Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

sad kad dodje conte, to nece biti bas zajebancija kao sa solksjaerom

Klopp mora da izvadi Salaha, ne treba da čeka da mu neko polomi nogare usled frusta

Ronaldođimi-odimi će nadam se dočekati Srbiju šuntav

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 minute ago, mlatko said:

Ronaldođimi-odimi će nadam se dočekati Srbiju šuntav

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

To se zove sira slika :D

Bravo momci, bravo Liverpool. 

Salah opravdao ono: "Nosi je kući."

Neka nekako vide pa neka zajebu produzetak ugovora sa Salahom.

meni je neverovatno da u klubu veličine i finansijske snage MU ne mogu da prihvate činjenicu da ima nešto i do trenera

Ima nešto do toga što je sportski direktor bankar.

I Mrkela bi radio bolje od ovog mentola.

Odlično ih utegao Olo u drugom, samo jedan gol sa igračem manje, mislim da mu treba dati još koju godinu da se uhoda...

Svaki put kada Junajted objavi da Ole ostaje, učine me srećnim.Bojim sa da to više neće objavljivati [emoji17]
U priči sa jednim od uvaženih forumaša sam maltene od prvog dana dovođenja Olea, tvrdio kako je on poklon za LFC i ostale konkurente u Premijeru.Nikada mi neće biti jasno kako su ga ovako dugo držali na klupi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

36 minutes ago, 189- said:

sad kad dodje conte, to nece biti bas zajebancija kao sa solksjaerom

bolje konte, zidan nego neki ten hag, poter :sleep:

vreme da se zabrinemo je kad junajted prestane da juri uspeh preko noći, i vaspostavi nekog mladog progresivnog trenera da izgradi dugoročno novi fudbalski identitet. konte ce da osvoji fa kup i odjebe za godinu i po dana jer mu opet smetaju svi :)

Edited by Pokojni Ruxin

Možda ne znamo da igramo al znamo da bijemo, 6 žutih i crveni na 0-5, ostali smo na 3 zdrava igrača sredine. 

• Author
On 17.10.2021. at 16:05, John Coltrane said:

U koje seronje majku ti jebem :covid19:

Jesi li ovako i danas rekao? :D

• Author

@Pokojni Ruxin Samo da znaš, Unitedu je ovo treći -5 kod kuće u PL eri, a prethodna dva puta su završili kao vicešampioni.

Guest
This topic is now closed to further replies.