cvrlle Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 svaka cast nasima na borbi i zalaganju, dali su i vise nego sto mogu u ovom trnutku.na zalost mislim da nam ova utakmica pokazuje samo to u kakvom se stanju nalazi ekipa fenera trenutno i da ce p.c. morati debelo da oznoji dupe jer, siguran sam, sa ovakvom igrom mesto u plejofu im se debelo ljulja.Sent from my Mi 10 using Tapatalk 1 Link to comment
Banjo Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, renne said: Šteta Ali ovo je sve ok Kitu je okej Link to comment
Ivo Petović Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Ivanović je mnoooogo bolji nego što sam mislio, i to najmanje ima veze sa poenima koje je dao, i šutevima koje je ubacio. Baš pametan igrač, ne obraćam toliko pažnju kad igra za suparnički tim Šteta za ovu utakmicu, Dobrić samo da je igrao da ubaci nešto spolja, druga priča bi bila. Edited October 1, 2021 by Ivo Petović 1 Link to comment
Jozef K. Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 33 minutes ago, Ros said: 7-8 napada na 31:30 nismo ništa dali Mislim da smo ovde izgubili. Pitanje je šta bi bilo i da smo iskoristili taj momenat, ali je trebalo da tu napravimo makar 7-8 razlike Link to comment
Nikodije Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, Ivo Petović said: Ivanović je mnoooogo bolji nego što sam mislio, i to najmanje ima veze sa poenima koje je dao, i šutevima koje je ubacio. Bađ pametan igrač, ne obraćam toliko pažnju kad igra za suparnički tim Šteta za ovu utakmicu, Dobrić samo da je igrao da ubaci nešto spolja, druga priča bi bila. i jos vajt umesto simona, drugi tim. 1 Link to comment
Have_Fun Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Bolje da je bilo -30 nego ovako da se izgubi Desetkovani, borba, mogli su da iscupaju pobedu Bas skenj jbt Edited October 1, 2021 by Have_Fun Link to comment
renne Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 3 minutes ago, Banjo said: Kitu je okej Naravno da je ok 3 Link to comment
Banjo Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Izgubismo itakmicu sa 60 primljenih poena.. veliko razocarenje, veliko 1 Link to comment
Milošica Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, Banjo said: Kitu je okej Protiv (na papiru) TOP 5 ekipe lige, bez Dobrića, pa i Davidovca, Lazića i Cirbesa? Hajde Vajta da ne računam... Radonjić je maksimum izvukao. Holins je mogao bolje, Kuzmiću i Simonu je ovo ipak trenutni maksimum čini mi se. Link to comment
MiddleClass Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 3 minutes ago, Have_Fun said: Bolje da je bilo -30 nego ovako da se izgubi Desetkovani, borba, mogli su da iscupaju pobedu Bas skenj jbt Meni nije. Jedan od rijetkih poraza kad nisam smoren... 3 Link to comment
renne Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 PČ malo nadrkan, baš bezobrazan sa novinarkom Link to comment
Recommended Posts