Weenie Pooh Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Nije da bi Neco Williams bolje prošao, ali bar ne bi bila tragikomedija od razlike u brzini.
Weenie Pooh Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ruben™ Semedo by vishko Speaking of Ruben Vinjak: Quote Raheem Sterling is back in the starting lineup for City. He has reportedly been voted out of City’s leadership group by the players this season, with Ruben Dias his replacement. Leadership group, kakvo je sad to šeičko samoupravljanje, i kako je Rasim uopšte uleteo u tu grupaciju iz koje su ga šutnuli?
WTID Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Dozvoljeno namerno saplitanje ako je prvi put?
John Coltrane Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Dovoljno da Benteke blokira nekoliko uzastopnih blokova izgrača Liverpula Gojko bog
Weenie Pooh Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 14 minutes ago, čekmeže said: Kako nema kad je dobio žuti' Ma nije, učinilo ti se, skausersko-sudijska zavera šljaka punom parom. Loša partija, dobar rezultat za sada. Trebalo bi otići na +2 dok Vieri ne dođe iz dupeta u glavu da ubaci Edvarda™. 1
WTID Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ma bio incident bas u trenutku kad je Shrewsbery izjednacio na Hills-u Izvinjavam se.
Miljenko Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ukljucim se da vidim penal za Southampton i imam sta da vidim, sudija se predomislio. Tesko da sam video skoro ocigledniji penal od ovoga; cak se i igraci Sitija iznenadise nakon sto je odluka promenjena.
John Coltrane Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 A ovaj iz Seltika misli da je Mesi-pa šta je primaš na 5m, šutiraj iz prve.
Mindaugas Žukauskas Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 11 minutes ago, Miljenko said: Ukljucim se da vidim penal za Southampton i imam sta da vidim, sudija se predomislio. Tesko da sam video skoro ocigledniji penal od ovoga; cak se i igraci Sitija iznenadise nakon sto je odluka promenjena. Ni govora o penalu. Ovaj midžet strajker se bacio na zemlju pre bilo kakvog kontakta. 1
WTID Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Kakav anti klimaks za ljubitelje fantazija.. Muhamed da gol i dobije zuti zbog skidanja dresa Sto se tice penala za Southampton, pravdano promenjena odluka. 1
Mindaugas Žukauskas Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Vlada Novaković radi Siti na šestici. de Brejne
Mindaugas Žukauskas Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Halavi Sterling, da je pustio da Foden spakuje ne bi bilo ofsajda, i Siti bi uzeo bodove
Recommended Posts