WTID Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Hocu i ja da igram Beton ili gde vec pripadam (ako ima mesta) - nisam igrao vasu H2h do sada,.
Velocipede Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Prijavljujem se i kandidujem za novog člana Beton lige, FooBarTeam...
Svarog Posted July 25, 2021 Author Posted July 25, 2021 sva tri ranga blizu popune. iz Premera fale @adasevic i @copkillah. iz Broda fale: @Daddy Cool, @Spelinea, @nusknvp iz Betona fale: @Garnirung i @porucnik vasic. da nije neko od navedenih trenutno u banovini? ili otišao u međuvremenu s foruma? odluka organizacinog komiteta je da oslobođeno mesto u Premeru ipak popunjava sledeći iz Broda. 1™ svetla tradicija koju nastavljamo da poštujemo. kodovi za Premer i Brod su poslati. ako neko nije dobio neka se javi momcima iz operative: @Behemoth i @Redoran. obzirom da je Beton prilično izvestan dogovorićemo se ko pravi i šalje kod ostalima ------ Premer: 1. Bobi van kenobi - @ubibobi 2. Big Giant Heads - @Tolaa 3. EON - @adasevic 4. Sen Group - @cvrlle 5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure 6. leteci magarci - @levi 7. Jako do samog krajaTM - @copkillah 8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 9. Djubretari - @sabahudin 10. Queens Park Andjus - @Dziber 11. Petoletka - @Sam Spade 11. FC Ronin - @John Coltrane 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Kloppopool - @Behemoth 14. Mean Machine - @Remi 15. FK Pastir - @Baba Ji 16. Buffon United - @de Sisti 17. FC Diables Rouges - @Random 18. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 19. Watermelons CF - @Mindaugas Žukauskas 20. Midsomer United - @San Epifanio Brod: 1. Luzeri junajted - @Bogotac 2. Lezilebovich city - @Lezilebovich 3. OFK Poljanche - @Svarog 4. Argentina Utd - @ducca 5. Topolice UTD - @nick1986 6. rrr rrr - @189- 7. Pantelia Stars - @pantelia 8. FC Gorgonzole - @goofs 9. Pustinjske Lisice - @Azdaja 10. 25 maj - @Daddy Cool 11. Gemide Korona - @Redoran 12. United City MCFC - @cartman 13. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20 13. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 14. kupovna pilad - @lazni 15. The Beatles - @Spelinea 16. Sokolovici UTD - @Hudersfield 17. Cuvari Tradicije - @zoki 18. Squeaky Ducks - @banecare1 19. pfcjagodina - @nusknvp 20. Volem a numem utd - @keljans Beton: 1. Lic - @Garnirung 2. Team EasyOn Condoms - @Bustin 3. Sumadijski Nistaci - @porucnik vasic --- 4. Cloves&Bay - @Jumanji 5. Flying Kiwis - @dragance 6. Researchers - @distro04 7. Šorani - @notenoughreasonsforclaire 8. (bez imena) ??? - @Ros 9. (bez imena) ??? - @WTID 10. FooBarTeam - @Velocipede
Bogotac Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 hocemo nov organiziciioni komitet,ovaj je zastareo i ne zna sta radi.
Tolaa Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Ti se žališ na pravila od kraja prošle sezone, otkad se ispostavilo da neka od njih preseku u tvoju štetu. Do tad ti nisu smetala. Ako hoćeš da igraš, super, ali ispoštuj odluke i ljude koji se cimaju da naprave lige, šalju kodove i odgovaraju na pitanja. Primedbe i predlozi su OK, ali pošto je Svarog presekao na osnovu principa koji poštujemo već 10-ak godina, onda bez kenjkanja. Da je obrnuto pravilo i da si ostao u Brodu zbog takvog pravila, tebi bi i to bilo glupo i svejedno bi se žalio i tražio da se menja. Igra je u pitanju, nećeš ostati uskraćen za pare od tv prava zato što igraš u ovoj, a ne onoj ligi. A pošto očigledno misliš da je bitnije nagraditi lošu sezonu 16. u Premeru neispadanjem nego dobru sezonu 5-6. u Brodu promocijom, onda je sigurno i lakše osvojiti 5. mesto u Brodu nego 15. u Premeru, tako da ti povratak u Premer sigurno neće biti težak. 1 1
Bogotac Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) 10 minutes ago, Tolaa said: Ti se žališ na pravila od kraja prošle sezone, otkad se ispostavilo da neka od njih preseku u tvoju štetu. Do tad ti nisu smetala. Ako hoćeš da igraš, super, ali ispoštuj odluke i ljude koji se cimaju da naprave lige, šalju kodove i odgovaraju na pitanja. Primedbe i predlozi su OK, ali pošto je Svarog presekao na osnovu principa koji poštujemo već 10-ak godina, onda bez kenjkanja. Da je obrnuto pravilo i da si ostao u Brodu zbog takvog pravila, tebi bi i to bilo glupo i svejedno bi se žalio i tražio da se menja. Igra je u pitanju, nećeš ostati uskraćen za pare od tv prava zato što igraš u ovoj, a ne onoj ligi. A pošto očigledno misliš da je bitnije nagraditi lošu sezonu 16. u Premeru neispadanjem nego dobru sezonu 5-6. u Brodu promocijom, onda je sigurno i lakše osvojiti 5. mesto u Brodu nego 15. u Premeru, tako da ti povratak u Premer sigurno neće biti težak. Kao prvo,mnogi mogu da rade to sto i vi oko kodova i pravljenja liga,nije nuklerana fizika.Drugo,nisam jedini koji je komentarisao pravila i nisam jedini kome su pojedina pravila nelogicna u najmanju ruku. Za ovo "kenjkanje" i ovaj zadnji vickasti pasus,troskok. Edited July 25, 2021 by Bogotac
