Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Osim ako neke njegove dobre poteze nisam pripisao Lazareviću, pošto su dosta slični po gabaritima i obliku, nisam ga baš previše primetio. Imao je jedan fini pas za Kuza u prvom, nakon finte. Ovaj Popović deluje da ima makar neke fundamente na kojima se može raditi, mada su mi kriterijumi za domaće igrače baš pali.

btw, sad gledam statistiku i vidim da je Simon igrao 17 minuta, a Lazarević 11, a meni je izgledalo i više nego obrnuto po produkciji :D

3 hours ago, cvrlle said:

jesu li stvarno proveravali zelene sertifikate?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Naravno da ne, proverava li neko nešto u zemlji Srbiji?

Pa na granici ti ne traže apsolutno ništa kad ulaziš u zemlju, što bi ovde?

Gusic i Popovic su klinci? Odakle su iskopani?
Popović je 2001. godište, prošlu sezonu je bio na kaljenju u FMP. Mislim da je on prebačen samo zbog situacije s Vajtom. Gušić je direktno iz podmlatka.
  • +1 1
  • Hvala 1

Mislim da su obojica manje više iz Vizure došli u omladince relativno skoro, pred kraj oml staža. Popović je onaj sa smešnom frizurom, prošle godine u FMP-u ništa. Verovatno će brzo  da se vrate u Železnik kad se svi oporave

Meni su hajlajt tri dobre povratne lopte Cirbesa Voltersu na perimetar, ovaj je pospremio™ sve tri. I generalno dobra saradnja visokih sa visokima, ali i niskih sa visokima, dobar protok lopte, puno znači kad imaš visoke igrače koji su jaki na lopti  i znaju da dodaju, toga je baš falilo u prethodnim sezonama. Ivanović jeste napunio kolone, ali nešto sam imao utisak da carini, kao da smo malo tečniji bili sa Voltersom. Baš šteta zbog Dobrića i Vajta, mnogo bi značili ovom timu.

Edited by Nikodije

...više kvalitetnih lopti su Cirbes i Kuz dobili večeras nego Noko cele prošle sezone. Mislim da je Noko pogrešio što je otišao, da je ostao mislim da bi razbio u ovom timu i sledeće godine potpisao neki prejak ugovor.

7 hours ago, Nikodije said:

...više kvalitetnih lopti su Cirbes i Kuz dobili večeras nego Noko cele prošle sezone. Mislim da je Noko pogrešio što je otišao, da je ostao mislim da bi razbio u ovom timu i sledeće godine potpisao neki prejak ugovor.

Isto sam ovo pomislio. Moguće da ćemo imati nekakvu korist od Kuza i ofanzivno, valjda će uspevati barem svaku drugu loptu, kad je potpuno sam, da uhvati, iskontroliše i protera kroz obruč. Cirbes ima stomačinu kao Paja Čutura, nepristojno je u najmanju ruku. Tragedija je što se ovo desilo sa povredama, uz centra bi bili beton, top 8 bi bio realan cilj, a sa Grobošima bi se muški kokali, možda bi bili i u blagoj prednosti zbog popularnog sistema. Ovako, možemo gadno da si zakomplikujemo situaciju dok se ne kompletiramo, Budućnost već za nedelju dana, 5 gostovanja u EL....šteta.

ostaje da se vidi da li ce dovesti centra nakon famoznog last cuta, ili ce se ostvariti moja bojazan™ da smo dolaskom cirbesa kompletirali tim, i da ce se samo cekati da se prikljuce ranjenici. nece to biti lak posao, puno igraca je povredjeno, prikljucivace se sukcesivno, i onda treba svakom naknadno da trazis mesto i ulogu, da minimizujes uloge nekim igracima koji su u medjuvremenu dobili sansu i prostor, da se odrzi hemija + da ne pate rezultati.

Edited by Nikodije

Брзински утисци од синоћ (брата Калину и тренера Ра не коментаришем, они ходају по води):

• Џони Ивановић је мајстор, велики погодак, мислим да ће ове сезоне многе нагрдити: и у ЕЛ и у домаћим такмичењима
  • Лазаревић одиграо као матор, велика подршка
  • сви они које пјујемо по дифолту: Лука, Куз, па и Маик, одиграли срцем, премашили очекивања. Лука баш пуно тога види, велики добитак у организацији напада
  • клинци сасвим пристојни, мада их је трема убијала
  • потпуни победник вечери: Остин Холинс. Мислим да има потенцијала да превазиђе и брата-Ђенку (а ја бих Ђенки дао и бубрег и део јетре). Не знам како смо га убедили да дође код нас, али мислим да тренер Ра плаче од среће што је ту. Само би ми било жао да оде после ове сезоне
  • негативни утисак: навијачи на трибинама. Не осврћем се на уобичајене количине џиберлука и простоте у прозивци и песмама. Али, шта просечни навијач Звезде изговори о својим играчима (и то у онаквој утакмици), мислим да би то имало доброг потенцијала за једну повелику психолошку студију :dry:
  • +1 1
5 hours ago, fandorin said:

Isto sam ovo pomislio. Moguće da ćemo imati nekakvu korist od Kuza i ofanzivno, valjda će uspevati barem svaku drugu loptu, kad je potpuno sam, da uhvati, iskontroliše i protera kroz obruč. Cirbes ima stomačinu kao Paja Čutura, nepristojno je u najmanju ruku. Tragedija je što se ovo desilo sa povredama, uz centra bi bili beton, top 8 bi bio realan cilj, a sa Grobošima bi se muški kokali, možda bi bili i u blagoj prednosti zbog popularnog sistema. Ovako, možemo gadno da si zakomplikujemo situaciju dok se ne kompletiramo, Budućnost već za nedelju dana, 5 gostovanja u EL....šteta.

Sem što je nema. Čovek se dobrano stesao, možda ima par kila viška, ništa što se ne može regullisati na nedeljnom nivou.

Cirbes je propao, ali ni meni nije delovao fizicki zapusteno, mozda minimalno. Moze on jos da valja protiv Splita i slicnih, u El ce da ga pojedu na obe strane parketa. Kuzmic bar defanzivno moze nesto na tom nivou da odigra, ovaj nista.

Pored centra, mislim da ce trebati i bek sa poenima u rukama. Holins koliko je perfektan defanzivno toliko je skroman ofanzivno, cak mu je i sut dosta tanji nego sto sam mislio. Na zagrevanju nista nije mogao da pogodi. Tesko ce on i do polovine Lojdovog poenterskog ucinka da dobaci.

• +1 1
2 hours ago, FPLS said:

...tesko ce on i do polovine Lojdovog poenterskog ucinka da dobaci.

Мислим да и није поента да Холинс дивља и игра своју представу, попут Лојда. Нека буде унапређени Ђенка и сви пресрећни

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...