Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2021/22

Recommended Posts

Posted

Hocu i ja da igram Beton ili gde vec pripadam (ako ima mesta) - nisam igrao vasu H2h do sada,.

Posted

Prijavljujem se i kandidujem za novog člana Beton lige, FooBarTeam...

Posted

sva tri ranga blizu popune. 

iz Premera fale @adasevic i @copkillah.

iz Broda fale: @Daddy Cool, @Spelinea@nusknvp 

iz Betona fale: @Garnirung i @porucnik vasic.

da nije neko od navedenih trenutno u banovini? ili otišao u međuvremenu s foruma?

odluka organizacinog komiteta je da oslobođeno mesto u Premeru ipak popunjava sledeći iz Broda.

1™ svetla tradicija koju nastavljamo da poštujemo.

kodovi za Premer i Brod su poslati.

ako neko nije dobio neka se javi momcima iz operative: @Behemoth i @Redoran.

obzirom da je Beton prilično izvestan dogovorićemo se ko pravi i šalje kod ostalima

------

Premer:

1. Bobi van kenobi - @ubibobi

2. Big Giant Heads - @Tolaa

3. EON - @adasevic

4. Sen Group - @cvrlle

5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure

6. leteci magarci - @levi

7. Jako do samog krajaTM - @copkillah

8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio

9. Djubretari - @sabahudin

10. Queens Park Andjus - @Dziber

11. Petoletka - @Sam Spade

11. FC Ronin - @John Coltrane

12. Trotters Inc. - @Moća

13. Kloppopool - @Behemoth

14. Mean Machine - @Remi

15. FK Pastir - @Baba Ji

16. Buffon United - @de Sisti

17. FC Diables Rouges - @Random

18. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer

19. Watermelons CF - @Mindaugas Žukauskas

20. Midsomer United - @San Epifanio

Brod:

1. Luzeri junajted - @Bogotac

2. Lezilebovich city - @Lezilebovich

3. OFK Poljanche - @Svarog

4. Argentina Utd - @ducca

5. Topolice UTD - @nick1986

6. rrr rrr - @189-

7. Pantelia Stars - @pantelia

8. FC Gorgonzole - @goofs

9. Pustinjske Lisice - @Azdaja

10. 25 maj - @Daddy Cool

11. Gemide Korona - @Redoran

12. United City MCFC - @cartman

13. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20

13. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu

14. kupovna pilad - @lazni

15.  The Beatles - @Spelinea

16. Sokolovici UTD - @Hudersfield

17. Cuvari Tradicije - @zoki

18. Squeaky Ducks - @banecare1

19. pfcjagodina - @nusknvp

20. Volem a numem utd - @keljans

Beton:

1. Lic - @Garnirung

2. Team EasyOn Condoms - @Bustin

3. Sumadijski Nistaci - @porucnik vasic

---

4. Cloves&Bay - @Jumanji

5. Flying Kiwis - @dragance

6. Researchers - @distro04

7. Šorani - @notenoughreasonsforclaire

8. (bez imena) ??? - @Ros

9. (bez imena) ??? - @WTID

10. FooBarTeam - @Velocipede

Posted

hocemo nov organiziciioni komitet,ovaj je zastareo i ne zna sta radi.

Posted

Ti se žališ na pravila od kraja prošle sezone, otkad se ispostavilo da neka od njih preseku u tvoju štetu. Do tad ti nisu smetala. Ako hoćeš da igraš, super, ali ispoštuj odluke i ljude koji se cimaju da naprave lige, šalju kodove i odgovaraju na pitanja. Primedbe i predlozi su OK, ali pošto je Svarog presekao na osnovu principa koji poštujemo već 10-ak godina, onda bez kenjkanja. Da je obrnuto pravilo i da si ostao u Brodu zbog takvog pravila, tebi bi i to bilo glupo i svejedno bi se žalio i tražio da se menja. Igra je u pitanju, nećeš ostati uskraćen za pare od tv prava zato što igraš u ovoj, a ne onoj ligi.

A pošto očigledno misliš da je bitnije nagraditi lošu sezonu 16. u Premeru neispadanjem nego dobru sezonu 5-6. u Brodu promocijom, onda je sigurno i lakše osvojiti 5. mesto u Brodu nego 15. u Premeru, tako da ti povratak u Premer sigurno neće biti težak.  

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Tolaa said:

Ti se žališ na pravila od kraja prošle sezone, otkad se ispostavilo da neka od njih preseku u tvoju štetu. Do tad ti nisu smetala. Ako hoćeš da igraš, super, ali ispoštuj odluke i ljude koji se cimaju da naprave lige, šalju kodove i odgovaraju na pitanja. Primedbe i predlozi su OK, ali pošto je Svarog presekao na osnovu principa koji poštujemo već 10-ak godina, onda bez kenjkanja. Da je obrnuto pravilo i da si ostao u Brodu zbog takvog pravila, tebi bi i to bilo glupo i svejedno bi se žalio i tražio da se menja. Igra je u pitanju, nećeš ostati uskraćen za pare od tv prava zato što igraš u ovoj, a ne onoj ligi.

