Jean-Luc Picard Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Marko Nikolić je slobodan. Samo kažem
copkillah Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 ja sam tek sada ovo video, nije ni čudio što Uini krampone u glavu ne smatra crvenim jer je nabaždaren na inbrede™ koji ovde nisu prepoznali bukvalno namerno gaženje po licu 1
ArleKino Posted October 21, 2021 Author Posted October 21, 2021 McArthur je Saki rutinski mogao slomiti stajnu nogu u ponedjeljak, naravno da je dobio samo žuti od Deana. To je taj "Brexit means Brexit" kriterij suđenja za koji karma naplati račun preko leđa repstacije. 1
copkillah Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Naravno da ovo nije namerno U pravu si, možda je Rondon u tom momentu samo slučajno zaboravio kako se hoda, jer je taj potez nogom potpuno nepotreban i neprirodan pošto je tom nogom već krenuo napred i onda je vratio nazad na Součeka. Dešava se.
Lezilebovich Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 23 minutes ago, copkillah said: U pravu si, možda je Rondon u tom momentu samo slučajno zaboravio kako se hoda, jer je taj potez nogom potpuno nepotreban i neprirodan pošto je tom nogom već krenuo napred i onda je vratio nazad na Součeka. Dešava se. i meni se tako čini. ne vidim uopšte zašto nije spustio tu nogu i krenuo levom, nego je imao potrebu da vraća 1
Jean-Luc Picard Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Mrzelo me da komentarišem tokom utakmice jer mi je delovalo da niko osim mene ne gleda, ali suđenje je na toj utakmici bilo očajno čak i za Engleske standarde. Za ovo gaženje Rondona nije dosuđen ni faul, a kamoli neki žuti ili crveni. Gol je WH dao iz kornera koji nije trebao da bude. Na neki balon skakali Pikford i Antonio, došlo do kontakta, ono što se u 99 posto slučajeva svira kao faul nad golmanom dosuđeno kao kornera. Ogbona ga odmah zakucao na prvu. Antonio dobio žuti zbog navodnog simuliranja, čovek se okliznuo u momentu nekog blagog kontakta sa protivničkim defanzivcem i zbog inercije pao unapred. Ajd da je bilo u 16 pa i da nekako razumeš, nego sve na dva metra od kaznenog. Milion nekih faulova nedosuđenih na obe strane ili dosuđenih tako da ti prekine akciju i vrati unazad.... Grozno grozno grozno suđenje..... 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Stvarno ne vidite da je Rondon izgubio balans i otud teturanje? Msm, dešava se i to na fudbalskom terenu kad ljudi trče, nisu svi došli sa predumišljajem da gaze lobanje.
copkillah Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Niko ne priča o predumišljaju (osim kada je Ramos u pitanju), ali kao da se nismo nagledali da igrači svašta urade u afektu ili žaru borbe.
dragance Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Meni ne izgleda (potpuno) nenamerno iz ovog poslednjeg ugla.
mlatko Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Tetura ili nje(t) zaslužio je kaznuveć kad sam tuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
John Coltrane Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 @ArleKino Topnici™ spakovali 3 komada za sat vremena, a tebe nema
ArleKino Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 9 minutes ago, John Coltrane said: @ArleKino Topnici™ spakovali 3 komada za sat vremena, a tebe nema Virozna djeca išću svoje. Mogu očito dečki i bez mene. Kaže Višković da Lacazette nije direktno učestvovao kod golova, a na njemu bio penal za 2-0 koji je VAR vidio. Nego, sjećate li se gdje ste bili one sedmice kad je ESR pogriješio neodlaskom u Villu? Good ol' times.
kipo Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Gledao sam u kafani. Sautgejt ima sladak problem, mnogo klinaca koji kidaju
Recommended Posts