Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne razumem ovo prozivanje City-ja za publiku, ljudi su pre seika imali po 30k u trecem rangu takmicenja. Pocetkom 21. veka su nakon povratka u EPL imali veci prosek od scoucera... 

Posted
2 hours ago, WTID said:

Ne razumem ovo prozivanje City-ja za publiku, ljudi su pre seika imali po 30k u trecem rangu takmicenja. Pocetkom 21. veka su nakon povratka u EPL imali veci prosek od scoucera... 

Pep je smarao sto je u Ligi sampiona bilo polupopunjeno, pa trazio od ljudi da dolaze na utakmice (ovde je prvenstveno hajp na ligi samiona, jer je nju pomenuo).

Kao sto sam gore rekao, na sitijevom redditu su ljudi objasnjavali da je odlazak na utakmicu u 8 (BST) poprilicno tesko ako radis do 6 (BST) - dodes kuci, popijes caj i krenes na stadion, da su karte po novim semama uzasno skupe (plus seme sa sezonskim da se kupi karta) i da je stadion previse veliki da se napuni svaki put. Nema to veze sa skauzerima ili trecom ligom, vise sa ocekivanjima manje sa mogucnostima. Taman koliko si rekao, nesto manje od 30K je bilo za tekmu protiv RB-a. Generalno, stadion je relativno pun za PL utakmice ali za ligu sampiona je Emptyhad

Posted (edited)
1 hour ago, Zlurad said:

Pep je smarao sto je u Ligi sampiona bilo polupopunjeno, pa trazio od ljudi da dolaze na utakmice (ovde je prvenstveno hajp na ligi samiona, jer je nju pomenuo).

Kao sto sam gore rekao, na sitijevom redditu su ljudi objasnjavali da je odlazak na utakmicu u 8 (BST) poprilicno tesko ako radis do 6 (BST) - dodes kuci, popijes caj i krenes na stadion, da su karte po novim semama uzasno skupe (plus seme sa sezonskim da se kupi karta) i da je stadion previse veliki da se napuni svaki put. Nema to veze sa skauzerima ili trecom ligom, vise sa ocekivanjima manje sa mogucnostima. Taman koliko si rekao, nesto manje od 30K je bilo za tekmu protiv RB-a. Generalno, stadion je relativno pun za PL utakmice ali za ligu sampiona je Emptyhad

Razmazena banda.

Ne znaju oni kako je to kad krenes u utorak oko 9PM CET pa preko Budimpeste letis do Londona da bi stigao na utakmicu koja se igra u Sredu u 7:45BST. 

Edited by WTID
Posted

Razmazena banda.
Ne znaju oni kako je to kad krenes u utorak oko 9PM CET pa preko Budimpeste letis do Londona da bi stigao na utakmicu koja se igra u Sredu u 7:45BST. 
Sam pitao, sam odgovorio [emoji14]
Posted

Predstavnik navijača je donekle dotakao suštinu kada je rekao da, parafraziram, "ruku na srce, Lajpcig baš i nije utakmica vredna cimanja". To i jeste tako, kapiram da će 9 od 10 navijača radije da potegne na Etihad zarad Sautemptona i gleda smaračinu bez golova, nego zarad Lajpciga da vide devet golova i dobro zezanje. EPL je EPL, a na LŠ se u grupnoj fazi obraća pažnja samo u onom jednom dvomeču gde dolazi neko od velikih imena.

• +1 2
Posted

Ne znam kako je sada zbog brexita i korone, ali zar ne bi trebalo turisti da popune stadion barem za LŠ?

Posted

ajd...pa da se prekine jedan niz. 

Posted

Tradicija glupih primljenih golova se nastavlja

Posted

Kakav odbitak udje 2minuta posle Brunove stative :angry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...