Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Marko Nikolić je slobodan. Samo kažem :fantom:

Posted

ja sam tek sada ovo video, nije ni čudio što Uini krampone u glavu ne smatra crvenim jer je nabaždaren na inbrede™ koji ovde nisu prepoznali bukvalno namerno gaženje po licu

• +1 1
Posted

Naravno da ovo nije namerno

Posted

McArthur je Saki rutinski mogao slomiti stajnu nogu u ponedjeljak, naravno da je dobio samo žuti od Deana. To je taj "Brexit means Brexit" kriterij suđenja za koji karma naplati račun preko leđa repstacije.

• +1 1
Posted
4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Naravno da ovo nije namerno

U pravu si, možda je Rondon u tom momentu samo slučajno zaboravio kako se hoda, jer je taj potez nogom potpuno nepotreban i neprirodan pošto je tom nogom već krenuo napred i onda je vratio nazad na Součeka. Dešava se.

Posted
23 minutes ago, copkillah said:

U pravu si, možda je Rondon u tom momentu samo slučajno zaboravio kako se hoda, jer je taj potez nogom potpuno nepotreban i neprirodan pošto je tom nogom već krenuo napred i onda je vratio nazad na Součeka. Dešava se.

i meni se tako čini. ne vidim uopšte zašto nije spustio tu nogu i krenuo levom, nego je imao potrebu da vraća

• +1 1
Posted

Mrzelo me da komentarišem tokom utakmice jer mi je delovalo da niko osim mene ne gleda, ali suđenje je na toj utakmici bilo očajno čak i za Engleske standarde.

Za ovo gaženje Rondona nije dosuđen ni faul, a kamoli neki žuti ili crveni.

Gol je WH dao iz kornera koji nije trebao da bude. Na neki balon skakali Pikford i Antonio, došlo do kontakta, ono što se u 99 posto slučajeva svira kao faul nad golmanom dosuđeno kao kornera. Ogbona ga odmah zakucao na prvu.

Antonio dobio žuti zbog navodnog simuliranja, čovek se okliznuo u momentu nekog blagog kontakta sa protivničkim defanzivcem i zbog inercije pao unapred. Ajd da je bilo u 16 pa i da nekako razumeš, nego sve na dva metra od kaznenog.

Milion nekih faulova nedosuđenih na obe strane ili dosuđenih tako da ti prekine akciju i vrati unazad....

Grozno grozno grozno suđenje.....

• +1 1
Posted

Stvarno ne vidite da je Rondon izgubio balans i otud teturanje? Msm, dešava se i to na fudbalskom terenu kad ljudi trče, nisu svi došli sa predumišljajem da gaze lobanje. ;)

Posted

Niko ne priča o predumišljaju (osim kada je Ramos u pitanju), ali kao da se nismo nagledali da igrači svašta urade u afektu ili žaru borbe.

Posted

Meni ne izgleda (potpuno) nenamerno iz ovog poslednjeg ugla.

Posted

Tetura ili nje(t) zaslužio je kaznu

već kad sam tu4b7536053afd58e6ee770c788a3d106c.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Wub 1
Posted

zapravo je 34 od 52. ali i dalje nije lose.

Posted
9 minutes ago, John Coltrane said:

@ArleKino

Topnici™ spakovali 3 komada za sat vremena, a tebe nema :ohmy:

Virozna djeca išću svoje. Mogu očito dečki i bez mene. :)

Kaže Višković da Lacazette nije direktno učestvovao kod golova, a na njemu bio penal za 2-0 koji je VAR vidio.

Nego, sjećate li se gdje ste bili one sedmice kad je ESR pogriješio neodlaskom u Villu? Good ol' times.

Posted

Gledao sam u kafani. Sautgejt ima sladak problem, mnogo klinaca koji kidaju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...