Svarog Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) braćo Srbi, Redorane turčine, dear old chaps, veterani ove igre, novopridošlice, transgender, pangender, svi vi koji ne razumete ofsajd kako funkcioniše a komentarišete, svi vi koji 2 meča Premier lige niste odgledali zadnjih 5 godina a znate navalu Watforda napamet i ko koliko od njih donosi poena u proseku, fanovi italijanske fudbalske reprezentacije... dobrodošli u novu PPP fantazi sezonu!!! minut do 12 je za otvaranje topika. da probamo da stignemo pre početka prvog kola da se prebrojimo i ujurimo one koji se ne javljaju. -------- samo zahvaljujući predivnoj i promišljenoj @Tolaa imamo sačuvan status sa kraja prošle sezone. u prilogu su tabele sa kraja prošle sezone. Spoiler Premer: Brod: -------- Očekivani sastav liga za ovu sezonu je: Premer: 1. Bobi van kenobi - @ubibobi 2. Big Giant Heads - @Tolaa 3. EON - @adasevic 4. Sen Group - @cvrlle 5. Pokusni Kunici - @Gylfi Pleasure 6. leteci magarci - @levi 7. Jako do samog krajaTM - @copkillah 8. Buljarica Brothers - @Mercuzzio 9. Djubretari - @sabahudin 10. Queens Park Andjus - @Dziber 11. Petoletka - @Sam Spade 12. FC Ronin - @John Coltrane 13. Trotters Inc. - @Moća 14. Kloppopool - @Behemoth 15. Mean Machine - @Remi 16. FK Pastir - @Baba Ji 17. Buffon United - @de Sisti 18. Djavolji advokat - @Random 19. Ultimo Spritzer Boys - @Hobbit slayer 20. goluzdravi 'tici - @Mindaugas Žukauskas Brod: 1. Argentina Utd - @ducca 2. Lezilebovich city - @Lezilebovich 3. Topolice UTD - @nick1986 4. OFK Poljanche - @Svarog 5. Luzeri junajted - @Bogotac 6. Midsomer United - @San Epifanio 7. rrr rrr - @189- 8. Pantelia Stars - @pantelia 9. FC Gorgonzole - @goofs 10. Pustinjske Lisice - @Azdaja 11. 25 maj - @Daddy Cool 12. Gemide Korona - @Redoran 13. United City MCFC - @cartman 14. Црвени ђаволи - @Подсемафорска 20 15. FC Vrezina Utd - @Kec u Nisu ljudi kec uNisu 16. kupovna pilad - @lazni 17. The Beatles - @Spelinea 18. Sokolovici UTD - @Hudersfield 19. Cuvari Tradicije - @zoki 20. Squeaky Ducks - @banecare1 Beton: 1. pfcjagodina - @nusknvp 2. Limanac UTD - @keljans 3. Lic - @Garnirung 4. Team EasyOn Condoms - @Bustin 5. Sumadijski Nistaci @porucnik vasic -------- Da bi gornji sastavi liga zaista bili validni potrebno je da se ljudi prijave. Kad kažem prijave - mislim ne samo da uđu u Ligu na sajtu, već jave ovde i kažu ime time ukoliko su ga promenili. Svi novi koji se prijave, da li skroz novi ili povratnici u PPP fantazi, idu prvo u Beton. Beton će biti organizovan ukoliko gornje dve lige budu popunjene. Premer da ima tačno 20 timova. Brod ne više od 26 timova. Beton šta pretekne. -------- Trebaju nam dobrovoljci da naprave Premer i Brod lige, pa da šalju kod takmičarima. -------- Sportski pozdrav svima. Neka bogovi engleskog loptanja i VAR budu uz vas. Edited July 22, 2021 by Svarog 8 Link to comment
Azdaja Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Hvala na cimanju, povratak Bustina, osvajanje EP-a, ovo je ta godina za prvi ulazak u Premer. Link to comment
John Coltrane Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Zna se ko je osvojio EP Link to comment
zoki Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 jadna i bedna sezona je iza mene, očekivanja od sledeće nikad manja igram naravno Link to comment
de Sisti Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Ovosezonski cilj je upoznavanje protivnika u ligi i opstanak, a sledece sezone napad na ligu sampiona Link to comment
nick1986 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Igram, nepromenjeno ime ekipe. Posle Covid sezone u kojoj se nismo snasli, Topolice UTD ce pokusati da izbore promociju Edited July 22, 2021 by nick1986 Link to comment
keljans Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Igram, biće promenjeno ime ekipe u skladu sa znanjem koje iskazujem 😏 Volem a numem utd.... Link to comment
cartman Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Stabilni ucesnik Broda United City MCFC se vraca i ove sezone sa ambicijama da ostane na sredini tabele i razvije par mladih talenata . Link to comment
Behemoth Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Ja se prijavljujem da napravim Premer i da pošaljem kod svim učesnicima, očekujte ga u toku dana. Moj tim je na auto pilotu još od kada je krenula nova sezona na sajtu Edited July 22, 2021 by Behemoth 1 1 Link to comment
goofs Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Gorgonzole uvek spremne, treniraju jako i mnoze gljivice u tamnim i vlaznim podrumima severnog Koventrija. Link to comment
Jumanji Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Prijavljujem se, rookie sam, tako da me eto imate u vidu. 1 Link to comment
Mercuzzio Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Buljarica Brothers spremni za novu fantaziju Edited July 22, 2021 by Mercuzzio Link to comment
ducca Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Argentina para siempre. Prošlu sezonu inače ne priznajem Link to comment
Recommended Posts