FPLS Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, renne said: PČ malo nadrkan, baš bezobrazan sa novinarkom Ko je PČ? Link to comment
MiddleClass Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, FPLS said: Ko je PČ? Philip Čović 2 3 Link to comment
Nikodije Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 tipican radonja hrkljus, beton odbrana, niko nas nece razbiti. kad se samo setim prosle sezone... samo da se kompletiramo. 1 Link to comment
Ivo Petović Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Ja sam vrlo zadovoljan, pribojavao sam se standardnih -15 u Istanbulu, i utakmici rešenoj u prvom poluvremenu, pogotovo obzirom na povređene igrače. Lazić, Dobrić, Vajt, to je baš respektabilan tim. Lazarević je, nadam se, izborio poziciju pre baba Dede...šteta što ne dovedoše jednog 4-5 igrača sa praćkom, to će nedostajati cele sezone. Ništa što sam video (sem Simona, koji je valjda, nužno zlo) nije me uplašilo. Možda malo Kuz i njegove bravure u napadu, ali sam sad već prilično siguran da je to kod njega problem samopouzdanja, a ne fizike (osim standardno tvrdih ruku koje je imao i pre 5 godina). Odbrana je na momente bila odlična, minimum glupih odluka tokom cele utakmice, vrlo tvrda i zajebana ekipa. Tri najbolja napadača su pametni igrači. Baš šteta za ove povrede. Vredi gledati ovu sezonu. 4 Link to comment
Ratamahatta Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Je l' nas celavi prvi put tuk'o sad? Secam se samo PAO kad je vodio, tu ga je Radonja obljubio oba puta. edit: Pre tekme Wherever I May Roam na razglasu. Edited October 1, 2021 by Plajvi Link to comment
renne Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 3 minutes ago, FPLS said: Ko je PČ? bivši selektor nam Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 5 minutes ago, renne said: PČ malo nadrkan, baš bezobrazan sa novinarkom Ne vole treneri ta pitanja u vezi izmena igrača. Al nije bio nešto pregrub, samo rekao da je on trener i to je to. 2 Link to comment
Milošica Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 4 minutes ago, kralj said: Isti Loka Idi u kurac Link to comment
Ivo Petović Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 btw, meni je Holins do jaja. Kako je držao De Koloa sa onim ručerdama, imao sam utisak da mu nikada neće dati koš. 3 Link to comment
renne Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ne vole treneri ta pitanja u vezi izmena igrača. Al nije bio nešto pregrub, samo rekao da je on trener i to je to. rekao je i da ima kravatu i sako Link to comment
Ivo Petović Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Jbt pa ja tek sad vidim da je Holins sin Lajonela Holinsa. Nije ni čudo što ga je Radonja potpisao. Link to comment
Jozef K. Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Trebalo bi da će biti dobro kada se kompletira tim. Šteta što umesto Cirbesa nije neki aktivan košarkaš potpisao. Recimo Prkačin Link to comment
Joe D Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 nije ova utakmica ni za nezadovoljstvo, a nije bas ni za padanje na dupe od srece. meni su prilicno velika ocekivanja od ove ekipe, cak i u oslabljenom sastavu je to kompaktno i necemo se nagledati ubedljivih poraza. ovo je otprilike utakmica kakva je bila realna u ovom trenutku. Link to comment
Recommended Posts