Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Što je najgore taj Wotford je prošle nedelje protiv Lpoola izgledao kao razbijena banda. Utego Ranijeri.

• Replies 9.1k
  • Views 359.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Trpaj Beniteza

Strašno kako fudbal ume da bude surov, mrzelo me da palim tv, ali sam negde 15-ak minuta pre kraja pogledao Flashscore i "uknjižio" pobedu za Everton...  :lolol:

Kakav je ovo dres Sitija, piše naziv kluba napred

Kako ovo nije faul

Nije faul, golman je debil, ušao je u igrača i ispustio loptu.

14 minutes ago, čekmeže said:

Kakav je ovo dres Sitija, piše naziv kluba napred

On 19.8.2021. at 19:51, 189- said:

puma :lol:

7utm7qzw9bi71.png?width=1019&format=png&

Bio sam rad da gledam utakmicu ali sad mi iznenada doslo da prosetam noge malo:fantom:

Zakačila lopta Fodena nakon udarca Isusa, tako da su njemu upisali i taj gol. Još ja mislio Fantazi pobrljaveo.

goldiger™ :thumbdown:

jel bolje pepari bez kejna ili kejnu bez pepare? discuss :fantom:

247285017_4511550408929559_6881869540460

Salah, u intervjuu na SKY, najavljuje odlazak -  "voleo bih da ostanem u Liverpulu do kraja karijere, ali ništa nije u mojim rukama" :ph34r:

Jok no je u baba vanginim rukama? Sto mrzim ta proseravanja, kao oduvek sam voleo klub, ali sudbina (moj agent) i cjivot (moj novcanik) su me odveli na drugu stranu.

+1  Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji veruju u ta proseravanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout