Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, 189- said:

bolji od lukakua

To me ne cudi, ako je Lukaku igrao laznu devetku.

Posted

Ustvari je Lukaku bio bolji, iznudio slobodnjak za Alonsa na 20 metara, još par puta zadržao loptu i omogućio neke šansice saigračima, recimo onaj šut Kovačića. Werner sa druge strane ni u jednom momentu nije pokazao da može da naudi Sitiju.

Posted
8 minutes ago, Meazza said:

To me ne cudi, ako je Lukaku igrao laznu devetku.

niko nije igrao laznu devetku, igrali smo sa dva napadaca i tri veznjaka. to je problem kada imas tri vrunska igraca u sredini i tesko je jednog ostaviti na klupi.

Posted (edited)
Just now, Gylfi Pleasure said:

Bruno odličan danas, mislim da mu Ronaldo šiba pritisak na prekide i da odatle dođe ovakav penal.

Hahahaha... a da kazemo npr. da je Bruno izveo lose i slobodnjak i penal, i da bi trebalo dati sansu nekom drugom?

Edited by JohnnyD
Posted

Hota masu bolji glavom nego nogom. 

Posted

Neverovatno, među nižim igračima je, ali ima opasan njuh za nalaženje prave pozicije.

Posted
Hahahaha... a da kazemo npr. da je Bruno izveo lose i slobodnjak i penal, i da bi trebalo dati sansu nekom drugom?
A možemo da kažemo šta hoćemo, ali Bruno je bolji iz prekida i ne treba ga skidati.

Penali:
"Since 2017/18, the playmaker has a conversation rate of 96.2 per cent whereas his compatriot, Ronaldo, has just 83.9 per cent."

Slobodnjaci:
"However, the five-time Ballon d’Or just is not that good at them anymore - during his entire Juventus career he took 69 free-kicks - scoring one - a measly 1.45 per cent conversion rate."
Posted

Bikini oko procenata. Ne saml od 2017/2018.

Total penalties Ronaldo 167, rate 82.4%
Total penalties Bruno 46, rate 91.3%

Na 4 puta više penala -8 procenata ne zvuči toliko loše

Posted

Takođe i slobodnjaci nisu samo postignuti golovi. Ronaldov suvi list često napravi sranje golmanu, pa se može uraditi nešto iz odbitka. Čini mi se da to i jeste njegov stil, manje više mu je samo važno da lopta ide on target, ne gađa on uglove.

Posted

Zvuči ali to ti je sa velikim brojevima, što više veće šanse da promašiš.

Ovo je kao kod Trenta sa slobodnim udarcima: od 100 koliko ih je izveo dao je jedan go ali i dalje pokušava. [emoji102][emoji1787]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...