189- Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 prvo mesto sa tri gostovanja u arsenalu liveroolu i tottenhamu. valjda cemo ove sezone bez nervoze obezvediti ls. sledeca utakmica kod kuce protiv cityja u subotu 13.30. 1
radisa Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 6 minutes ago, 189- said: prvo mesto sa tri gostovanja u arsenalu liveroolu i tottenhamu. valjda cemo ove sezone bez nervoze obezvediti ls. sledeca utakmica kod kuce protiv cityja u subotu 13.30. E valjda nećete dobiti ManC sa istom razlikom kao Liverpool Bretford... Bilo bi suviše... :(
radisa Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 23 minutes ago, renne said: A mi Vilu? Ma nije ManU bitan... Cela zeza je u tome što Čelzi i Liverpool imaju identične rezultate od početka sezone... Bukvalno identične... 1
189- Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 ne bi me iznenadilo da kane bude prodat cityju u januaru
John Coltrane Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Evo i Ole stasava u pravog trenera, sve kockice se poklapaju, još da neko zaustavi Live i Čelski 1
ArleKino Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 Chelsea djeluje kao šampionska ekipa, ovako zajebano nisu djelovali još od Mourinha 2005-06 kad su samo zbog onog Del Horna ostali bez Lige šampiona. Kane k'o Alexis kad smo ga na silu ostavili, samo ima bolji PR i nešto bolje govori engleski od Čileanca. Ako dobijemo Spurse nekim čudom dva razlike, preskačemo ih na tabeli, a prije repstativne pauze razlika bila 9 bodova, 12 golova i 19 mjesta. Nijedan od ova dva tima još nije dao dva gola na ligaškoj utakmici ove sezone.
kipo Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 26 minutes ago, ArleKino said: Kane k'o Alexis kad smo ga ispratili u Junajted, samo ima bolji PR i nešto bolje govori engleski od Čileanca. +1
Cane Vukic Prebranac Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Хамес бјежи од Рафе у Катар, таман да се навикне на климу до СП
John Coltrane Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Sinoć u MOTD Širer i Dion Dablin saglasni da je na Ronaldu bilo dva penala i oba čista kao suza, ali i urenbesan start Bisake na Součeku koji je sviran kao kontra faul, ona situacija kad je Jarmolenko bio u ofsajdu. samokažem
Jean-Luc Picard Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Oprostićeš mi što biram da verujem svojim očima a ne tamo nekim punditima koji boga pitaj kakve agende zastupaju. 1
kipo Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Mislim da je Ronaldo nepripremljen za novi pristup faulima u 16-ercu, kasnije je i dosao. Prosle godine se za sve ovo sudio penal - ako postoji i najmanji kontakt, to je to. U ovom drugom je ocigledno isao na penal/dajv, ali ono sa Coufalom je cist penal, rekao bih. Inace, prijatno me iznenadilo njegovo zalaganje, borba, zelja.. Nisam imao ideju da je u ovakvoj formi.
189- Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 nije los ugovor za najboljeg defanzivca na svetu.
John Coltrane Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Ronaldo je počeo da pada čim je osetio Zuminu levu ruku na ledjima, pri tom gurnuo je loptu koju je Zuma debelo promašio i onda imao kontakt. Za prvi penal, argument je da je Ronaldo gurnuo loptu pored Cufala koji je, takodje, promašio loptu i dovoljno je videti gde gde je Ronaldova leva noga a gde Cufalovo desno koleno. Opet miljama daleko od lopte, opet korišćenje nogu da se zaustavi protivnički igrač. U 9 od 10 slučajeva ovo bi se sviralo Salahu, Sterlnigu i ostalim Sonovima, ali Ronaldu izgleda neće svirati ništa. I to podržavam ako će se generalno iskoreniti taj trend napadača da traže i najmanji kontakt da bi dobili penal, ali dok god ne bude tako obe ove situacije su čisti penali kao suze. Uostalom Etkinson ni u jednom slučaju nije potegao žuti za dajv Ronaldu.
Recommended Posts