Sam Spade Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Je l' kasno da otkažem učešće u premeru? Godinu dana nisam bio na forumu, pa ne bih da zauzimam mesto.
John Coltrane Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 3 hours ago, Sam Spade said: Je l' kasno da otkažem učešće u premeru? Godinu dana nisam bio na forumu, pa ne bih da zauzimam mesto. Šta je godina dana spram 13 godina
Remi Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Ekipa, Mean Machine je prisutna, prijavljena u premer. Neka pripreme pred igru polako počnu, srećno svima
Ros Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 ppp classic je obnovljena https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/waq9n1 za nove igrace
Svarog Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 za sada smo skoro svi tu. iz Premera fale: prošlogodišnji šampion @ubibobi, @adasevic, @copkillah. iz Broda fale: @Daddy Cool, @Spelinea, @Подсемафорска 20 @Sam Spade odustao, pa je sledeći ispod crte ušao umesto njega a to je @ducca. u istom naletu @nusknvp ubačen u Brod, mada to "visi" obzirom da on još se nije prijavio. Beton za sada skoro pa izvestan, 8 na spisku od čega 6 potvrdilo. čak 4 novoprijavljenih! @Ros, ti ne igraš ni ove godine ne igraš H2H ? @Jumanji, još uvek nam dođeš ime svog tima. ------ Premer: 1. Bobi van kenobi - @ubibobi 2. Big Giant Heads - @Tolaa 3. EON - @adasevic 4. Sen Group - @cvrlle 5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure 6. leteci magarci - @levi 7. Jako do samog krajaTM - @copkillah 8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 9. Djubretari - @sabahudin 10. Queens Park Andjus - @Dziber 11. Petoletka - @Sam Spade 11. FC Ronin - @John Coltrane 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Kloppopool - @Behemoth 14. Mean Machine - @Remi 15. FK Pastir - @Baba Ji 16. Buffon United - @de Sisti 17. FC Diables Rouges - @Random 18. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 19. Watermelons CF - @Mindaugas Žukauskas 20. Argentina Utd - @ducca Brod: 1. Lezilebovich city - @Lezilebovich 2. Topolice UTD - @nick1986 3. OFK Poljanche - @Svarog 4. Luzeri junajted - @Bogotac 5. Midsomer United - @San Epifanio 6. rrr rrr - @189- 7. Pantelia Stars - @pantelia 8. FC Gorgonzole - @goofs 9. Pustinjske Lisice - @Azdaja 10. 25 maj - @Daddy Cool 11. Gemide Korona - @Redoran 12. United City MCFC - @cartman 13. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20 14. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 15. kupovna pilad - @lazni 16. The Beatles - @Spelinea 17. Sokolovici UTD - @Hudersfield 18. Cuvari Tradicije - @zoki 19. Squeaky Ducks - @banecare1 20. pfcjagodina - @nusknvp Beton: 1. Volem a numem utd - @keljans 2. Lic - @Garnirung 3. Team EasyOn Condoms - @Bustin 4. Sumadijski Nistaci - @porucnik vasic --- 5. (bez imena) ??? - @Jumanji 6. Flying Kiwis - @dragance 7. Researchers - @distro04 8. Šorani - @notenoughreasonsforclaire
Redoran Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Brod za novu sezonu je kreiran. Kod poslat potvrđenim učesnicima na PM - upadajte. Betondžije neka se samo malo strpe, dobiće i oni ligu.
ubibobi Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 (edited) Ubibobi kreće u pohod na odbranu titule PPPremera!!! Naravno uz određenu dozu strepnje da ne postane prvi aktuelni šampion koji bi već sledeće sezone završio u nižem rangu Što se tiče dopune Premera pri odustajanju, do sada se praktikovalo da ulaze prvi ispod crte iz Broda uz konstataciju da je svakako pravednije da oni budu nagrađeni za dobro odigranu sezonu u odnosu na timove koji nisu uspeli da zadrže prvoligaški status..tako da moj glas za promociju ide San Epifaniju sa timom Midsomer United a nadređeni neka odluče kako misle da treba. Edited July 24, 2021 by ubibobi 2
Svarog Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 Moja greška je ovo za promociju u Premer. Trebalo je "Luzeri", tj @Bogotac, da upadnu po tom kriterijum u opstanka koji sam upotrebio. A ne @ducca. Izvinjavam se. Šta @Tolaa kaže? Ko prvi popunjava u slučaju otkaza - Premeraš ili Brodadžija?
