Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Izgleda da ce kluboviz i Mancestera, Liverpul i Celsi medjusobno odluciti prvaka. Ne vidim koja ekipa moze da im se suprotstavi, svi deluju za 3 gola slabije.

Posted

liverpool i chelsea svako kolo isti rezultat. ako se ovako nastavi ko je sampion? :nobles:

Posted
28 minutes ago, 189- said:

vratice se na teren za 3-4 meseca. 

A ti to znaš kako?

Posted
40 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Henderson je već bio spreman da uđe u igru. Baš bi bio bedak ako je trebalo da zameni baš Eliota.

Bas je tako trebalo da bude. Ja jos nisam video ponovljeni snimak ali i u uzivom sam se samo uhvatio za glavu kad sam video pad, salaha koji momentalno zove doktore i igrace koji stavljaju dresove preko glave. Uzas. :cry:

• Tužno 1
Posted

Ja gledam snimak i ne kapiram šta se tačno desilo. Izgleda kao da je Struijk jednom nogom odneo loptu, a drugom nekako uklještio Elliotovu i proklizao sa njom? :unsure: Nisam siguran ni da li je koleno ili potkolenica u pitanju...

Posted
18 minutes ago, čekmeže said:

A ti to znaš kako?

ne znam, ali se nadam da ce biti kao sa gomesom.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Zlurad said:

Bas je tako trebalo da bude. Ja jos nisam video ponovljeni snimak ali i u uzivom sam se samo uhvatio za glavu kad sam video pad, salaha koji momentalno zove doktore i igrace koji stavljaju dresove preko glave. Uzas. :cry:

Ja budala premotao da vidim. Necu reci pod 90, ali 45 stepeni potkolenica na polovini tacno. On sam namesta u sekundi da kao pravo izgleda. 

Izgleda gore od pok. ligamenata, ali se od loma brze opravlja, ne mozda 3-4 meseca, ali nekih 6 verovatno. Ako bude bez kompl. 

Da ne nagadjam... Brz oporavak Eliotu. 

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja gledam snimak i ne kapiram šta se tačno desilo. Izgleda kao da je Struijk jednom nogom odneo loptu, a drugom nekako uklještio Elliotovu i proklizao sa njom? :unsure: Nisam siguran ni da li je koleno ili potkolenica u pitanju...

Sitno mi ovde, gledah na TV-u. Ja bih rekao dupetom. Eliot trci i u trenutku kad mu noga postaje stojeca, ovaj uklizava da ledja i kvrc... 

Posted
10 minutes ago, radnik said:

Ja budala premotao da vidim. Necu reci pod 90, ali 45 stepeni potkolenica na polovini tacno. On sam namesta u sekundi da kao pravo izgleda. 

Izgleda gore od pok. ligamenata, ali se od loma brze opravlja, ne mozda 3-4 meseca, ali nekih 6 verovatno. Ako bude bez kompl. 

Da ne nagadjam... Brz oporavak Eliotu. 

Kaze Klop da je stopalo, ne noga. Bas rece Redknap na skaju da se "nada (ne zlobno) da je cist prelom jer se vrlo cesto igraci brze oporave"

• Hvala 1
Posted

Nemam uzalud ovu diopriju,  a ja bih se kladio potkolenica :frust:

Klop zna sigurno, samo da se ne ispostavi jos nesto. 

Posted
Nemam uzalud ovu diopriju,  a ja bih se kladio potkolenica :frust:
Klop zna sigurno, samo da se ne ispostavi jos nesto. 

Klopp to Sky on Harvey Elliott injury. "It's a bad injury. Ankle, I heard, was dislocated. We could put it back. He's now in the hospital."

Bem li ga, kažem ti još uvek nisam gledao. Na stranu što se sjebao i što će da bude ko zna koliko odsutan, nego što i ova sezona počela kao prošla s tim nismo potpisali zamenu za Ginija jer je Harvi zamena i za njega i za Sakirija i Salaha/Manea kad odu na afcon
  • +1 1
Posted

Za Wijnalduma ne treba zamena ako se ne povredi 84 centralnih veznjaka kao što su se prošle sezone povredila 84 centralna braniča.  

Harvey Elliott u sredini je eksperiment, dečko obično igra više napred. Tu su Fabinho, Henderson, i Thiago kao starteri, a Milner, Keita, i Jones/Ox kao rezerve. 

Napred bi moglo da zafali igrača. Firmino i Minamino povređeni, Origi zdrav ali ga Klopp neće više ni na klupi. Igraće Ox sve tri prednje pozicije, inshallah.

Posted
2 hours ago, 189- said:

liverpool i chelsea svako kolo isti rezultat. ako se ovako nastavi ko je sampion? :nobles:

Man City :fantom:

Čelsi ispred Liverpula po azbučnom redu, ako bude 0-0 i u revanšu na SB. Ako bude 1-1 ili više, alfabet otpada.

Posted

Meni se nakon pogledanog snimka da je teren vise uticao na povredu nego start, kao kad je Son faulirao Andre Gomesa.

Sam start nije za crveni karton, pre bih rekao da je karton posledica povrede.

U svakom slucaju ocekujem da Klop izvrsi pritisak i da se najblazi kontakt u skorijoj buducnosti karakterise kao faul/zuti karton.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...