radnik Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Alah preko Salaha... Nego mislim da niko nije napisao ... puce petarda...
čekmeže Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 1 hour ago, James Marshall said: Malo me ta uprava podsjeća na upravu naše države u toj tvrdoglavosti u insistiranju na potpuno pogrešnim rješenjima Šta njih briga, doveden Ronaldo i profiti skaču. Ljudi vode firmu. 1
čekmeže Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!! Klasa, nema šta. Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10. 1
John Coltrane Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 14 minutes ago, čekmeže said: Mi uopšte nismo odigrali nešto posebno koliko je UTD igrao slabo. Klasa je što smo stali na 0-5 i i grača više. Pepara bi ovde brojao do 10. Nivo prepotentnosti se može meriti spram ove Klopove izjave. Nadalje je nastavio u stilu “respecta prema UTD”. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Ko gubi ima pravo da se ljuti 3 1
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 ja iskreno mislim da je malo nesporcki prema rivalu što je liverpul odigrao celu utakmicu u drugoj brzini, ali ok 3
copkillah Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) 1 hour ago, John Coltrane said: Kaže Klop da je igračima na HT rekao da moraju igrati bolje!!! Na 4:0!! Klasa, nema šta. nisam siguran da li se žališ ili ga hvališ iskreno se nadam da nije ovo prvo edit: pročitao sam ostale komentare, dosta tužno Edited October 24, 2021 by copkillah
John Coltrane Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 28 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ko gubi ima pravo da se ljuti Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?!
copkillah Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?! Sautempton sa dva igrača manje, 9-0. Zajebano je kad bacaš kamenje a živiš u staklenoj kući
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 8 minutes ago, John Coltrane said: Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?! Klasično 'dont get complacent' štikliranje, samo u Kloppovom rnr fazonu. Tako rade ozbiljni menadžeri nowadays. A iz prve ruke mogu da potvrdim da 4:0 nije nedostižno vođstvo.
čekmeže Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Slušam sad Olea, na poluvremenu je skontao da trebaju da daju gol na manje od 15 minuta. O čemu on razmišlja... Klop 200 pobeda u ligi.
Baldrick S. Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: Sve OK, u pravu si, ali šta bi ti zaključio iz izjave trenera koji vodi u gostima 4:0 na poluvremenu da je rekao igračima da moraju igrati bolje?! Nahvatao ceo post match i slusao Klopa sta je rekao a rekao je da su previse gubili lopte u sredini, da ponekad nisu bili koncentrisani u odbrani, da su lopte zujale preko UTDove odbrane ubacene nikome, da je utd mogao da da barem 2 gola u prvom poluvremenu te zbog toga...blablabla U sustini im je rekao da se skocentrisu da ne bi bilo panike 1
Weenie Pooh Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Veci problem od Solskjera je to sto je Megvajr kapiten. 3
napadaj Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Klop je odličan, problem je njegova žena koja mu nije dala da ode u Junajted
Recommended Posts