ugovor.
Vlahović?

https://football-italia.net/fiorentina-and-tottenham-meet-over-vlahovic-transfer/

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted
3 minutes ago, Hobbit slayer said:

Mislim da Vlah neće ići da sedi na klupi, biće preskup za to (ko je rekao Sančo?!?) Kad se ATM raspitivao cifra je bila oko 70mil oera.

Ali ako ode Kejn, to bi bio odličan potez.

Pri tom Totte je iz prvih 10 kola pobedio 5 mečeva i isto toliko izgubio, a igrao je protiv Čelskija, Sitija, Arsenala i Mančestera. Ne vidim da je smak sveta biti 8. posle takvog rasporeda.

Posted

Za tih Konteovih 3-5-2 meni se jedino svidja to sto ima Son-Kane tandem u napadu, to mu je preslikano ono sto on voli. Ovo ostalo, u pravu si, ima igraca na raspolaganju, u teoriji oni pokrivaju te neophodne pozicije, ali u praksi, nemam pojma. Njegovi timovi su uvek imali jake the wing bekove, ovde ce to biti Regulion i Emerson, ne ulivaju mi neko poverenje ni jedan ni drugi. Ali ajde, mozda nisu imali trenera koji ce umeti da ih iskoristi na pravi nacin, mozda Konte bude bas taj.

Posted
11 minutes ago, goofs said:

Za tih Konteovih 3-5-2 meni se jedino svidja to sto ima Son-Kane tandem u napadu, to mu je preslikano ono sto on voli. Ovo ostalo, u pravu si, ima igraca na raspolaganju, u teoriji oni pokrivaju te neophodne pozicije, ali u praksi, nemam pojma. Njegovi timovi su uvek imali jake the wing bekove, ovde ce to biti Regulion i Emerson, ne ulivaju mi neko poverenje ni jedan ni drugi. Ali ajde, mozda nisu imali trenera koji ce umeti da ih iskoristi na pravi nacin, mozda Konte bude bas taj.

Ving bekovi su mu bili radnici, udarnici, Asamoa, Hakimi, Mozes, Alonso, mislim da se tu mogu provući igrači i sa manje talenta od Reguliona i Emersona.

Posted

@Gylfi Pleasure Hvala, low speed & distance from the post, music to my ears. Da se to brani u 50% situacija meni zvuči previše velikodušno, ali neka, u pravu je čovek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...