Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Prekinuta igra zato što je lopta pogodila Mosa. On je “vratio” igračima WH, Bruno probao™, šta se čudiš, ni prvi ni poslednji…

Posted

Najlepše je što je to bilo u zaustavnom vremenu pa je Bruno tako potrošio minut umesto nekog igrača WHU koji bi to mogao da postigne samo valjanjem po vlažnoj i hladnoj travi Old Traforda. 

Posted

Ovo je kao kad je izbačena lopta u aut zbog povrede, i ti umesto da vratiš loptu protivniku, jer fer plej, "probaš" da postigneš gol. Kocko bi trebao da mu udari jednu vaspitnu za ovo, mada credits to Bruno jer je spreman ovoliko da se izblamira u tekmi Karabao kupa, to pokazuje koliki je natjecatelj.

• +1 2
Posted

Jedan je tako meni dao gol u jednom nebitnom takmicenju. Hteo sam da ga bijem ne samo tada, vec i sledece godine kad sam ga sreo privatno. Da ne kazem sta sam mu sve rekao.

• +1 1
Posted

Pre dvadesetak dana, u utakmici ruske premijer lige Ahmat-Arsenal, igrač Arsenala leži povređen, njegov saigrač izbacuje loptu u aut da bi mu se ukazal pomoć, ali izbacuje je tako što je blago gurne prema aut liniji, nije degažirao loptu u publiku. Igrač Ahmata Bernard Beriša istrči, stigne tu loptu pre nego je otišla u aut, jurne sam prema golu, zavrne je u 16, njegov igrač ga ispoštovao  ispratio i dao gol. Kao bonus još je nekoliko igrača Arsenala dobilo žute jer su krenuli čoporativno da jebu mater Beriši. 

Završilo se pobedom Ahmata 2-1... ali znam da sam nekim slučajem ja igrač Arsenala da bi Beriša verovatno završio sezonu negde između 30-og minuta  kad se sve ovo desilo, i kraja utakmice. 

Posted

Bruno suspendovan 3 meča zbog neferpleja!

• +1 2
Posted
42 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Pre dvadesetak dana, u utakmici ruske premijer lige Ahmat-Arsenal, igrač Arsenala leži povređen, njegov saigrač izbacuje loptu u aut da bi mu se ukazal pomoć, ali izbacuje je tako što je blago gurne prema aut liniji, nije degažirao loptu u publiku. Igrač Ahmata Bernard Beriša istrči, stigne tu loptu pre nego je otišla u aut, jurne sam prema golu, zavrne je u 16, njegov igrač ga ispoštovao  ispratio i dao gol. Kao bonus još je nekoliko igrača Arsenala dobilo žute jer su krenuli čoporativno da jebu mater Beriši. 

Završilo se pobedom Ahmata 2-1... ali znam da sam nekim slučajem ja igrač Arsenala da bi Beriša verovatno završio sezonu negde između 30-og minuta  kad se sve ovo desilo, i kraja utakmice. 

Tako je Nwankwo Kanu debitovao u engleskom fudbalu, Arsenal nefer golom dobio Šefilda 2:1, međutim Venger tražio da se utakmica ponovi, i opet dobijemo 2:1. Pitanje je da li bi Ole odreagovao u istom duhu. :fantom:

Posted
52 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Tako je Nwankwo Kanu debitovao u engleskom fudbalu, Arsenal nefer golom dobio Šefilda 2:1, međutim Venger tražio da se utakmica ponovi, i opet dobijemo 2:1. Pitanje je da li bi Ole odreagovao u istom duhu. :fantom:

Dva bivša igrača Ajaxa iskombinovala gol.

Elem, ova utakmica je ponovljena na izričito Arseneovo insistiranje, u vrijeme utrke sa treble Man Unitedom. UEFA je čak rekla da se protivi ponavljanju utakmice, ali obzirom da je za utakmicu bio nadležan FA, odobreno je ponavljanje utakmice.

Da je ovo napravio Pijani Škot, čitava kraljevska familija bi mu popušila nasred Wembleya. Retardi iz Guardianove rubrike Knowledge, međutim, na to sve dadoše ovaj komentar:

But after an almighty hullabaloo from an aggrieved United side, Arsene Wenger suggested that the match should be replayed. The FA agreed, and Arsenal won 2-1. The Knowledge applauds this example of fair play, and is absolutely sure Mr Wenger will be just as magnanimous should something similar happen in a Premiership title decider.

Jebote, da je United svaki put nakon kvarne pobjede igrao replay, igrali bi više utakmica u sezoni nego prosječni korisnik save and load cheata na FM-u.

• +1 2
Posted

A zašto Arsen svojim igračima jednostavno nije rekao da stanu kad ovi krenu sa centra i puste gol. Zar nije jednostavnije od ponavljanja utakmice. 

I da li su kladže priznavale keca i 3+ iz prve utakmice :D

Posted
4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

:huh:

ovo me podsetilo na engleze protiv hrvata na sp 18.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

A zašto Arsen svojim igračima jednostavno nije rekao da stanu kad ovi krenu sa centra i puste gol. Zar nije jednostavnije od ponavljanja utakmice. 

I da li su kladže priznavale keca i 3+ iz prve utakmice :D

Zato što je i puštanje gola suprotno duhu fudbala.

Pravo pitanje je zašto niko poslije nije ponavljao utakmicu koju je dobio na takav način.

• +1 1
Posted

Mislim da je ta utakmica protiv Sheffielda je bio Kanuov debi za Arsenal. Jebiga goreo je od želje da se nametne :cool:

Posted

Definitivno je bemisleno objasnjavati ljudima da je bezobrazno pisati Sheffield a ne naglasiti koji... 

Elem na Mecu Yeovil - Wednesday pre 10 godina, domaci su dali gol nakon drop ball situacije... (nekih 30 sekundi na videu)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...