MiddleClass Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Tako ste i za Artetu pricali da je kesa, a vidju ga sad.
189- Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 2 hours ago, johan nagel said: Након Аталанте је буквално рекао “Супер је тај преокрет и све то али ако против Ливерпула одбрана буде изгледала овако биће три или четири нула на полувремену и неће бити повратка.”
ArleKino Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 24 minutes ago, MiddleClass said: Tako ste i za Artetu pricali da je kesa, a vidju ga sad. I dalje je kesa. 2
Pokojni Ruxin Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 9 minutes ago, 189- said: pa kad ga tako isečete da se ne čuje čega 2 ima ispred argument je valjda bio da chelsea ima najslabiji pojedinačni kadar, ali da imaju dobar sistem i žoržinja i kantea koji odrade većinu posla. ne znam koliko se slažem, ali znam kakvu je reputaciju taj isti kadar imao pre tuchela, pa i kod tebe. pogledaj šta si pisao o npr christensenu do skoro
189- Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 nema veze sta je bilo pre ovoga, i ovo je dovoljno sto je lupio. chris je igrao dobro pa onda jako lose pa evo sada jako jako dobro. rudiger zna samo u trojci a silva je sila kada igra. naravno, sistem je mnogo vazniji od pojedninacnog kvaliteta.
Baldrick S. Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Ja koliko se secam Murinjo kad je otpusten izgubio je u nedelju od Pula, u ponedeljak bila drama, popio otkaz u utornik. Stvarno ne znam sto je pokusao da menja taktiku. Sam je sebi potpisao otkaz ako ga dobije. Celu sezonu pokusva da igra presing. S kim bre prijatelju da igras presing? Posle dve i po godine igara na kontre menjas da igras presing sa Ronaldom, Mejsonom, Rashom koje pojedinacno zabole da se vracaju. Cepaj kontre, islo ok. Izgubis izgubio si, barem se ne blamiras.
Weenie Pooh Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: šta je uradio junajted? Rešio poziciju dirigenta do kraja sezone.
copkillah Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 "Ole ostaje", muzika za uši svih ljubitelja fudbala. Ok, skoro svih.
Recommended Posts