Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Screenshot-20211015-150054.png

Venger bacio kašiku :ohmy:

Spoiler

P1PW.gif

:happy:

• +1 1
Posted
20 minutes ago, 189- said:

qatar russia and saudi arabia bad, uk and usa good.

To je samo gradacija zla, osim što ništa ne može da se stavi u isti koš sa SA, to je valjda jasno.

• +1 1
Posted (edited)

zašto je uopšte posao fudbala da se bavi time? hoće menadžeri koji su u svoje timove već uložili 500m svojim skičanjem možda da stanu na put zloj SA? jel su pre arapa u fudbalu bile samo poštene pare?

ovo je glupa i ružna tema, koje ne bi mi bilo da se nije moralo nešto naći da se pljucka sa moralnih visina po sitiju...mislim imali smo abramoviča pre toga koji je kupio ligu mnogo gore od arapa, ali to nije toliko smetalo jer gradacija. super je što fudbal prilično oduvek nije bio sport kojim dominiraju one ekipe u koje lokalne mafioze/političari spucaju najviše novca... :yawn2:

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 1
Posted

Čekaj, ti zaista porediš jednog oligarha sa masovnim ubicom i kasapinom???

Posted (edited)

koga je khaldoon al mubarak masovno ubio i iskasapio?

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

oke, znači siti nije sporan? džabe se histerisali onolike godine?

Posted (edited)

To što druga strana poštuje odredjene etičke norme i načela ne znači da "histeriše"...    :nobles:

Edited by Jeremija
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, copkillah said:

To je samo gradacija zla, osim što ništa ne može da se stavi u isti koš sa SA, to je valjda jasno.

itekako se mogu staviti amerika i rusija u isti kos sa sa. stavljao sam tu link o tome sta je abramovich radio palestincima.

kenja mi se odjednom kako se svi gnusaju saudijaca i njihovih para cim su kupili newcastle. klasicno englesko proseravanje i licemerje kako su oni bolji od ostalih. vidi se to svaki put kada se potegnu za rasizmom kada neko sa ostrva igra protiv istocnoevropske ekipe.

• +1 1
Posted

SA je veliko zlo. To gnušanje jeste ispravno, a to što jedu govna kada igraju protiv istočno evropskih ekipa ne znači da je i prvo netačno.

• +1 1
Posted (edited)

Ne valja kad kupuju klubove, ali su dobri kad kupuju oruzje i rakete da ubijaju civile po Jemenu. Ta zemlja je njihov saveznik, tako da je u pitanju licemerje na max.

Edited by Meazza
  • +1 1
Posted

DžVProuz danas propušta prvi meč posle 102 uzastopna meča u PL!!!

Nego što se Klopara uzjogunio, vidim kuka na FIFA i UEFA što ga nisu pitali oko uvodjenja takmičenja na svake 2 godine?! :ajde:

Posted

Evo ga još jedno deliberate presecanje lopte :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...