Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Klop izvodi lika sekund nakon što je dao evrogol, to nisam skoro video.

Prijavljena izmena ranije, hteo da uvede četvrtog napadača dok su jurili pobedu, ispalo da ga uvodi pri vođstvu od 3-2... koje su onda uspeli da izgube.

Sva tri primljena gola užasno trapava, igrači se saplići jedni o druge, golman pada dve sekunde pre šuta, opšte zbunjenje...

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Posle Salah na 3-2 pokušava neki flashy lob, umesto da rutinira. Jbg, mnogo je gluposti bilo da se ne bi kaznile.

Neverovatno šta su radili. I u napadu i u odbrani baš blamarozni u nekoliko navrata. 

Posted

Brentfordu svaka čast, 100% otvoreno i hrabro prišli utakmici, malo ih je sreća pogledala ali zaslužili su.

Još nam Omar Little Junior zabio poslednji gol, yo.

NINTCHDBPICT000663339947-758x505-1-e1625

bs-sc-insider-omar.jpg

• +1 1
Posted
44 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Gojko je apsolutno nepodnošljiv, živo me zanima šta on to prati tokom meča, pošto meč ne gleda. Sad ulazi neki Baptista, kaže to je Danac Bipstrup. Kontam da neće ni provaliti do kraja.

Jbg, lako ih je pomešati.

#26 Shandon Baptiste:

?preset=square&greyscale=false

#28 Mads Bidstrup:

?preset=square&greyscale=false

Identični dresovi, slični brojevi, oba imena na B... ma sve slično.

• Haha 1
Posted

to samo dokazuje da Gojko nije rasista ... a i verovatno da je alkoholicar

• Haha 2
Posted

Ma video je onako ovlaš da je na B prezime. I brate ulazi crnac, a ti govoriš da je Danac, jeste da imaju i Danci dosta ovih naturalizovanih, ali daj brate da ti se upali neka lampica. I btw, pored toga što je alkos, verovatno je i okoreli kladioničar, jer jedino mi pada napamet da on tolom prenosa ustvari prati dešavanja na svojih 16 tiketa i podigne glavu na svakih 30 sekundi i kaže "iiii ponovo sjajan potez *igrač koji je u kadru*". Skoro nisam slušao očajnije komentarisanje utakmice, ovo je bukvalno za suspenziju bilo. 

• +1 1
Posted

Da, Gojko je odavno poznat po tome što se ne meša mnogo u svoj posao, ima pametnija posla. To nekad ume da bude pozitivno ako se ima u vidu alternativa, ali ovo danas je bilo apsurdno. Utakmica brza, uzbudljiva, stalno se nešto dešava, a komentatora boli uvo, konstantno odsutan i tek se ponekad uključi da ispuni formu.

Posted (edited)

Ovaj brat je jedan od beljih medveda u ligi. Kapiram da poseduje gole slike Majka Rajlija i Dina. Čist crveni ovo.

Edited by Mindaugas Žukauskas
Posted

Jest. Bio i cist penal za Junajted nedugo potom. Uzgred samo

Posted

Odlična utakmica jučer, sigurno za neutralne posmatrače, Neko je nezadovoljan, ali mi smo prvi na tabeli, čemu nezadovoljstvo? Brentford izašao muški i uzeo bod. Čelzi da je tako izašao uzeo bi barem bod.

• +1 2
Posted

Zabole me glava od liverpuldjana. Mrzi me da vucem statistiku ali prvo poluvreme je svaki igrac poola imao barem po 5 pogresnih dodavanja. Pa jebote, Trent, Mane, Endi, Jota masili pasove od 3 metra. I sta koj moj radi Mane i dalje na terenu, ne znam. Da nema mucenog Salaha, ne znam ko bi igrao.

