elementary Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kalini svirali dva pacerska faula kao da je neki klinac. Lazarević je mali Kalina Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Ivo Petović Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Lazarević je moj novi omiljeni igrač. 2 Link to comment
Banjo Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Just now, Ivo Petović said: Lazarević je moj novi omiljeni igrač. Obozavam ga.. neprekidno nesto korisjo radi za ekipu Link to comment
April Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Džile ne ume da koristi AtićaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk 2 Link to comment
kralj Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Samo da nam poživi DJ Sili 1 Link to comment
Nikola77 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Dva nasa promasena slobodna i ovaj kos, trebalo je 12 razlike da bude Link to comment
kralj Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ma dobro, Lazarevic je kiksnuo sad dva puta u odbrani, al sve u svemu rutiniramo. Samo da Kalina i Kuz pripaze na faulove. Link to comment
elementary Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ma ljudi ovo je odlično uz ovoliko povređenih i rovitih igrača . Tek kad budemo malo kompletni može se dati neka ozbiljnija ocena. Ima tu nekih igrača koji nisu previše kvalitetni ,ali se pegla dobra odbrana i ja prezadovoljan. Biće naravno i oscilacija . Evo bukvalno igramo bez Kaline,bez par igrača ,sa za sada slabim Ivanovićem ,bez Holinsa i opet je 10+ .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Ivo Petović Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Fenomenalna energija i odbrana, igramo praktično bez Ivanovića (uz Vajta, Holinsa, Lazića i Zirbesa), Kaliniću dosudjen smešan treći faul i izbačen iz utakmice, Simon mislim da je za dva minuta napravio nekih -8. I opet je +8. Doduše, Micov i Sili izgleda da imaju klauzulu o minimalnom broju uzetih šuteva u ugovoru, pa i to malo pomaže. Vraćaju dva šuta Budućnost ovde, biće zajebano ako Javor sudi Kalini i četvrti, a ne bih se uopšte iznenadio. Link to comment
Ivo Petović Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 2 minutes ago, kralj said: Ma dobro, Lazarevic je kiksnuo sad dva puta u odbrani, al sve u svemu rutiniramo. Samo da Kalina i Kuz pripaze na faulove. Lazarević je zagradio svog čoveka, loptu je uzeo drugi igrač, mogao bih dnevnicu da stavim da je Simonov. 1 1 Link to comment
Banjo Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Apsolutna dominacija, bez obzira na ove zadnje poene sto smo primili. Trebalo je veci rezultat da bude, ali nije vazno. Lepo je gledati ovakvu Zvezdu i ove momke na parketu. Utisak mi je i mnogo nekog finog sveta na tribinama.. Lale Lucic sa unukom(vrv), Veselin Vujovic, dosta roditelja sa decom, neke majke i devojke nasminkane, lepih lica.. kad uporedim sa onim DPS divljacima u Moraci ovo deluje kao pozoriste ili neka kulturna manifestacija... Zvezda je Zvezda Link to comment
Recommended Posts