Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Šteta
Ali ovo je sve ok

svaka cast nasima na borbi i zalaganju, dali su i vise nego sto mogu u ovom trnutku.
na zalost mislim da nam ova utakmica pokazuje samo to u kakvom se stanju nalazi ekipa fenera trenutno i da ce p.c. morati debelo da oznoji dupe jer, siguran sam, sa ovakvom igrom mesto u plejofu im se debelo ljulja.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Just now, renne said:

Šteta
Ali ovo je sve ok

Kitu je okej

Ivanović je mnoooogo bolji nego što sam mislio, i to najmanje ima veze sa poenima koje je dao, i šutevima koje je ubacio. Baš pametan igrač, ne obraćam toliko pažnju kad igra za suparnički tim :)

Šteta za ovu utakmicu, Dobrić samo da je igrao da ubaci nešto spolja, druga priča bi bila.

Edited by Ivo Petović

33 minutes ago, Ros said:

7-8 napada na 31:30 nismo ništa dali

Mislim da smo ovde izgubili. Pitanje je šta bi bilo i da smo iskoristili taj momenat, ali je trebalo da tu napravimo makar 7-8 razlike

Pa u napadu faul jbt

Nama bi svirali.

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Ivanović je mnoooogo bolji nego što sam mislio, i to najmanje ima veze sa poenima koje je dao, i šutevima koje je ubacio. Bađ pametan igrač, ne obraćam toliko pažnju kad igra za suparnički tim :)

Šteta za ovu utakmicu, Dobrić samo da je igrao da ubaci nešto spolja, druga priča bi bila.

i jos vajt umesto simona, drugi tim.

Bolje da je bilo -30 nego ovako da se izgubi

Desetkovani, borba, mogli su da iscupaju pobedu

Bas skenj jbt

Edited by Have_Fun

3 minutes ago, Banjo said:

Kitu je okej

Naravno da je ok

Izgubismo itakmicu sa 60 primljenih poena.. veliko razocarenje, veliko

2 minutes ago, Banjo said:

Kitu je okej

Protiv (na papiru) TOP 5 ekipe lige, bez Dobrića, pa i Davidovca, Lazića i Cirbesa? Hajde Vajta da ne računam...

Radonjić je maksimum izvukao. Holins je mogao bolje, Kuzmiću i Simonu je ovo ipak trenutni maksimum čini mi se.

243578957_418780236280992_74096108195411

3 minutes ago, Have_Fun said:

Bolje da je bilo -30 nego ovako da se izgubi

Desetkovani, borba, mogli su da iscupaju pobedu

Bas skenj jbt

Meni nije. Jedan od rijetkih poraza kad nisam smoren...

PČ malo nadrkan, baš bezobrazan sa novinarkom

Guest
This topic is now closed to further replies.