Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Može on da radi šta hoće lik ga je u makaze s obje noge, start kao start je bio za penal.

Posted

Navikle sudije da sviraju penale nad Brunom, cekajte malo da izbrisu cache.

• Haha 2
Posted

Mojes se ovim kandidovao za budućeg selektora Engleske.

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Ne postoji nerealnija skupina navijača kada je gledanje utakmica svog kluba u pitanju, od vas :lol:

Moguće, ne kažem

• +1 2
Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Može on da radi šta hoće lik ga je u makaze s obje noge, start kao start je bio za penal.

Plus guranje levom rukom, al neka, ovako je još sladja pobeda.

Posted

Jbg,nismo nerealni,barem ne za ovaj sastav,ubedjen sam da je Ole najveci problem,Sanco ne lici ni na sta,o 55 miliona za VDB je posebna prica,i sama igra je losa,imam osecaj da je od dolaska Ronalda Bruno pogubljen

• +1 1
Posted
2 minutes ago, renne said:

Moguće, ne kažem

Ti još nisi toliko strašan koliko tvoj kolega redovno gleda utakmice i situacije iz neke druge dimenzije, koja nema veze sa ovom našom C-137 :D

Posted

Crni Mojsi. Ne znam da li je gora ova budalastina na kraju ili uvodjenje mrtvog Jarme.

Ale(r) verovatno jeste bio preskup da bi ostao kao zamena pomahnitalom Antoniju, ali kako bi dobro legao danas. I inace je prilicno potcenjen igrac, verovatno zbog Marko Scepovic drzanja.

• +1 1
Posted

Ne računajući ovaj danas, poslednja tri penala smo promašili ( dva jesmo dali na rebounder ) ali tehnički tri poslednja su bila promašena. I ja razmišljam ko bi mogao da šutira i još pomislim "Eh da je Noble na terenu"  :D :isuse:

Sa ovim danas četiri vezana promašaja s bele tačke. 

Posted (edited)

Jbt, Ronaldo dao pola Junajtedovih golova

Edited by kipo
Posted

Zuma ga samo prijateljski zagrlio, lopti ni blizu.

Image

Posted

Kad budu postavljene citave utakmice na soccercatch? Posle koliko, otprilike?

Posted

Kao što se lepo vidi ni ovaj kontakt ruke nije dovoljan da se obori mišićna gromada kakav je Ronaldo. A nema ni kontakta nogama. Čist dajv.

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...