Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Jebo te bog kako je pao lazarević muka mi je

• +1 1
Posted

Ovaj Radonja zna nešto što mi ne znamo, 99% ljudi bi izbacilo Simona nakon onih blamova, ali on ga zadržao i pobedio :D

Koliko energije ima Kalina, prosto neverovatno. Čovek je stalno u pokretu, trči, skače, bije se...donosio je neke loše odluke, prvi put ove sezone, ali je stvarno neverovatan.

• +1 1
Posted

Jaka pobeda, odlični Mitrović i Kuzmić, iznenadio me Kalinić negativno jer je silio bez veze, kasnije se fokusirao bolje... 

Posted

Onaj Mitrovicev zicer na polaganju je bas gorak ukus.

Posted
Prenesi nam.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Panegirik za Radonju i najstrašnije poseravamje po Džiletovoj glavi

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Posted (edited)

Mislim da taj na hr Areni navija za Zvezdu. Baš je naklonjen. A generalno zna košarku i lepo je pratiti ga.

Edited by Jozef K.
  • +1 1
Posted
Panegirik za Radonju i najstrašnije poseravamje po Džiletovoj glavi

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Nisam to ocekivao.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted

Kao neka kls plej of utakmica, umorio sam se gledajući.

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Kao neka kls plej of utakmica, umorio sam se gledajući.

Bogami, ovde je bilo intenziteta plejofa. Čudna utakmica - Ivanović apsolutno ništa nije odigrao, Lazarević jedva da je ušao u drugom, Simon igrao sve vreme, Kalina nije izlazio u drugom..čudne neke rotacije u odnosu na ono što smo navikli. Nadam se da Radonja ima neki plan, a ne da se prosto izgubio.

btw Kuz i dalje pre ovog Rida i sličnih pacera uvek, samo mu treba ponavljati do iznemoglosti - kad već dobije loptu na postu, jedan dribling i levi poluhorog - to je to, nema fintiranja (a fintira zato što nema samopozdanja); a kad dobije pod košem, nema spuštanja lopte ispod pojasa.

Volters je bio odličan - nekoliko asistencija za koje nisam ni znao da je u stanju da odradi.

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...