ducca Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 S obzirom da nisam ni po jednom kriterijumu u opticaju za wild card ulazak u Premer dopustiću sebi jedno smatranje kao takvo. Elem, mišljenja sam da bi trebao ući najbolje plasirani tim iz Premera koji je ispao, Luzeri Junajted valjda (jer je to princip mislim i u real life fudbalskim ligama u slučaju odustajanja ili neke suspenzije tima iz najvišeg ranga). U našem slučaju je to ujedno i jedan od baraž gubitnika (oba su ispala iz Premera). U prilog ovoj opciji dajem primer Juventusa iz 2006. kada su izbačeni u Seriju B, a njihovo mesto zauzela Messina koja je bila prva ispod crte te sezone u Seriji A.Opet, ako se ne varam mislim da je prethodnih sezona favorizovan princip ulaska iz Broda u slučaju odustajanja Premerligaša tako da nisam pametan (ne sećam se tačno kada i zašto je to pravilo uvedeno, s obzirom da već baraž sam po sebi daje dodatnu mogućnost promocije).
Ros Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 11 hours ago, Svarog said: za sada smo skoro svi tu. iz Premera fale: prošlogodišnji šampion @ubibobi, @adasevic, @copkillah. iz Broda fale: @Daddy Cool, @Spelinea, @Подсемафорска 20 @Sam Spade odustao, pa je sledeći ispod crte ušao umesto njega a to je @ducca. u istom naletu @nusknvp ubačen u Brod, mada to "visi" obzirom da on još se nije prijavio. Beton za sada skoro pa izvestan, 8 na spisku od čega 6 potvrdilo. čak 4 novoprijavljenih! @Ros, ti ne igraš ni ove godine ne igraš H2H ? @Jumanji, još uvek nam dođeš ime svog tima. ------ Premer: 1. Bobi van kenobi - @ubibobi 2. Big Giant Heads - @Tolaa 3. EON - @adasevic 4. Sen Group - @cvrlle 5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure 6. leteci magarci - @levi 7. Jako do samog krajaTM - @copkillah 8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 9. Djubretari - @sabahudin 10. Queens Park Andjus - @Dziber 11. Petoletka - @Sam Spade 11. FC Ronin - @John Coltrane 12. Trotters Inc. - @Moća 13. Kloppopool - @Behemoth 14. Mean Machine - @Remi 15. FK Pastir - @Baba Ji 16. Buffon United - @de Sisti 17. FC Diables Rouges - @Random 18. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 19. Watermelons CF - @Mindaugas Žukauskas 20. Argentina Utd - @ducca Brod: 1. Lezilebovich city - @Lezilebovich 2. Topolice UTD - @nick1986 3. OFK Poljanche - @Svarog 4. Luzeri junajted - @Bogotac 5. Midsomer United - @San Epifanio 6. rrr rrr - @189- 7. Pantelia Stars - @pantelia 8. FC Gorgonzole - @goofs 9. Pustinjske Lisice - @Azdaja 10. 25 maj - @Daddy Cool 11. Gemide Korona - @Redoran 12. United City MCFC - @cartman 13. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20 14. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 15. kupovna pilad - @lazni 16. The Beatles - @Spelinea 17. Sokolovici UTD - @Hudersfield 18. Cuvari Tradicije - @zoki 19. Squeaky Ducks - @banecare1 20. pfcjagodina - @nusknvp Beton: 1. Volem a numem utd - @keljans 2. Lic - @Garnirung 3. Team EasyOn Condoms - @Bustin 4. Sumadijski Nistaci - @porucnik vasic --- 5. (bez imena) ??? - @Jumanji 6. Flying Kiwis - @dragance 7. Researchers - @distro04 8. Šorani - @notenoughreasonsforclaire mogu i h2h. ubaci me negde ili pošalji link da upadnem
Подсемафорска 20 Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 @Svarog Прошле сезоне се завршила моја каријера, таман да остане што мање тимова да не мора и Бетон да се прави. Немам више уживања у праћењу фудбала, само навијам уместо да се радујем неком лепом потезу. Фантази је зло. Пуно среће свима којима у предстојећој сезони настављају своје такмичење.
Tolaa Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Prethodnih sezona je pravilo bilo da se, nakon što neko iz višeg ranga odustane, da prednost onima iz nižeg ranga, prvenstveno zbog toga što su imali bolju sezonu od onih koji nisu uspeli da izbore opstanak. Uz to, poslednjih 5 u Premeru su imali celu sezonu da izbore jedno od 15 mesta koja ih ostavljaju tamo, dok za šansu za promociju iz Broda mora da se bude medju prvih 5. Ako se dobro sećam, bila je diskusija i tada nakon što su prvi put neki igrači odustali, i većina je bila za takav sistem. Naravno, može to i da se promeni. 1
Redoran Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Meni se više sviđa da se wild cards popunjavaju iz Broda. Ko je ispao odozgo, ispao je.
Recommended Posts