Mindaugas Žukauskas Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Gojko Leona Bejlija zove Baji
Mindaugas Žukauskas Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 8 minutes ago, Velocipede said: Oprostio mu čist crveni kad je udario Zahu... Odavno me nije obradovao neki poraz kao Totenhemov danas, odvratna ekipa... Nisam primetio nikakav udarac, odgurnuo ga je malo grublje na zemlju i to je to. Tipično za engleske uslove kad neko ignoriše fer plej. Žuta karta po meri, a i kasnije ispravna dosuđena crvena karta, sve čisto.
Velocipede Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Odgurno ga tako što ga je bukvalno uhvatio za glavu...
189- Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 na kraju nezasluzeno visoka pobeda. villa je komotno mogla voditi 3-1 na poluvremenu. licila je utakmica na onu prosle godina protiv wba kada su nas pobedili 5-2 na bridgeu. redovno smo najgore partije pruzali nakon reprezentativnih pauza. saul je bas odigrao katastrofalno, ziyech i odoi mi ne idu zajedno na krilu, havertz nevidljiv, lukaku imao dva suta i dva gola, osim toga nista. kovacic, mendy i silva su bili igraci utakmice. sledi mec protiv zenita kuci, pa onda tottenham.
Jumanji Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Oh my goodness me [emoji7]https://www.instagram.com/p/CTsoPGpqRV-/?utm_medium=copy_link
kralj Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 na kraju nezasluzeno visoka pobeda. villa je komotno mogla voditi 3-1 na poluvremenu. licila je utakmica na onu prosle godina protiv wba kada su nas pobedili 5-2 na bridgeu. redovno smo najgore partije pruzali nakon reprezentativnih pauza. saul je bas odigrao katastrofalno, ziyech i odoi mi ne idu zajedno na krilu, havertz nevidljiv, lukaku imao dva suta i dva gola, osim toga nista. kovacic, mendy i silva su bili igraci utakmice. sledi mec protiv zenita kuci, pa onda tottenham.Drugo poluvreme je ipak bilo rutinsko. Malo su i prilike Aston Vile precenjene. Atraktivne su Mendijeve odbrane bile, ali nekako da je primio nešto od onoga bio bi to ozbiljan kiks na tom nivou. Zapravo je Tijago imao taj defanzivni potez utakmice.Ali prvo poluvreme je Vila i plela i mlela, to stoji. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Mindaugas Žukauskas Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 "What are they smokin at Emirates?"
Jeremija Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 3 minutes ago, Milošica said: Šta se primio brat Izjava k'o iz Rokija... 1
John Coltrane Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Stiso Bielsa kao tesne gaće- puće mu kontra kao 2 i 2.
radnik Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Mane, brate mili... Pa Eliot. VVD, sta promasuju, neverovatno
Mindaugas Žukauskas Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Fuck, puče nogara mladom Eliotu
radnik Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Uzasna povreda. Nekako u makaze ga uhvati :(
Mindaugas Žukauskas Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Henderson je već bio spreman da uđe u igru. Baš bi bio bedak ako je trebalo da zameni baš Eliota.
Recommended Posts