Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Na sve to i Alison je solidno van forme. Mozda ne toliko los kao prosle, ali bas daleko od one prve sezone. Moze i mora bolje. 

Posted

Alison je jebeni linijaš od metar devedeset koji ne hvata lopte nego boksuje. Generalno, golman je degradirana pozicija u današnjem fudbalu, očekuje se da ume da pošalje pas nogom 30 metara ali ne i da hvata loptu rukama. Nema više dominantnih golmana.

Posted

Tezi su sutevi za hvatanje, lopte su brze i manje predvidive putanje. Doduse, Bufonu to nije smetalo. :)

Posted

Majstorija Jimeneza, Lješnjak™ treba dobiti Nobelovu nagradu ako ovaj tim zadrži u ligi bez makar solidnog strijelca.

Posted

Ajde Nuno, opeglaj ovog ofarbanog. 

• -1 1
Posted

Op, op, kakva tika taka se igra na Emiratima :smiley_hail:

Sent using Tapatalk

Posted
4 hours ago, radnik said:

Na sve to i Alison je solidno van forme. Mozda ne toliko los kao prosle, ali bas daleko od one prve sezone. Moze i mora bolje. 

jedino ako to "van forme" računaš ovu utakmicu sa Brentfordom, pre toga nisam imao nekih zamerki zaista, štaviše, mislim da je skinuo bar jedno pet stopostotnih šansi na svim utakmicama do sada

• +1 2
Posted

Alison je odličan ove sezone, spasao je nekoliko 1 na 1 situacija u kojima ga je odbrana ostavljala.
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

@renne

Ma, šta ti je, imam Saku u Draftu protiv ljutog neprijatelja @Svarog :fantom:

e to ne znam, ne pratim i ne igram

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...