kralj Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ruku na srce, Budućnost baš razočaranje. Nemoguće da Džikić ne uspeva da nametne unutrašnju igru kad nam visoke igraju Simon i Mitar.... Sumnjam da ovde može neka drama da bude, i Kobs mi danas ne deluje da može da poludi, a to mi nekako deluje kao jedina šansa za povratak im. Link to comment
Banjo Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Bilo bi dobro da gresim, ali izgleda da Holins ni najmanje ne nedostaje. Mora nekako da nadje mesto u timu. Link to comment
FPLS Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Nedostaje Holins i te kako, spakovao bi Silija u dzep Bice ovo na jednu loptu, mnogo smo usrali zavrsnicu prvog. Ivanovic se nije pojavio, mora Volters u igru Link to comment
assignment Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Večerao na miru, uključim da gledam drugo poluvreme ono raspad Link to comment
kralj Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Just now, FPLS said: Nedostaje Holins i te kako, spakovao bi Silija u dzep Bice ovo na jednu loptu, mnogo smo usrali zavrsnicu prvog. Ivanovic se nije pojavio, mora Volters u igru Zapravo smo najbolje igrali sa Uskokovićem Link to comment
Djolle Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Voleo bih da sam mogao da čujem Javora zbog čega ovo nije bilo 2+1. Link to comment
kralj Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ukakvom je kontra ritmu Kalina... izvadi ga jbt Link to comment
assignment Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kalina 1/8, Ivanovicu se ne igra protiv bivših... Link to comment
Recommended Posts