Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kipo said:

Jel Rafa ulaskom Gomesa promijenio formaciju ili sta?

Pa da, Gomes u vezu a umesto 3 stopera igra sa 4 pozadi. 
Umesto 3-4-3 igra4-3-3. 

Ne mogu da se setim-jel Rafa trenirao Alana u Napulju ili je to leto preuzeo Real, kad je Alan došao?

Posted

Па реално је кренуо превише опрезно, онда је извео Годфрија дефанзивца, увео Гомеша и ево пјесме

Posted

A da, Godfri izasao. Radim, pa pratim na drugom monitoru koliko stignem

Posted
54 minutes ago, John Coltrane said:

Ne mogu da se setim-jel Rafa trenirao Alana u Napulju ili je to leto preuzeo Real, kad je Alan došao?

2015. jedan otišao a drugi došao, nisu se preklopili. 

Posted

opet Rafa izvodi magiju!

Spoiler

• +1 1
  • Haha 4
Posted

FA odbio žalbu na Struijkov crveni karton, odrobijaće tri meča. Elliott se ne slaže, kaže da nije trebalo da popije suspenziju zbog starta.

Mali baš gegenpresuje društvene mreže, neumorno fishing for sympathies, gradi dete brand...

Posted

Jesi siguran da ga još ne vozi ona zelena "cigara" koju je "pusio" na terenu odmah posle povrede te slične koje je primio u bolnici pa anestezije pa opet šarene pilule za lilule? :)

Posted

Screenshot-20210916-152923.png

Metneš 6 komada i moraš da moliš publiku da dođe na sledeću utakmicu. Ruxo, jebala vas fanbaza. :tongue:

Btw, ne znam da li je ove sezone ukinut termin u 13:00 nedeljom. Vidim već par kola da stavljaju 2 utakmice od 15:00 i jednu od 17:30, a čini mi se da sam u prošlosti često znao odgledati 3 tekme nedeljom u različitim terminima.

• Haha 3
Posted

Bas sam danas na redditu naleteo na pitanje sto nema vise publike. Vecina u komentarima se slaze da: je tesko da se dodje do stadiona, narocito ako radis do 2 sata pred tekmu; su karte uzasno skupe; veliki stadio pa se tesko puni. (to na nekih 200 komentara :ph34r:

Posted

Čekaj jel još uvek furaju priču kako imaju više navijača u gradu?! 

Posted

U ostalim vestima, Rašford će biti na terenu pre nego što su predvidjali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...