Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Samo tri gola? Salah je milostiv...

Alah preko Salaha... 

Nego mislim da niko nije napisao

... puce petarda... 

1 hour ago, James Marshall said:

Malo me ta uprava podsjeća na upravu naše države u toj tvrdoglavosti u insistiranju na potpuno pogrešnim rješenjima

Šta njih briga, doveden Ronaldo i profiti skaču. Ljudi vode firmu.

1 hour ago, John Coltrane said:

Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!!

Klasa, nema šta.

Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10.

14 minutes ago, čekmeže said:

Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10.

Nivo prepotentnosti se može meriti

spram ove Klopove izjave. Nadalje je nastavio u stilu “respecta prema UTD”. 
:puke:

Ko gubi ima pravo da se ljuti

ja iskreno mislim da je malo nesporcki prema rivalu što je liverpul odigrao celu utakmicu u drugoj brzini, ali ok :fantom:

1 hour ago, John Coltrane said:

Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!!

Klasa, nema šta.

nisam siguran da li se žališ ili ga hvališ

iskreno se nadam da nije ovo prvo

edit: pročitao sam ostale komentare, dosta tužno 

sad eric cartman GIF by South Park

Edited by copkillah

28 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ko gubi ima pravo da se ljuti

Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?!

1 minute ago, John Coltrane said:

Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?!

Sautempton sa dva igrača manje, 9-0.

yB17CHy.png

Zajebano je kad bacaš kamenje a živiš u staklenoj kući:fantom:

8 minutes ago, John Coltrane said:

Klasično 'dont get complacent' štikliranje, samo u Kloppovom rnr fazonu. Tako rade ozbiljni menadžeri nowadays. A iz prve ruke mogu da potvrdim da 4:0 nije nedostižno vođstvo. 

Slušam sad Olea, na poluvremenu je skontao da trebaju da daju gol na manje od 15 minuta. O čemu on razmišlja...

Klop 200 pobeda u ligi.

2 hours ago, John Coltrane said:

Nahvatao ceo post match i slusao Klopa sta je rekao a rekao je da su previse gubili lopte u sredini, da ponekad nisu bili koncentrisani u odbrani, da su lopte zujale preko UTDove odbrane ubacene nikome, da je utd mogao da da barem 2 gola u prvom poluvremenu te zbog toga...blablabla U sustini im je rekao da se skocentrisu da ne bi bilo panike

Veci problem od Solskjera je to sto je Megvajr kapiten. 

Klop je odličan, problem je njegova žena koja mu nije dala da ode u Junajted :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.