August 21, 20231 yr Puno usta za nahraniti u Jetsima, a liga PPR. Mnogo više prostora za Hopkinsa u Tenesiju.....ne znam, nisam pametan.
September 4, 20231 yr Author 56 minutes ago, zoki said: @Ros Jel igramo ove godine? naravno draft sutra navece
September 4, 20231 yr meni se nije pojavila naša liga, možeš da proveriš gde sam ili da pošalješ ivnite?
September 4, 20231 yr Author 8 minutes ago, zoki said: meni se nije pojavila naša liga, možeš da proveriš gde sam ili da pošalješ ivnite? vidim sad da ti i teacher niste automatski upali. poslao sam invite
September 4, 20231 yr šta ćemo ako teacher ne upadne, neparan je broj trenutno? imamo li nekoga da uleti?
September 5, 20231 yr Author 17 hours ago, Zizou said: Ja bih igrao ako vam fali čovek. teacher se niti javlja niti ulazi. posalji mi email na PM pa cu ti poslati invite. moras se do 8 veceras prijaviti
January 5, 20241 yr Čestitke @Ros , zasluženo! Dobro, malo je i do mene jer nisam imao one stvar da ubacim Flaka na QB nego raspalog Mejfilda, ali dobro
December 31, 2024Dec 31 Titula,lepo Goff porobio,Evans isto Edited December 31, 2024Dec 31 by Bogotac