Behemoth Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 11 minutes ago, sabahudin said: Nisam dobio kod za Premer Proveri DM, ima te na spisku primaoca. Poslao sam svima pre 5 dana. Nisam poslao kod nego auto-join link, mada i u njemu se vidi kod. 1
keljans Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 4 minutes ago, Redoran said: Poslat kod @ducca @keljans @nusknvp Hvala lepo, upao da se borim za opstanak kao i svake godine 😏
nusknvp Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 1 hour ago, Redoran said: Poslat kod @ducca @keljans @nusknvp Hvala, upao...
Daddy Cool Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 25 maj igra Brod. Oglasio sam se pre 10 dana na 2020-21 temi, rekoh da idem na odmor pa eto, setih se napokon da uđem na forum. Može kod...
Svarog Posted July 28, 2021 Author Posted July 28, 2021 novo prebrojavanje. iz Premera fale @adasevic i @copkillah. iz Broda fali samo @Spelinea. iz Betona fali samo @porucnik vasic. trojica su forumski veterani tako da ih čekamo do samog kraja. trebalo bi da kodovi za Premer i Brod su poslati svima. ako neko nije dobio neka se javi momcima iz operative: @Behemoth i @Redoran. Beton sigurno će biti napravljen, teško je zamisliti da sva četvorica sa gornjeg spiska odustanu i tad bi imali situaciju da 6 timova verovatno pripajamo Brodu. ali ajd da sačekamo još malo. ------ Premer: 1. Bobi van kenobi - @ubibobi 2. Big Giant Heads - @Tolaa 3. EON - @adasevic 4. Sen Group - @cvrlle 5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure 6. leteci magarci - @levi 7. Jako do samog krajaTM - @copkillah 8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 9. Djubretari - @sabahudin 10. Queens Park Andjus - @Dziber 11. Petoletka - @Sam Spade 11. FC Ronin - @John Coltrane 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Kloppopool - @Behemoth 14. Mean Machine - @Remi 15. FK Pastir - @Baba Ji 16. Buffon United - @de Sisti 17. FC Diables Rouges - @Random 18. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 19. Watermelons CF - @Mindaugas Žukauskas 20. Midsomer United - @San Epifanio Brod: 1. Luzeri junajted - @Bogotac 2. Lezilebovich city - @Lezilebovich 3. OFK Poljanche - @Svarog 4. Argentina Utd - @ducca 5. Topolice UTD - @nick1986 6. rrr rrr - @189- 7. Pantelia Stars - @pantelia 8. FC Gorgonzole - @goofs 9. Pustinjske Lisice - @Azdaja 10. 25 maj - @Daddy Cool 11. Aşılarla dolu Gemi - @Redoran 12. United City MCFC - @cartman 13. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20 13. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 14. kupovna pilad - @lazni 15. The Beatles - @Spelinea 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield 17. Cuvari Tradicije - @zoki 18. Squeaky Ducks - @banecare1 19. pfcjagodina - @nusknvp 20. Volem a numem utd - @keljans Beton: 1. Lic - @Garnirung 2. Team EasyOn Condoms - @Bustin 3. Sumadijski Nistaci - @porucnik vasic --- 4. Cloves&Bay - @Jumanji 5. Flying Kiwis - @dragance 6. Researchers - @distro04 7. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 8. (bez imena) ??? - @Ros 9. B&W Wizards - @WTID 10. FooBarTeam - @Velocipede
Ros Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 moj tim ce se zvati Graničar ali kako da udjem u beton ligu?!
Svarog Posted July 28, 2021 Author Posted July 28, 2021 nije još liga napravljena. biće za koji dan, kad potvrdimo tačno sastav. ima neka mala šansa da svi idete u Brod. pa zbog toga čekamo. kad budemo potvrdili onda treba dogovoriti i ko će da bude taj ko će praviti ligu, jer mora neko od učesnika a ne može "spolja". 1
ubibobi Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Negde sam već pisao da tim Beatles vodi Džoni Đuričko alias Spelinea alias Džoni Keš i danas me pitao da zamolim dobre ljude koji vode Brod ako mogu da mi pošalju na pm kod pa da mu prosledim pošto on "trenutno" nema snage, vremena a rekao bih ni umešnosti da pristupi forumu na kojem je do sada napisao jedan jedini post i to onaj pristupni na fantazi temi. Inače igra godinama unazad, ne propušta dedlajne, kompetitivan je i što je najbitnije, mnogo se nervira kada izgubi
Mindaugas Žukauskas Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Opasan je dzony, ima neki svoj stil i svoje karakteristične igrače, nije naivan protivnik. Vidi se da prati i da menja redovito.
ubibobi Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Opasan je dzony, ima neki svoj stil i svoje karakteristične igrače, nije naivan protivnik. Vidi se da prati i da menja redovito. Iako i dalje neznanje nadomešćuje studioznošću pre neku godinu se dokopao i Premera..doduše ekspresno se ukrcao nazad na Brod
Recommended Posts