Jump to content
IGNORED

Случај Петница

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, betty said:

Da dodam i ovo, nije se Vigor povukao nego presao na drugu funkciju. 

Dakle da je ovaj to ocekivao pa se sakrio iza Božića da bi mogao da upravlja iza kulisa. Bukvalno je ovaj Nikola kao marioneta, lik nije nista zavrsio, prebacio se na Futuru, lagao da je zavrsio MBA. 

Ej sto ih ne raskrinkas javno??? 

Posted

ne mislim na savete nekih koji su znali razmere ovoga. mislim na dugi niz godina kad im je savetovano da zaposle nekog psihologa ili pedagoga i tome slicno. prosto, dosta ljudi im je govorilo ispravne stvari, stvari koje bi napravile petnicu sigurnijim mestom, ali to ih nije zanimalo.  recimo, trazili su od njih saradnici da uspostave internet portal za poverljivo prijavljivanje i da neko strucan hendluje te informacije. da se zna ako ima problema. takve stvari.

Posted
3 minutes ago, aram said:

A koja mu je sad funkcija?

savetnik :D

Posted
Just now, betty said:

savetnik :D

Pa jasno, ko će bolje da ih savetuje :D 

Posted

gospode boze.

koje su shanse da oni uopshe ne kapiraju u kolikom su problemu :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
ne mislim na savete nekih koji su znali razmere ovoga. mislim na dugi niz godina kad im je savetovano da zaposle nekog psihologa ili pedagoga i tome slicno. prosto, dosta ljudi im je govorilo ispravne stvari, stvari koje bi napravile petnicu sigurnijim mestom, ali to ih nije zanimalo.  recimo, trazili su od njih saradnici da uspostave internet portal za poverljivo prijavljivanje i da neko strucan hendluje te informacije. da se zna ako ima problema. takve stvari.
Aha. Hvala na razjašnjenju...

... Shiit has hit the fan

Posted
Just now, gospa buba said:

gospode boze.

koje su shanse da oni uopshe ne kapiraju u kolikom su problemu :blink:

Oni nemaju pojma koliko su usrali i koliko je ošo mas u propast

Posted

Još malo pa će Netflix da pravi serijal...
Cenim da bi oni bez problema zavalili priču...

Posted

A koje su šanse da mi ne kapiramo da će sve to da legnetm pa će država da dodeli još sto meleona nečega za 1 unapređenjetm?

• +1 5
Posted
mada je ishod katastrofa, ovo mi je 'drago' da znam, da je bilo insajdera, sadaahnjih i bivshih koji su shvatili neshto i zeleli da neshto urade. tj da je sam sistem iznutra postao neodrziv.

Posted
1 minute ago, aram said:

A koje su šanse da mi ne kapiramo da će sve to da legnetm pa će država da dodeli još sto meleona nečega za 1 unapređenjetm?

Ti mislis zaista da iza ovoga stoji orkestriran napad drzave i Mihajlovicke?

Posted

Postoji li kod nas u Srbiji jedna stvar da valja.  Ma ne da valja nego da je makar normalna. Mozda samo kafici :D

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Još malo pa će Netflix da pravi serijal...
Cenim da bi oni bez problema zavalili priču...

Pa koliko znam vec je pocelo. Ona Danijela sto je optuzila Lecica snima nesto na tu temu

Posted
Just now, Rowanoke said:

Ti mislis zaista da iza ovoga stoji orkestriran napad drzave i Mihajlovicke?

Ama uopšte ne, odakle ti sad to? Još se nerviram oko tog stava... nego mislim da ISP ima jake veze i da može da nas iznenadi koliko će dugo izdržati. Pa i bez seminara i polaznika, ako treba.

Posted
Just now, aram said:

Ama uopšte ne, odakle ti sad to? Još se nerviram oko tog stava... nego mislim da ISP ima jake veze i da može da nas iznenadi koliko će dugo izdržati. Pa i bez seminara i polaznika, ako treba.

Ko zna. Nije mi jasno zasto je Vigor zapeo da se na bilo koji nacin i preko svake cene brani Petnica i njegovo mesto tamo. Da li taj covjek zaista voli petnicu ili mu je to laka lova? Ko zna