Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Samo tri gola? Salah je milostiv...

Posted

Alah preko Salaha... 

Nego mislim da niko nije napisao

... puce petarda... 

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Malo me ta uprava podsjeća na upravu naše države u toj tvrdoglavosti u insistiranju na potpuno pogrešnim rješenjima

Šta njih briga, doveden Ronaldo i profiti skaču. Ljudi vode firmu.

• +1 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!!

Klasa, nema šta.

Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, čekmeže said:

Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10.

Nivo prepotentnosti se može meriti

spram ove Klopove izjave. Nadalje je nastavio u stilu “respecta prema UTD”. 
:puke:

• Haha 1
Posted

Ko gubi ima pravo da se ljuti

• +1 3
  • Haha 1
Posted

ja iskreno mislim da je malo nesporcki prema rivalu što je liverpul odigrao celu utakmicu u drugoj brzini, ali ok :fantom:

• +1 3
Posted (edited)
1 hour ago, John Coltrane said:

Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!!

Klasa, nema šta.

nisam siguran da li se žališ ili ga hvališ

iskreno se nadam da nije ovo prvo

edit: pročitao sam ostale komentare, dosta tužno 

sad eric cartman GIF by South Park

Edited by copkillah
Posted
28 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ko gubi ima pravo da se ljuti

Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?!

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?!

Sautempton sa dva igrača manje, 9-0.

yB17CHy.png

Zajebano je kad bacaš kamenje a živiš u staklenoj kući:fantom:

Posted
8 minutes ago, John Coltrane said:

Klasično 'dont get complacent' štikliranje, samo u Kloppovom rnr fazonu. Tako rade ozbiljni menadžeri nowadays. A iz prve ruke mogu da potvrdim da 4:0 nije nedostižno vođstvo. 

Posted

Slušam sad Olea, na poluvremenu je skontao da trebaju da daju gol na manje od 15 minuta. O čemu on razmišlja...

Klop 200 pobeda u ligi.

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Nahvatao ceo post match i slusao Klopa sta je rekao a rekao je da su previse gubili lopte u sredini, da ponekad nisu bili koncentrisani u odbrani, da su lopte zujale preko UTDove odbrane ubacene nikome, da je utd mogao da da barem 2 gola u prvom poluvremenu te zbog toga...blablabla U sustini im je rekao da se skocentrisu da ne bi bilo panike

• +1 1
Posted
Veci problem od Solskjera je to sto je Megvajr kapiten. 
  • Haha 3
Posted

Klop je odličan, problem je njegova žena koja mu nije dala da ode u Junajted :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...