Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, kipo said:

Pa ovo je cist crveni jbg

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Taman sam se ponadao da smo dobili svog stiva brjusa u prvenstvu i laganih 6 bodova, kad ono ever terrorizing Kristijan Benteke nam pakuje peti gol u PL, čime smo mu postali najomiljeniji tim za igrati protiv.

Ne i ne jer sudi naš Ovrebo.

Posted

Gojko je najsvetlija tačka tekme i uvek neiscrpni izvor ludila. Prvo je Sambija Lokongu zvao Lokonda, po: 

Eka Basunga Lokonda "Émile" Mpenza (born 4 July 1978) is a Belgian former footballer who played as a striker. 

A sada Kirana Tirnija iz nekog razloga zove Pol.

Posted

A Lindegor...to si zaboravio. 

• Haha 1
Posted

5 unbeaten, 44 to go

• +1 1
Posted
30 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

A sada Kirana Tirnija iz nekog razloga zove Pol.

Pa po sudiji. :)

Najrealniji ishod na kraju. 

Posted
32 minutes ago, ArleKino said:

Najrealniji ishod na kraju. 

• +1 3
Posted

Ode steve, nije mi ga zao obzirom na to kako je je posle svega sto je Chansiri uradio da bi ga doveo ovaj odlucio da nam okrene ledja.

Posted

They got me at "mutual consent" :lol:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pa bilo je ili mutual consent ili da ode nešto da potpiše u ambasadu KSA u Istanbulu. Bruce iskusno izabrao ovo prvo. Bolje manja isplata koju u zdravlju trošiš nego ogromna otpremnina koju troši tvoja udovica.

• Haha 3
Posted

Zaboravio sam da prokomentarisem ovo preuzimanje Njukasla,mudar potez lige u cilju daljeg suprostavljanja SL koju forsira Real  i Juve pre svega.

• Haha 1
Posted

hoce li kloppara u nedelju smeniti drugog trenera zaredom na klupi crvenih djavola? :whistle:

Posted

Smeniti teško, poniziti verovatno

Užasno igra Mančester u poslednjih nekoliko nedelja.

Posted

imam neki subjetivni osecaj da se oleta rusi poraz od liverpula. ponizenje sam gotovo siguran da ne bi preziveo.

Posted

Šta je United mislio da kupuje za £80m v šta su dobili.

img_0698.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...