Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nije da bi Neco Williams bolje prošao, ali bar ne bi bila tragikomedija od razlike u brzini.

Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ruben™ Semedo by vishko

Speaking of Ruben Vinjak: 

Raheem Sterling is back in the starting lineup for City. He has reportedly been voted out of City’s leadership group by the players this season, with Ruben Dias his replacement.

Leadership group, kakvo je sad to šeičko samoupravljanje, i kako je Rasim uopšte uleteo u tu grupaciju iz koje su ga šutnuli?

Posted

Dovoljno da Benteke blokira nekoliko uzastopnih blokova izgrača Liverpula :laugh:

Gojko bog

Posted
14 minutes ago, čekmeže said:

Kako nema kad je dobio žuti'

Ma nije, učinilo ti se, skausersko-sudijska zavera šljaka punom parom.

Loša partija, dobar rezultat za sada. Trebalo bi otići na +2 dok Vieri ne dođe iz dupeta u glavu da ubaci Edvarda™.

• +1 1
Posted

Ma bio incident bas u trenutku kad je Shrewsbery izjednacio na Hills-u :rolleyes:

Izvinjavam se.

Posted

Ukljucim se da vidim penal za Southampton i imam sta da vidim, sudija se predomislio. Tesko da sam video skoro ocigledniji penal od ovoga; cak se i igraci Sitija iznenadise nakon sto je odluka promenjena.

Posted

A ovaj iz Seltika misli da je Mesi-pa šta je primaš na 5m, šutiraj iz prve.

Posted
11 minutes ago, Miljenko said:

Ukljucim se da vidim penal za Southampton i imam sta da vidim, sudija se predomislio. Tesko da sam video skoro ocigledniji penal od ovoga; cak se i igraci Sitija iznenadise nakon sto je odluka promenjena.

Ni govora o penalu. Ovaj midžet strajker se bacio na zemlju pre bilo kakvog kontakta.

• +1 1
Posted

Kakav anti klimaks za  ljubitelje fantazija.. Muhamed da gol i dobije zuti zbog skidanja dresa :D

Sto se tice penala za Southampton, pravdano promenjena odluka.

• +1 1
Posted

Vlada Novaković radi Siti na šestici. de Brejne :isuse: 

Posted

Halavi Sterling, da je pustio da Foden spakuje ne bi bilo ofsajda, i Siti bi uzeo bodove

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...