copkillah Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Koja ironija, da je najbitniji čovek u istoriji kluba istovremeno i kamen oko vrata 1
Jeremija Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Sujeta je u pitanju, i to ne samo kod Fergusona, doveli su nemača pojma koji je relegirao Kardif (pa i pored toga bio šutnut tek kad su se uplašili da će ispasti u League One) na čelo Jedinstva, i drže ga već 3 godine. Verovatno misle ako se pobedi Totenhem da će oslabiti pritisak navijača.
napadaj Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Što je najbolje od svega, Ferguson je već jednom debelo omašio kad je nametnu Mojesa, a nije pomoglo ni to što je ostavio očajan igrački kadar.
goofs Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Pokusavam objektivno da sagledam, Ole definitivno jeste u krizi, ali ne bih rekao da je on odradio kriticno los posao u Junajtedu. Ali bih platio postene novce da vidim kako ce Konte i Runaldu da funkcionisu, mirise na picvajz.
copkillah Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 On je imao neke dobre rezultate na papiru koji možda maskiraju činjenicu da Junajted i dalje nema stabilan tim. Imao je Ole vrlo visok procenat pobeda kada je preuzeo klub, serija bez poraza u gostima, evropsko finale, skupa pojačanja, drugo mesto prošle sezone - sve to na papiru izgleda dobro, ali da li iko vidi Junajted kao ozbiljnog konkurenta za bilo šta? Čak i da mu se oprosti izgubljeno finale od Viljareala jer nije sramota izgubiti u finalu LE od Emerija, tu bi i Fergi ispušio ali zaista ne izgledaju kao ozbiljna pretnja bilo kome kada je u pitanju borba za veće trofeje. 1
goofs Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Sa tim se slazem, no cinjenica je da su manje-vise omasili sa svakim pojacanjem koje su doveli, osim Bruna. Fred, drveni Megvajer, van der Beek, skupo placeni, a niko ne pravi razliku na terenu. Ni Obi van, mislim, jeste on mlad i perspektivan, ali nije Trent Alexander. Ne znam kolko je to na dusu Solskjeru, a koliko upravi. A najsmesnije je sto ispucavaju preko 120 milki po sezonu (u proseku), ali je Murinjo zapalio jer mu nisu dali novca za transfere
Weenie Pooh Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Molim lepo, Fred je bio specijalno pojačanje. 8 minutes ago, copkillah said: On je imao neke dobre rezultate na papiru ali zaista ne izgledaju kao ozbiljna pretnja bilo kome kada je u pitanju borba za veće trofeje. Rezultati su mnogo bitniji od toga kakav utisak ostavljaju, kakav im je mouthfeel. Solskjaer je i na početku ove sezone fino krenuo, Pogba i Greenwood i Bruno profitirali od njegovog feelgood pristupa... ali onda je neočekivano uleteo Ronaldo, a Ole pokazao potpunu nesposobnost/nespremnost da igru prilagodi novonastaloj situaciji. Mislim, ako mora svaku da ti počinje CR7, onda se lepo zatvori i igraj na kontre kao što si i ranije. Nemoj da teraš ljude da pritiskaju protivnika sa efektivno igračem manje. 1
goofs Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Ma znam, ta opaska je bila vise na racun Josea, a manje na racun Junajteda Nije mi recimo jasan ni transfer Sanchoa, mislim, ako si dao tolike pare za klinca onda on mora da ti igra svaku jbnu utakmicu. Junajtedu igra Greenwood. Ok, ako ces da forsiras Greenwooda sto kupujes Sanchoa, sto ne zakrpis od tih para druge rupe kojih ocigledno ima, sto nemas napadaca mladjeg od 34. I on i Ronaldo deluju kao panic-buy uprave Junajteda, a Ole se nije tu preterano protivio jer ono, jedan je mlad i perspektivan + Englez, drugi je Ronaldo, ko ne zeli takve u ekipi.
kipo Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 On je super radio prelazne rokove, ima taj momentum kod (nekih) igraca i to je sve. Serija dobrih rezultata (od kojih jedna nakon uzasno kriznog perioda) ne opravdava takticku nemoc i ocigledno laiku los izbor igraca nekad. Treba uzeti u obzir da je vise od pola dobrih rezultata Junajted ostvario na osnovu individualnog kvaliteta igraca, vrlo cesto golmana. Ole bi odlican posao radio kao sportski direktor. Ronaldo je greska, sad je valjda jasno. Ima ko da daje golove, problem je gubljenje lopti i sto kontre brani Fred. Sad, Junajted ima odlican tim. Fali Rajs samo i desni bek koji zna istrcati uz liniju bar jbg. Ras, Grinvud i Sanco su buducnost. VDB i dobar zadnji vezni.. Bice ok. Kontam da bi bilo dobro da Konte dodje, jer ce sigurno a) zavesti disciplinu b) napraviti tim c) ubrzati odlazak razmazenka d) uzeti bar neki kup e) sigurno mu nece igrati Fred i Mektomini zajedno (ako neki uopste bude igrao) Posle taman moze Pok ili ko kod
čekmeže Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 @kipo Sve si lepo napisao, problem je samo što ti gledaš iz pozicije navijača, a oni koji odlučuju gledaju iz pozicije vlasnika. A njegov pogled je uglavnom zaglavljen u bilansima i izveštajima, kad donosi odluku on pogleda koliko to košta. Ronaldo za njega nije greška, on je veeeliki plus na prihodnoj strani. Ne znam što su sad svi napali na Oleta, prošle sezone drugi, ove je lošije krenuo ali tek je deveto kolo. Ozbiljni klubovi ne menjaju trenera tako brzo, a i Ole je domaći tako da očekujem da završi sezonu i tu mu je kraj. Posle uzmu Rodžersaru i i uzimaju titulu. 2
kipo Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Ma jasno to za vlasnike, nema potrebe pricati o tom, a nema ni vajde. Realno, Ole je slab trener, treba iskoristiti druge njegove prednosti na neki nacin. A bankari ce reagovati ko i dosad, kad se ozbiljno zaljulja plasman u CL.
Recommended Posts