Pokojni Ruxin Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 (edited) nije prvi put. pre toga su dobili rat za freda, alexisa i megvajera Edited October 27, 2021 by Pokojni Ruxin 1
dragance Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 On ispašta zbog Ronalda, kao što ispašta cela ekipa. Totalno je sve podredjeno Kristini, što je epska glupost. Slično je bilo u Juveu, isto u reprezentaciji Portugala. Vreme je da bude klupiran, pa neka se duri i ide. Sančo mora da bude oslonac sa Grinvudom, Brunom i Rašfordom - uz podršku Kavanija.
John Coltrane Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 11 hours ago, Zlurad said: i Bonus materijal, trolovanje skaja Hm, švabe su samo ljubomorne što je napustio BuLi
John Coltrane Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 20 hours ago, čekmeže said: Vidim suprotno. Uspeh dolazi iz sistema, dugoročnog ulaganja. Ako pare nisu problem, još više imaš prostora za dugoročno planiranje, postaviš trenera za duži period, kupiš šta hoće i daš mu vremena. Čelzi je priča za sebe, za mene 15 trenera/direktora/bilo kakvih glavešina u 15 godina nikako nije recept za uspeh. Ima nešto i do konkurencije, raznih faktora...nijedan trener ne garantuje prvo mesto, pogotovu ne u PL. Ne znam na čemu se temelje takva očekivanja navijača, može ako ćemo navijački da pričamo. Ako pričamo ozbiljno, koji klub iz vrha može da kaže da mu je neuspeh ako ne osvoji prvenstvo? Neuspeh je neigranje LŠ, najpre finansijski. Klop i Lpool su druga priča. Klop je imao spor start, lošiju statistiku od Brendana, to će ruxin bolje znati, gubio od Sevilje ali niko ni jednog trenutka nije spominjao otkaz. Prve sezone osmi. Kod Abramoviča bi vrv popio otkaz. Neke kockice su mu se poklopile u kupovinama i sad je napravio mašinu, vrlo malo se menja, zna se kako se igra, samo ubacuješ takav tip igrača. Meni bi prvi kriterijum kad bude dolazio novi menadžer bio da igra što sličniji fudbal, da iskoristi stvoren sistem i samo ga nadograđuje. 1bold - Čelski je primer da možeš konstantno menjati trenere i osvajati trofeje. 2bold - ManUTD nije bilo koji klub iz vrha, nego jedan od najvećih klubova na svetu i neuspeh je da nisu prvaci više od 10 godina. Tu se nema šta dodati. 3bold - Nisu neke kockice nego konkrento Alison, Salah i VVD, što priznaćeš nisu bile "jeftine" kockice (sem Salaha gde sam nedeljama pre i posle transfera pisao da je ono bila oružana pljačka Rome) Kod Klopovih kupovina i dalje vidimo da baš i nije tako jednostavno - videti pod Alkantara, Oxlade, Minamino,...
čekmeže Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Igra nam neko dete™ sa afro frizurom u napadu, debituje.
Baldrick S. Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Cudi mi da nije ubacio ceo u21 tim znajuci Klopovo misljenje o kupovima, narocito liga kup.
Mindaugas Žukauskas Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Koliko je Součeku prošle godine ulazilo sve živo i mrtvo, pa i kad kurcem šutne, tako ga ove neće, sve neki poništeni golovi i promašeni ziceri.
Mindaugas Žukauskas Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Penaltici na Olimpijskom stadionu, evo prilike za Sterlinga da se iskupi za nepojavljivanje u penal seriji Ojra.
Pokojni Ruxin Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 e ovo se zove neuspeh, a ne kad izgubiš finale nebitnog evropskog kupa
Jean-Luc Picard Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Rado bih menjao ovaj prolaz za jedan bod iz dva prvenstvena meča protiv Sitija.
Weenie Pooh Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Penaltici na Olimpijskom stadionu, evo prilike za Sterlinga da se iskupi za nepojavljivanje u penal seriji Ojra. Da li ga je Pep ostavio za poslednjeg ili ga nije ni stavio na listu?
Sandens Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Rado bih menjao ovaj prolaz za jedan bod iz dva prvenstvena meča protiv Sitija. ma daj, vreme je da se pojuri i neki trofej. daj brentford u cetvrtfinalu, da im vratimo za onaj nesrecni poraz od pre par kola. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Da li ga je Pep ostavio za poslednjeg ili ga nije ni stavio na listu? Ostaće misterija naravno. Ja želim da verujem da je Rašo hrabro istupio i rekao ja, ja hoću da pucam poslednji, kad se lomi.
Jean-Luc Picard Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 2 minutes ago, Sundance Kid said: ma daj, vreme je da se pojuri i neki trofej. daj brentford u cetvrtfinalu, da im vratimo za onaj nesrecni poraz od pre par kola. Juri se trofej, kako se ne juri. UEFA Liga je naša 1
Recommended Posts