Bogotac Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Vilson,mladji,zdraviji,i tek treba da udje u svoj prajm
Jean-Luc Picard Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Puno usta za nahraniti u Jetsima, a liga PPR. Mnogo više prostora za Hopkinsa u Tenesiju.....ne znam, nisam pametan.
Bogotac Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Ok,moja greska,mislio sam da je dinasty liga u pitanju.
Ros Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 56 minutes ago, zoki said: @Ros Jel igramo ove godine? naravno draft sutra navece
zoki Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 meni se nije pojavila naša liga, možeš da proveriš gde sam ili da pošalješ ivnite?
Ros Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 8 minutes ago, zoki said: meni se nije pojavila naša liga, možeš da proveriš gde sam ili da pošalješ ivnite? vidim sad da ti i teacher niste automatski upali. poslao sam invite
zoki Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 upao nešto mi je izgleda yahoo pobrljavio, nisam dugo ulazio pa ne znam šta je
zoki Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 šta ćemo ako teacher ne upadne, neparan je broj trenutno? imamo li nekoga da uleti?
Ros Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 17 hours ago, Zizou said: Ja bih igrao ako vam fali čovek. teacher se niti javlja niti ulazi. posalji mi email na PM pa cu ti poslati invite. moras se do 8 veceras prijaviti
zoki Posted January 5 Posted January 5 Čestitke @Ros , zasluženo! Dobro, malo je i do mene jer nisam imao one stvar da ubacim Flaka na QB nego raspalog Mejfilda, ali dobro
Recommended Posts