Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Takođe i slobodnjaci nisu samo postignuti golovi. Ronaldov suvi list često napravi sranje golmanu, pa se može uraditi nešto iz odbitka. Čini mi se da to i jeste njegov stil, manje više mu je samo važno da lopta ide on target, ne gađa on uglove.
To je radio Ole sa Rašfordom kad je došao, da lopta odskoči tik ispred golmana pa da ostali napadaju odbijušu,. Prošlo par puta na početku, posle mislim da nije nikad više.

Neka da Kristini da nakluje i David Luiziše te sa veće distance, ove bliže i tehničke ostavi Brunu i to je to.
  • +1 1
Posted
8 minutes ago, Zlurad said:

Zvuči ali to ti je sa velikim brojevima, što više veće šanse da promašiš.

Ne bih rekao da to tako funkcionise :D

Posted

Gojko je apsolutno nepodnošljiv, živo me zanima šta on to prati tokom meča, pošto meč ne gleda. Sad ulazi neki Baptista, kaže to je Danac Bipstrup. Kontam da neće ni provaliti do kraja.

• +1 1
Posted

Sad odgledah UTD-Vila, ljudski dobra tekma.

Ne pamtim da sam video onoliko izbokiranih šuteva, na kraju vidim da ih je UTD imao 13!!!

Šteta za Bruna što nije dao gol, 1:1 bi bilo najpravednije, mada bih voleo da vidim i iz drugog ugla duel Mingsa i AVB kad je dosudjen korner za Vilu posle kog je pao gol.

Ole bi morao što pre da ubaci Sanča u tim, jer kad se vrati Rašford biće gužva na krilima. Ne razumem toliko insitiranje na jednom igraču 2 godine i onda ga zakucati za klupu, a sedenje na klupi igrača može samo učiniti nezadovoljnim i da uspori privikavanje na novo okruženje. 

Pogba ne može da glumi polulevo-polucentralno, Pogba treba da diktira tempo i da ne mrda iz kruga, ali zato je potreban 1 pitbul koji bi mi čuvao ledja. MekTomini bi to mogao biti obzirom da je efikasan u odbrani, a ume i da pripreti u napadu. Fred napolje pod hitno, danas je uspeo da predribla sam sebe.

Dobra stvar ovih loših rezultata je vraćanje DDG u život - i danas je branio odlično.

• +1 1
Posted

kad se vraca liverpulova odbrana?

• +1 1
Posted

Mnogo gotivna ekipa, prvi put ih gledam. Zasluzili bod, mozda i vise. 

Posted

Klop izvodi lika sekund nakon što je dao evrogol, to nisam skoro video. Posle Salah na 3-2 pokušava neki flashy lob, umesto da rutinira. Jbg, mnogo je gluposti bilo da se ne bi kaznile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...