Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Ako mislite da je ovih 0-5 protiv Liverpula bio najteži rezultatski poraz Junajteda tokom jučerašnjeg dana....grdno se varate.

9 hours ago, Zlurad said:

Nahvatao ceo post match i slusao Klopa sta je rekao a rekao je da su previse gubili lopte u sredini, da ponekad nisu bili koncentrisani u odbrani, da su lopte zujale preko UTDove odbrane ubacene nikome, da je utd mogao da da barem 2 gola u prvom poluvremenu te zbog toga...blablabla U sustini im je rekao da se skocentrisu da ne bi bilo panike

Trud ti je uzaludan

8 hours ago, Weenie Pooh said:

Konacno neko da kaze i na TV.

Hvala @goofs

na to sam mislio, kad sam izjavio ono oko dolaska Ronalda i posrnuća Đavola.

@John Coltrane :fantom:

Ma, totlano nas zakopa sa 6 golova na 8 tekmi, oterati ga sa Oleom u paketu.

fudbal je prosta igra, učinjena još prostijom kad je koltrejn komentariše :sleep:

19 hours ago, 189- said:

inace, scholes pre neki dan rece da im je odbrana bolja od nase :thumbsup:

Након Аталанте је буквално рекао

“Супер је тај преокрет и све то али ако против Ливерпула одбрана буде изгледала овако биће три или четири нула на полувремену и неће бити повратка.”

Ono sto mi se svidja kod @Pokojni Ruxin  je sto razume da je fudbal timski sport, i to vrlo komplikovan, i sve vreme pise u skladu s tim a da nikad ne upadne u hajp oko nekog igraca. 

• Author
28 minutes ago, johan nagel said:

Након Аталанте је буквално рекао

“Супер је тај преокрет и све то али ако против Ливерпула одбрана буде изгледала овако биће три или четири нула на полувремену и неће бити повратка.”

Šteta što je poremećen, umije nekad dati kvalitetnu primjedbu.

18 hours ago, John Coltrane said:

Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!!

Klasa, nema šta.

Ferguson je 2011-12 protiv sakatog Arsenala koji je imao desetoricu na terenu brojao do 8. Iduće sezone je isti fixture, opet protiv desetorice, dobio 2-1. Do sudijske nadoknade je bilo 2-0, a Ferguson je nakon utakmice na presici bijesnio na igrače što su promašivali šanse jer je sezonu ranije titulu izgubio na gol-razliku, a svaki gol se može ispostaviti kao bitan.

Pa cesto je znao reci kako je bolja gol razlika kao jedan bod.

0A67FE2A-FCDF-44DB-A3A6-9C206B9C7DFB.jpeg

jbg... ja sam se nadao da cete cekati do 28. novembra 

Guest
This topic is now closed to further replies.