Bogotac Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) Zaboravih jos oko zadnjeg pasusa,da,logicno je da recimo ja koji sam krenuo od betona, igrao 4 sezone da bi stigao do premera,i zavrsio kao 16 prosle sezone,nemam prednost,jer 6 iz broda,lige ispod ove,treba da je ima,vrlo uspesna sezona,moze tako i pola lige da se ugura gore ako jos neki odustanu. Kako god,igram brod i to je to. Edited July 25, 2021 by Bogotac
ubibobi Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) Koliko se sećam a to smo apsolvirali i prošle sezone , upravo si ti iz Broda ušao u Premer sa nekog devetog mesta kada je nekoliko premerligaša odustalo poput Spejda sada i to ti onomad nije smetalo. Mislim da te je Tolaa upravo suočila sa tom činjenicom ali ti se i dalje praviš blesav a uz to je i vređaš. Edited July 25, 2021 by ubibobi
Tolaa Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 18 minutes ago, Bogotac said: Zaboravih jos oko zadnjeg pasusa,da,logicno je da recimo ja koji sam krenuo od betona, igrao 4 sezone da bi stigao do premera,i zavrsio kao 16 prosle sezone,nemam prednost,jer 6 iz broda,lige ispod ove,treba da je ima,vrlo uspesna sezona,moze tako i pola lige da se ugura gore ako jos neki odustanu. Kako god,igram brod i to je to. Čak i kad bi se koristio taj princip (igraš 4 godine, dogurao iz Betona…), svakako bi San Epifanio, koji igra 10 godina, mnoge i u Premeru, bio u prednosti. Ali i pošto se ne koristi taj princip, nego onaj najlogičniji, da se gleda samo rezultat prethodne sezone, on je bio bolji. 72 boda u ligi naspram tvojih 48, 24 pobede naspram tvojih 16, 2257 klasik bodova naspram tvojih 2040.
Bogotac Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 34 minutes ago, ubibobi said: Koliko se sećam a to smo apsolvirali i prošle sezone , upravo si ti iz Broda ušao u Premer sa nekog devetog mesta kada je nekoliko premerligaša odustalo poput Spejda sada i to ti onomad nije smetalo. Mislim da te je Tolaa upravo suočila sa tom činjenicom ali ti se i dalje praviš blesav a uz to je i vređaš. Nije mi smetalo,sad nadjoh sta sam pisao,rekao sam kako god bude,posto su dvojica iz premera odustala.Nije poenta u ovim odustajanjima,nego ko ide gore ili ostaje u istoj ligi,3 ispadaju,jos 2 iz broda u baraz,ako neko odustane,a uvek bude tako,saljes svake godine skoro pola lige posto skoro uvek 2 iz broda imaju bolji skor od 2 iz premera u barazu.Pravilo je barem meni,nelogicno i nisam jedini. I sad igram brod i to je to,ovo sto sam poveo pricu je da se promeni to pravilo,necu sigurno zbog toga nekom da se pravdam.
Tolaa Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) 3 ekipe da ulaze i ispadaju je premalo i nezanimljivo, pola lige ne bi imalo za šta da se bori 7-8 kola pre kraja, za ovu varijantu nije bio niko od učesnika kad su se smišljala pravila. Ne ispada i ne ulazi direktno 5 ekipa jer je ideja bila da se da šansa i 16. i 17. iz Premera kroz baraž i da se da neki značaj i klasik poenima da se ne bi Prslinovalo svako malo. Ovo da uvek prolaze oni iz Broda u baražu je netačno, ovo je samo jedan primer, sezona 2018/2019: Edit: Sad našla i za sezonu 2017/2018: jedan baražlija ostao u Premeru, drugi ispao. Isto i za baraž za ulazak u Brod iz Betona, jedan iz Betona ušao, drugi nije. Znači, u prethodne 3 sezone u kojima se igrao baraž (nije ga bilo u zamrznutoj sezoni), 50% timova u baražu iz višeg ranga je ostalo u njemu, 50% ispalo. Toliko o tome da baraž nema smisla. Edited July 25, 2021 by Tolaa
Moća Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Copi je na moru sad sam mu poslao poruku na fb da se javi.
keljans Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Ni moja nesposobnost nije dobila kod za Brod @Redoran a vidim da sam tamo usled odustajanja nekih.
Recommended Posts