A pošto očigledno misliš da je bitnije nagraditi lošu sezonu 16. u Premeru neispadanjem nego dobru sezonu 5-6. u Brodu promocijom, onda je sigurno i lakše osvojiti 5. mesto u Brodu nego 15. u Premeru, tako da ti povratak u Premer sigurno neće biti težak.  

Kao prvo,mnogi mogu da rade to sto i vi oko kodova i   pravljenja liga,nije nuklerana fizika.Drugo,nisam jedini koji je komentarisao pravila i nisam jedini kome su pojedina pravila nelogicna u najmanju ruku.

Za ovo "kenjkanje" i ovaj zadnji vickasti pasus,troskok.

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Zaboravih jos oko zadnjeg pasusa,da,logicno je da recimo ja koji sam krenuo od betona, igrao 4 sezone da bi stigao do premera,i zavrsio kao 16 prosle sezone,nemam prednost,jer 6 iz broda,lige ispod ove,treba da je ima,vrlo uspesna sezona,moze tako i pola lige da se ugura gore ako jos neki odustanu.

Kako god,igram brod i to je to.

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Koliko se sećam a to smo apsolvirali i prošle sezone , upravo si ti iz Broda ušao u Premer sa nekog devetog mesta kada je nekoliko premerligaša odustalo poput Spejda sada i to ti onomad nije smetalo. Mislim da te je Tolaa upravo suočila sa tom činjenicom ali ti se i dalje praviš blesav a uz to je i vređaš.

Edited by ubibobi
Posted
18 minutes ago, Bogotac said:

Zaboravih jos oko zadnjeg pasusa,da,logicno je da recimo ja koji sam krenuo od betona, igrao 4 sezone da bi stigao do premera,i zavrsio kao 16 prosle sezone,nemam prednost,jer 6 iz broda,lige ispod ove,treba da je ima,vrlo uspesna sezona,moze tako i pola lige da se ugura gore ako jos neki odustanu.

Kako god,igram brod i to je to.

Čak i kad bi se koristio taj princip (igraš 4 godine, dogurao iz Betona…), svakako bi San Epifanio, koji igra 10 godina, mnoge i u Premeru, bio u prednosti. Ali i pošto se ne koristi taj princip, nego onaj najlogičniji, da se gleda samo rezultat prethodne sezone, on je bio bolji. 72 boda u ligi naspram tvojih 48, 24 pobede naspram tvojih 16, 2257 klasik bodova naspram tvojih 2040. 

Posted
34 minutes ago, ubibobi said:

Koliko se sećam a to smo apsolvirali i prošle sezone , upravo si ti iz Broda ušao u Premer sa nekog devetog mesta kada je nekoliko premerligaša odustalo poput Spejda sada i to ti onomad nije smetalo. Mislim da te je Tolaa upravo suočila sa tom činjenicom ali ti se i dalje praviš blesav a uz to je i vređaš.

Nije mi smetalo,sad nadjoh  sta sam pisao,rekao sam kako god bude,posto su dvojica iz premera odustala.Nije poenta u ovim odustajanjima,nego ko ide gore ili ostaje u istoj ligi,3 ispadaju,jos 2 iz broda u baraz,ako neko odustane,a uvek bude tako,saljes svake godine skoro pola lige posto skoro uvek 2 iz broda imaju bolji skor od 2 iz premera u barazu.Pravilo je barem meni,nelogicno i nisam jedini.

I sad igram brod i to je to,ovo sto sam poveo pricu je da se promeni to pravilo,necu sigurno zbog toga nekom da se pravdam.

Posted (edited)

3 ekipe da ulaze i ispadaju je premalo i nezanimljivo, pola lige ne bi imalo za šta da se bori 7-8 kola pre kraja, za ovu varijantu nije bio niko od učesnika kad su se smišljala pravila. 

Ne ispada i ne ulazi direktno 5 ekipa jer je ideja bila da se da šansa i 16. i 17. iz Premera kroz baraž i da se da neki značaj i klasik poenima da se ne bi Prslinovalo svako malo. Ovo da uvek prolaze oni iz Broda u baražu je netačno, ovo je samo jedan primer, sezona 2018/2019: 

3A8C3B99-EF16-4E05-ABFD-65502D124AC2.jpeg.81c18c3470cd1da17a87529c18463d38.jpeg

Edit: Sad našla i za sezonu 2017/2018: jedan baražlija ostao u Premeru, drugi ispao. Isto i za baraž za ulazak u Brod iz Betona, jedan iz Betona ušao, drugi nije. Znači, u prethodne 3 sezone u kojima se igrao baraž (nije ga bilo u zamrznutoj sezoni), 50% timova u baražu iz višeg ranga je ostalo u njemu, 50% ispalo. Toliko o tome da baraž nema smisla.

Edited by Tolaa
Posted

Copi je na moru sad sam mu poslao poruku na fb da se javi.

Posted

Ni moja nesposobnost nije dobila kod za Brod @Redoran a vidim da sam tamo usled odustajanja nekih. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...