Baldrick S. Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Kako bi Matic popio crvenu kartu da je bilo VAR-a za udaranje u mosnice. Ko bi rekao da WHU ima bolju drugu postavu od druge postave Jedinstva.
John Coltrane Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 22 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Čini ti se. Taj tuče i ne bira. Uostalom kao i Matić. Si video ono povlačenje za šorc Lingarda koje debeli Mos nije "okrečio"?
Jean-Luc Picard Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Gledao sam samo drugo poluvreme u kom sam uočio da je Mos propustio da kazni Coufala za onaj grubi start mudima na Matićevu nogu. 1
John Coltrane Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Just now, Jean-Luc Picard said: Gledao sam samo drugo poluvreme u kom sam uočio da je Mos propustio da kazni Coufala za onaj grubi start mudima na Matićevu nogu. Imao je Matić i djon na nečiji zglob, sreća nema VARa u LC .
copkillah Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 3 minutes ago, Zlurad said: Kako bi Matic popio crvenu kartu da je bilo VAR-a za udaranje u mosnice. Ko bi rekao da WHU ima bolju drugu postavu od druge postave Jedinstva. Očajno suđenje, bio i čist penal za MU
Pokojni Ruxin Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 (edited) 7 minutes ago, Zlurad said: Ko bi rekao da WHU ima boljeg trenera od Jedinstva. FTFY Edited September 22, 2021 by Pokojni Ruxin
ArleKino Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 Arsenal 3-0 protiv Wimbledona. Nketiah dao lijep gol. Oživjeli ulaskom Smith Rowea i Sake, sudeći po statistici i rezultatu.
Baldrick S. Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 10 minutes ago, Pokojni Ruxin said: FTFY Nemoj tako Ruxine, da mi ubacujes ono sto nisam rekao 13 minutes ago, copkillah said: Očajno suđenje, bio i čist penal za MU Da se zabelezi da je copi rekao da je bio cist penaltik za ManUtd. (bio, debelog Mosa mrzelo da sudi penal. Ja i dalje ne znam kako on prolazi fitnes testove, kamoli ostalo)
copkillah Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 3 minutes ago, Zlurad said: Da se zabelezi da je copi rekao da je bio cist penaltik za ManUtd. (bio, debelog Mosa mrzelo da sudi penal. Ja i dalje ne znam kako on prolazi fitnes testove, kamoli ostalo) Pa ja sam konstantan u hejtovanju sudija i njihovih idiotluka, kome god da sude
ArleKino Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 West Ham u idućoj rundi na Ruksu, Arsenal na Leeds, Burnley v Spurs, Preston i Liverpool...
Weenie Pooh Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 5 minutes ago, ArleKino said: Preston i Liverpool...
Baldrick S. Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Kako Siti nije izvukao QPR ili Preston ili Sanderland, nego West ham? Pravda za Siti! @Weenie Pooh jesi citao na Atleticu pre jedno mesec dana pricu o Prestonu, Liverpulu i Dejvisu?
Jean-Luc Picard Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Ah... Kako ono kažu... Najveći podvizi u sportu su pobediti Nadala na Roland Garrosu i Siti u Liga Kupu
Recommended Posts