Mindaugas Žukauskas Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Ovde su plavi preuzeli posed i poslali backpass golmanu, tako kaže komentator. Tako da nije baš full bezobrazluk, ali opet treba bolji snimak od ovog. Takođe treba napraviti razliku između drop ball-a kada je mrtva lopta i sudija je ispušta između dva protivnička igrača koji se ravnopravno bore za nju (kao bully u hokeju) i drop ball-a kada sudija predaje loptu određenoj ekipi, a protivnik mora biti udaljen minimum 4 metra (Bruno situacija).
WTID Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Igrac Yeovila je vrsio pritisak na igraca (sto se u principu ne radi) koji je trebalo da primi loptu i nastavi sa igrom, back pass se nikad nije desio. Kao da je uhvatio fair cach umesto igraca protivnickog tima i postigao TD.
WTID Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 (edited) Nego.... Razmatra se i zabrana reklamiranja kladionica tokom TV prenosta. Bitno da alkohol ostane netaknut, jer nikad se nije desilo da neko u alkoholisanom stanju ubije nekoga i pobegne sa lica mesta. Edited September 23, 2021 by WTID
WTID Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Naravno, alkohol ugrozava i one koji ne konzumiraju.
Lezilebovich Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 (edited) A tek kocka ... Edited September 23, 2021 by Lezilebovich
kipo Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 10 hours ago, Weenie Pooh said: Viera neprepoznatljivo nedebeo Pa i Stiv Brus
kipo Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Meni je sasvim ok da blokiraju sve kladionicarsko sa sportskih terena. Previse mi nje uzasno kako neke velike face, ogrezle u dobroti i postenju, se slome pred ponudom koja se ne odbija tih govana. 1
kipo Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 (edited) Zoran nenadjebivi bogotac npr. tuga Cvijanovic Edited September 23, 2021 by kipo
WTID Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 35 minutes ago, kipo said: Meni je sasvim ok da blokiraju sve kladionicarsko sa sportskih terena. Previse mi nje uzasno kako neke velike face, ogrezle u dobroti i postenju, se slome pred ponudom koja se ne odbija tih govana. Ni ja nemam problem sa tim, cak sta vise gadi mi se kad vdim dete od 6-7-8 godina koje sluzi kao bilbord na kojem se reklamira kladionica, alkohol ili neko energetsko pice a da toga nije ni svesno. 2
Weenie Pooh Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Manchester United v Aston Villa: For anyone who might be curious, the reason there are two lunchtime fixtures in the Premier League tomorrow is that the game between United and Villa has been brought forward because Mancunian musicians The Courteeners are playing at Old Trafford cricket ground tomorrow night. “So, basically the Premier League will move kick-off times to accommodate middling indie bands but not to help clubs have a little bit longer to rest before European games,” mused one sportsdesk wag who shall remain nameless. 2
copkillah Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Imamo dve opcije: 1. Ole ne zna gde udara 2. Klop novi Fergi 1
Weenie Pooh Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 S obzirom na to da se žali što je na duplo manje utakmica (102 prema 225) dobio isti broj penala kao Flop (32), mislim da je očigledno opcija 1. u pitanju. 1
radisa Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: S obzirom na to da se žali što je na duplo manje utakmica (102 prema 225) dobio isti broj penala kao Flop (32), mislim da je očigledno opcija 1. u pitanju. Cek, a kako to kad su liverpoolu sve sami padavičari™? 1
Jean-Luc Picard Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Ti padavičari su zasenjeni jednim novim padavičarem, koji se relativno skoro vratio u ligu. 2
Recommended Posts