April 6Apr 6 On 22. 3. 2025. at 23:31, Engineer said:Ja mislim da nema neke razlike. Možda u Novom Sadu i još 3 grada gde se voze bajsevi, ali u ostalim mestima nema razloga da ljudi leti voze manjeDođi u Kragujevac ili idi u Užice pa vidi da li nema razloga.
June 25Jun 25 Lokacije prodavnica s tim pametnim presama za recikliranje limenki:https://www.idea.rs/Prodavnice/(additional_shop_content)/1939363
June 25Jun 25 Moje iskustvo do sada pozitivno osim sto ponekad proguta konzervu bez da je izbroji. Dobije se kupon sa popustom za Idea prodavnicu.
Yesterday at 11:421 day Sto kaze ova zena, jedino ako ce da pendrece deponiju ili da je uhapse za terorizam. Edited yesterday at 11:481 day by Mel
Yesterday at 14:551 day Sto bi je gasili? Jebe se njima sto gori, sacekace skroz da izgori i to je to. Posle toga ce jos duplo da naraste, pa opet izgori pa idemo dalje.
12 hours ago12 hr "Nezapamćen pomor ribe zadesio je reku Rašku kod Novog Pazara, gde su ribolovci uočili stotine mrtvih primeraka različitih vrsta. Stradale su najveće i najređe ribe koje su u toj reci opstajale decenijama. Ribolovci i članovi udruženja nazivaju ovu situaciju pravom ekološkom katastrofom i zahtevaju hitnu reakciju nadležnih. Ne samo da su uginule ribe svih veličina i vrsta, već je prema rečima očevidaca stradala i kompletna fauna reke od insekata do sitnih vodenih organizama."
10 hours ago10 hr 1 hour ago, barrcode said: Quote "Nezapamćen pomor ribe zadesio je reku Rašku kod Novog Pazara, gde su ribolovci uočili stotine mrtvih primeraka različitih vrsta. Stradale su najveće i najređe ribe koje su u toj reci opstajale decenijama. Ribolovci i članovi udruženja nazivaju ovu situaciju pravom ekološkom katastrofom i zahtevaju hitnu reakciju nadležnih. Ne samo da su uginule ribe svih veličina i vrsta, već je prema rečima očevidaca stradala i kompletna fauna reke od insekata do sitnih vodenih organizama."Sta li su prosuli jbt da i insekti stradaju?