Brentfordu svaka cast. Gledao ih od prvog kola, bas su onako sa mudima do zemlje. Ona dva gola preko Trenta, ucenje za ostale. Ne napadas Trenta preko zemlje jer mu stize pomoc, nego ovako ubacivanjima sa druge strane jer Manea mrzi da brani, Van dajk mrsi mudanca na prvoj stativi a Matip radi sve ostalo tako da, prirodno skoro pa najnizi igrac odbrane plus krilo ostaje sam sa trojicom igraca. Ne jednom, ne dva puta nego nekoliko. Sreca pa je samo dva puta usla, moglo je to jos.

Posted
Zabole me glava od liverpuldjana. Mrzi me da vucem statistiku ali prvo poluvreme je svaki igrac poola imao barem po 5 pogresnih dodavanja. Pa jebote, Trent, Mane, Endi, Jota masili pasove od 3 metra. I sta koj moj radi Mane i dalje na terenu, ne znam. Da nema mucenog Salaha, ne znam ko bi igrao.

Brentfordu svaka cast. Gledao ih od prvog kola, bas su onako sa mudima do zemlje. Ona dva gola preko Trenta, ucenje za ostale. Ne napadas Trenta preko zemlje jer mu stize pomoc, nego ovako ubacivanjima sa druge strane jer Manea mrzi da brani, Van dajk mrsi mudanca na prvoj stativi a Matip radi sve ostalo tako da, prirodno skoro pa najnizi igrac odbrane plus krilo ostaje sam sa trojicom igraca. Ne jednom, ne dva puta nego nekoliko. Sreca pa je samo dva puta usla, moglo je to jos.
Mane sa levog krila da brani Trenta, to će malo teže da ide. Čak i kad su prešli na 442, češće je bio Jota desno nego Mane.

Plus, lack of defensive coverage je kritika upućena Hendersonu, Džonsu, i Fabinju a ne napadačima. Vezisti su danas bili katastrofa, kao i najveći deo tima, a posebno kad se Klopp upucao u nogu izvevši jednog od njih da uđe Firmino.
Posted

Zbog identične situacije je Lesteru poništen gol prošle sedmice, guranje/markiranje/držanje golmana pri prekidu. Igrač u ofsajdu učestvuje u igri.

off.jpg

• Haha 1
Posted

Brentford odličan, s tim da sam uvjeren da bi ih u korona-sezoni i onakav Liverpool ispeglao. Toney je špic kojeg bih volio vidjeti u Arsenalu, fali nam jedna takva mantinela koja pride nije spora. Apgrejdovani Giroud, takoreći. 

Ima jedan simpatičan momenat vezan za Toneya. Nekad kad se pojavio u Brentfordu kao golgeter ja pratio na MiddleClassu™ rezultate Championshipa i pročitam da neki Ivan Tonev™ zabija golove. Kontam, kako ovaj nikad ne igra za Bugarsku, a takva mašina za golove. Onda konačno uhvatim utakmicu Brentforda uživo, očekujem nekog Balkanca crnih obrva, kose i očiju kad ono moša. :D

Posted

Mane sa levog krila da brani Trenta, to će malo teže da ide. Čak i kad su prešli na 442, češće je bio Jota desno nego Mane.

Plus, lack of defensive coverage je kritika upućena Hendersonu, Džonsu, i Fabinju a ne napadačima. Vezisti su danas bili katastrofa, kao i najveći deo tima, a posebno kad se Klopp upucao u nogu izvevši jednog od njih da uđe Firmino.

Mane je trebao da spreči centaršuteve, kod oba je pao gol nakon što se nije lepo postavljao na levoj strani, ne na desnoj. Nisam mislio Mane na desnoj, tu je otišao Jota, posle nesretne izmene. Ima skrinova, juče hteo da postavim al me mrzelo, ko i sada. Mane opušteno, VanDajk čuva najnižeg igrača na prvoj stativi, Endi ispred njega čuva liniju koja obeležava 16 metara, Matip iza Dajka čuva Alisona da se ne povredi a iza Trent sa tri igrača Brentforda. Fabinjo i Henserson su čuvali, well ništa.

Ovo je klasična situacija Klopp: "we have enough players in midfield" a u stvarnosti imas Oxa, Minamina I Mlinera I to je to. Nemaš.
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...