renne Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Jebo te bog kako je pao lazarević muka mi je 1 Link to comment
Nikola77 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Bablalukas igrac utakmice. Link to comment
Ivo Petović Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ovaj Radonja zna nešto što mi ne znamo, 99% ljudi bi izbacilo Simona nakon onih blamova, ali on ga zadržao i pobedio Koliko energije ima Kalina, prosto neverovatno. Čovek je stalno u pokretu, trči, skače, bije se...donosio je neke loše odluke, prvi put ove sezone, ali je stvarno neverovatan. 1 Link to comment
assignment Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Jaka pobeda, odlični Mitrović i Kuzmić, iznenadio me Kalinić negativno jer je silio bez veze, kasnije se fokusirao bolje... Link to comment
Defunctus Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Onaj Mitrovicev zicer na polaganju je bas gorak ukus. Link to comment
pacey defender Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Opasni ste zajebano. 1 Link to comment
April Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Prenesi nam.Sent from my M2101K7BNY using TapatalkPanegirik za Radonju i najstrašnije poseravamje po Džiletovoj glaviSent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
Jozef K. Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 (edited) Mislim da taj na hr Areni navija za Zvezdu. Baš je naklonjen. A generalno zna košarku i lepo je pratiti ga. Edited October 4, 2021 by Jozef K. 1 Link to comment
Moća Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Panegirik za Radonju i najstrašnije poseravamje po Džiletovoj glaviSent from my Moto G (5S) using TapatalkNisam to ocekivao.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
Nikodije Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kao neka kls plej of utakmica, umorio sam se gledajući. Link to comment
Ivo Petović Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 5 minutes ago, Nikodije said: Kao neka kls plej of utakmica, umorio sam se gledajući. Bogami, ovde je bilo intenziteta plejofa. Čudna utakmica - Ivanović apsolutno ništa nije odigrao, Lazarević jedva da je ušao u drugom, Simon igrao sve vreme, Kalina nije izlazio u drugom..čudne neke rotacije u odnosu na ono što smo navikli. Nadam se da Radonja ima neki plan, a ne da se prosto izgubio. btw Kuz i dalje pre ovog Rida i sličnih pacera uvek, samo mu treba ponavljati do iznemoglosti - kad već dobije loptu na postu, jedan dribling i levi poluhorog - to je to, nema fintiranja (a fintira zato što nema samopozdanja); a kad dobije pod košem, nema spuštanja lopte ispod pojasa. Volters je bio odličan - nekoliko asistencija za koje nisam ni znao da je u stanju da odradi. 3 Link to comment
Recommended Posts